• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    na nástěnce pár postřehů k literární rešerši
    rozbalit záhlaví
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: taky to dáš :))
    ANDREJKA: děkuju :))
    A_2
    A_2 --- ---
    se máte
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ANDREJKA: gratulace!!!!

já tedy taky obhájila :))
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    gratulace!
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    CHIMERA: diky!! :))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANDREJKA: gratulujeme, paní dochtorko! :)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    tak ja jsem to obhajila. ale zadna prdel to teda nebyla...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    KIKULINKA: děkuju :)))
    ANDREJKA: taky Ti držím palce!!! V kolik hodin? Já v jedenáct. Jsem teda dost unavená. Včera jsem si dala zase noc nonstop, finish příprav :) a teď ještě nějaký dodělávky :))) už aby byl čtvrtek.............
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SAGEMA: ja jsem ze zitrka taky uplne vyklepana... ale ted si jeste strihnu den v praci a pak teprve jdu chystat obha... :(
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    SAGEMA: nápodobně, držím palce! pěkně jim to všechno vysvětli:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    KIKULINKA: :)) tak držím palce :))
    já mám z toho zítřka pěknej vichr, jedna oponentka byla moooooooc pečlivá a moooooooc šťouravá a napsala mi příšernej posudek :(((( tak se mi tam ale vůbec nechce.....
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    jo ale chlebicky jsou povinnost, to je zase fakt
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    SAGEMA: u nas je to tak polozvyk, nekdo ano nekdo ne (vscht uem), jinak ja doufam, ze v prosinci budu taky obhajovat:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: částečně ano, nicméně závěr moc ne, to už jsem nestíhala. Jinak výsledky a diskuzi jsem probrala se školitelem.
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: ještě mě napadlo..dávala jsi disertaci někomu ještě před odevzdáním přečíst? (školitelovi atd.). já bych chtěl (dal jsem si "interní"termín konec července, ale...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ANDREJKA: ne, až potom, ale že oběd bude všichni vědí :))
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SAGEMA: no a na obed se chodi pred?

a souhlasim dopisovat to po nocich na posledni chvili je na pokraji moznosti................. zvlast pri praci. uf :))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: tak to určitě, protože v komisi budu mít dva prudiče a jeden oponent byl taky docela kritický v posudku, ale za ten oběd mi to snad daj. Hlavní je, že už mám odevzdáno :)) To bylo snad opravdu nejhorší. Při tom psaní jsem si fakt docela sahla na dno, nikomu to nepřeju, takže pište a pište a neodkládejte to na poslední chvíli :))
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: no jo, asi se ještě zapotíš u obhajoby, ale těžko už to bude horší než ty 3 dny beze spánku. úplně mě to děsí, když vidím, jak hlemýždím tempem postupuju. ale uvidíme
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ANDREJKA: asi tak :)))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ANDREJKA: institut, živočišná produkce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam