• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jinak já dělám doktorád na ČZU, obor tropické a subtropické zemědělství, živočišná výroba :))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jak jsem četla ty příspěvky tak si taky říkám, kde je chyba. Jestli ve mně nebo ve studentovi. Celej semestr jsem učila jednoho Lybijce. Celej semestr počítal, že 10 g = 1 % a on mi na poslední hodině píše 10 g = 0,1 % a když jsem ho opravila, tak se mě zeptal proč? Možná jazyková bariéra (výuka v angličtině). Nebo že bych byla ta hezká doktorandka a on byl ze mě paf? To pochybuju. A navíc, ve své zemi má bakaláře z chemie, takže se předpokládá, že převody jednotek ovládá....
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    :))
    no celkem bych si ji dal, uvidime :))
    A_2
    A_2 --- ---
    :) já ci bejt taky hezká doktorandka!
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    heh neska sem prisel do skoly na cvyko, na kterym sem byl jenom jednou,
    tam samozrejme nikdo, pac maj vsichni uz povinnosti splneny zejo :)
    tak sem ty pekny doktorandce rek ze si chci napsat pisemku
    este mi s ni trosku radila, tak to byla pohoda :)
    A_2
    A_2 --- ---
    JIXIPIEN: ale je to zajímavá zkušenost:)

Já opět opravuju úkoly a má duše se zase zmítá mezi přísností (všechno jim to vrátím ať se ty chyby uvědoměj a naučej se to) a shovívavostí (stejně to většině bude na vyliž tralala tak jim to jednoduše dám).
    Ale pár lidí už to mělo dobře, takže tak zlý to nejni
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    MFF UK, ale me v prvaku ucit nenechali (moc doktorandu na katedre) a pak uz jsem mela praci, malo casu... takze jsem se po tom ani nehonila.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    robi tu nekdo doktoraturu z pedagogiky???????
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    jaderka, cvut
    A_2
    A_2 --- ---
    CVUT- Stavebka obor voda ( ... )
    a co ty?
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    co to je za skolu ?
    A_2
    A_2 --- ---
    jasně, to máš určitě pravdu, ale sem rád že si mohu postěžovat :)

další perlička: Zásobní objem nádrže pánu kolegovi vyšel 41,88 mil m3/s. :)) no nic
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    ad tvuj prvni prispevek, to je to samy jako dyz tady na nyxu nekdo da link na svuj vlastni lokal na voknech ( "c:\..." ) :)
    jasne ze ti to pride jednoduchy, me taky pridou jednoduchy veci ktery sme brali loni
    a loni sem na to cucel jak vyorana mys
    A_2
    A_2 --- ---
    CERVIK: jako neni to tak horký samozřejmě, jenom je to trochu bezmoc, když mně to příde tak jednoduchý (neříkám že všechno) a ONI odevzdaj takový ptákoviny + ještě okopčený mezi sebou...
    Začínám si vážit učitelů (né že bych si jich nevážil), ale ty dobří jsou skutečně borci.

No ale už mám kupu nápadů, jak příště (poprve je přeci jen vždy o něčem jiném...)

Tak zpět do roboty
    A_2
    A_2 --- ---
    a jestli je tu něco podobnýho, prosím sdělte mi to a link na klub...
    Já se tam pořádně vybrečím
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    zacatky dou dycky tezko,
    par jedincu to urco zvladne dobre, ale vetsine to chvili trva,
    dyz rikas ze vy ste tak tupi nebyli, tak mam pocit ze chces rict ze tys tak tupej nebyl,
    jak vis ze tvy spoluzaci v prvaku nevyplodili podobny blbosti jako tvy studenti ted ?
    co ja vidim na cvykach tak je zas vetsina doktorandu ktery to fakt vysvetlit neumej a navic se este na ty cvyka nepripravujou takze to podle toho pak taky vypada,
    idyz asi je fak ze bejt v tvy pozici tak bych asi mel celkem depku :)
    A_2
    A_2 --- ---
    taky sme byli blbci to je fakt. Ale když mě nějaká slečna celej úkol okopčí, jenom propiskou doplní jméno a číslo zadání, přičemž se ani neobtěžuje směnit text jako že ne VYMYSLEL ale ře ONA vymyslela....
    :) má to cenu? Má to cenu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam