• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: to bych jim radil. :-)
    MATT
    MATT --- ---
    SAGEMA: jsem dneska zkousel, jestli by neslo poslat jeste doladenou verzi, ale prej to nejdriv musi precist recenzent... u nas na skole me to teda prekvapilo... ;)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    KIKULINKA: to taky znám :))) dodělávala jsme doktorát při práci a bylo to teda peklo :)))
    A_2: tak časově jsem to měla úplně stejné :)) Tak to už dáš ;))
    MATT: stejně to nikdo nečte :)) tak proč s tím trávit tolik času? :)))
    MATT
    MATT --- ---
    .. ale musim se pochvalit, odesilam prispevek 2h pred uzaverkou a ne 2 dny po... ale teda jeste jsem to po sobe necet.. ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: neobhájil, ale disertace se vším všudy už je odevzdaná. poslední den před koncem 7 leté lhůty. Obhajoba a pocení mě ještě čeká, teď si ale počkám na posudky oponentů.
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    SAGEMA: diky, paradoxne diky doktoratu mi byla nabidnuta skvela prace, ktera me ted od disertace odlakava
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: Ty už jsi obhájil, viď?
    KIKULINKA: ty pocity znám..., tak držím palce
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    zitra mam pohovor se skolitelkou nad prvni verzi disertace. jestli to bude chtit hodne predelat, tak to vzdavam. nemam cas a uz nemam ani motivaci. nejak ze me za ty 4 roky vyprchala
    MATT
    MATT --- ---
    to jsem zvedavej, jestli taky zacnu den pred terminem odevzdani...
    A_2
    A_2 --- ---
    počkej až budeš psát dizertaci, to si teprv jak se patří užiješ .-)
    MATT
    MATT --- ---
    muze mi nekdo vysvetlit, proc jsem se dal na phd, kdyz me tak nehorazne nici plozeni zbytecnejch textu?! minulej tejden jsem dohanel reserzi, ted zas clanek na skolni konferu.. ufff..
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ANDREJKA: musím, protože je to i moje práce...., holt, když člověk pracuje v oboru :))
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SAGEMA: a to musis? ja uz to taky nechci nikdy videt. zbavuju se i knih, co jsem kvuli tomu nakoupila...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    Hm, tak budu po zásluze potrestána. Výsledky práce budu prezentovat na zářijové konferenci. Bláhově jsem si myslela, že až obhájím, všech materiálů se zbavím a už to nikdy neuvidím...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: taky to dáš :))
    ANDREJKA: děkuju :))
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SAGEMA: blahopreju taky :)
    A_2
    A_2 --- ---
    se máte
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---