• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    KATIA
    KATIA --- ---
    SAGEMA: tak to je drsný, ale zase má člověk větší jistotu, že to projde... u nás (FSS MU) jedeme teda rovnou naostro...a rigorozni zkouska se standardne nedela pokud vim
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    SAGEMA: no to mame uplne stejne. diky!
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: mi měly de facto 3 obhajoby. Nejdřív interní obhajoba metodiky + rigorozní zkoušky, pak interní obhajoba disertační práce a pak finální obhajoba naostro :))
    KIKULINKA: tak držím palce!
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    KIKULINKA: Hodně štěstí a pevné nervy přeji.
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    interni v ramci katedry a pak normalni
    A_2
    A_2 --- ---
    "interní" obhajobu? kolik obhajob máte na vaší škole? Pět? .-)
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    dnes vytisknu a odevzdavam na interni obhajobu. dej se pak vule akademiku!
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jinak 13.12. se mi to oficiálně uzavře, převezmu si diploma ;)))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    SMOOKE: tak tímto si prošel asi každý tady, nejlepší rada je, se do toho hned pustit ať je to co nejdřív hotové. Rada dobrá, ale její provedení je sakra těžký :)) Tak hodně síly! :))
    A_2
    A_2 --- ---
    takovejch voleb třeba ještě bude .-)
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    jsem letos zapocal rok 4 a predstava toho, ze to musim sepsat mi nedela moc dobre, ne za by clovek nemel z ceho psat, ale jako nejhorsi je asi tomu dat tu myslenku na 150 stran... Dodnes mam pocit, ze to nebyla nejlepsi volba meho zivota :)
    GROMKY
    GROMKY --- ---
    SAGEMA: Souhlasím, nejhorší bylo období mezi stranou devadesát a koncem. Nepředstavitelné úsilí vyjádřené v hodinách řešeršování. Ale jak říkáš, je skutečně mnohem lépe, když je čas. :-)
    Děkuji za přání, určitě se palec navíc bude hodit.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    GROMKY: do neděle času dost, to dáš, hlavní je, že máš z čeho psát. Ovšem podle vlastní zkušenosti soudím, že ta nejtěžší věc je se k tomu vůbec donutit... zlvášť, když člověk chodí do práce. Ale pokud na to je čas, tak je to jen o tom se přemoct. Tak držím palce :))
    GROMKY
    GROMKY --- ---
    sagema> Ale jenom souhlasím s níže uvedeným názorem ohledně odevzdání v rámci stanovených termínů, neboť můj termín vyprší v neděli a já mám stěží úvod. Přemýšlím tedy kde vzít tu správnou motivaci a nepsat na Nyx nebo se nezabývat úplně všema jinejma věcma, než těma opravdu podstatnýma. Na stanu druhou se to jeví jako celkem zvládnutelná věc, neboť je to úkol spočívající v redukci 150 stránkového elaborátu do 15-ti stránkového příspěvku na konferenci. S mírnou úpravou snad postačí i jako sebereflexivní kritika.
    Na stranu druhou jsem teď štastně nezaměstnaný, což mi dává spoustu volného času na výše popsané legrace.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    GROMKY: copak?
    GROMKY
    GROMKY --- ---
    Sebereflexni kritika vlastniho egoistickeho vyplodu, jenz sepsat trval pres ctyri roky je horsi nez sezrani Tralskou blatotlackou... De Brevitate Vitae.
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: to bych jim radil. :-)
    MATT
    MATT --- ---
    SAGEMA: jsem dneska zkousel, jestli by neslo poslat jeste doladenou verzi, ale prej to nejdriv musi precist recenzent... u nas na skole me to teda prekvapilo... ;)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    KIKULINKA: to taky znám :))) dodělávala jsme doktorát při práci a bylo to teda peklo :)))
    A_2: tak časově jsem to měla úplně stejné :)) Tak to už dáš ;))
    MATT: stejně to nikdo nečte :)) tak proč s tím trávit tolik času? :)))
    MATT
    MATT --- ---
    .. ale musim se pochvalit, odesilam prispevek 2h pred uzaverkou a ne 2 dny po... ale teda jeste jsem to po sobe necet.. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam