• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    nemít s čím nemít s čím... to je mi dost povědomé... no musíš začít bádat :-)
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: ale jo, to taky udelam, ja bych klidne koncila,ale zatim nemam s cim :D
    A_2
    A_2 --- ---
    KATCH: vyplníš nějakej ten formulář, návštívíš pár kanceláří a je to :-) myslím, že to za to stojí, teda jestli už nehodláš končit :-)
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: my to mame uz taky, ja mam teda program jeste na 3 roky, ale splnuje uz vsechny podminky 4letyho, tak to bude uz jen formalita to prepsat a nechat schvalit radou, snad :)
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    A_2: :)
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: joo, přidej se! Z mých spolužáků obhájil, pokud vím, jeden a už tomu bude nějakej pátek..

KIKULINKA: hmm... Podle čeho soudruzi z MŠMT rozhodují, toť otázka
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    no tak u nas (VŠCHT) nee:(((
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    to je bomba, škoda, že to nebylo za nás :)

včera mi taky přišel mail, že budou mí spolužáci obhajovat 30.6..... že bych se přidala? Každopádně je to dobrá páka :))
    A_2
    A_2 --- ---
    Teď mi došel mail "Na základě Rozhodnutí MŠMT byla udělena akreditace doktorskému studijnímu programu Stavební inženýrství (...) a programu Geodézie a kartografie na standardní dobu studia 4 roky."

Rozhodlo tak MŠMT i na jiných školách? Jak tak koukám, někde už jsou 4 roky standartně... Každopádně to studentům přeju
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    tak jdem na tooooo......................
    A_2
    A_2 --- ---
    když..když...ona sedí vedle mě a všechno čte.-)

ale tak stačilo ne :-) Ať jsou s námi ty správné můzy, s chutí do toho...atd..
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    to není podvod, to je "co oči nevidí, to srdce nebolí" takže je to spíš dobročinnost :))
    A_2
    A_2 --- ---
    to jako abych jí podvedl? To je proti mému etickému kodexu hele...je mi líto .-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ale o tom přeci nemusí vědět, že ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    když ona ho prý kuřetům nepůjčuje :-(
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    tak pak se o něj hlásím taky :))
    A_2
    A_2 --- ---
    já si půjčím prsten od Arabely a vono to pude samo .-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jj :)) ale trošičku mu pomůžeme ;))
    A_2
    A_2 --- ---
    yoyo...tak ať nám přeje štěstí že :-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jj, na to spoléhám taky, a hlavně na to, že vlastně v oboru pracuju, takže nějaký info a argumenty už mám taky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam