• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    tak to je dobré, já sem se svojí leností sice furt nespokojenej, ale je to lepší než to bylo
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    já už mám dvě a taky měly barvu barvičku ;)) Teď jsem v jednom kole, běží mi první pokus, za 14 dní končí a potom za 5 dnů začíná další, uf, uf, ale už se výsledky hromaděj, je to bezva :)
    A_2
    A_2 --- ---
    SEM SAKRA DOBREJ! UDELAL JSEM PRVNI ZKOUSKU a mela barvu barvičků...

výsledky ankety:
    tralala wole ti poudám
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: Operativní řízení vodohospodářských soustav.

začínaj mě ty povinosti docela zasypávat. dneska jsem se zkoušel naučit něco teoreticky napsanýho a vůbec nic! Jak kdybych už byl starej a tupej a neschopnej se naučit něco ve smyslu stará dobrá matika!
    Ale byla to první bitva, válku musím vyhrát..:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: taky jsem teprve v prváku :)) A co máš za téma? :)
    A_2
    A_2 --- ---
    já už mám téma:)
    a to je všechno.
    Zkoušku nemám ještě ani jednu, ale sem teprv v 1. ročníku.
    Trošku smutný je, že už od novýho roku každej den říkám "zejtra už konečně začnu dělat něco užitečnýho"
    to samý dneska. Ale už mě honí termín, takže buď a nebo...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    já zatím honím zkoušky, ale s dizertačkou snad problémy mít nebudu. Všechno budu mít založené na výsledcích pokusů, které dělám.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Já mám zkoušky hotový, potřebovala bych spíš návod na téma "dizertační práce snadno a rychle" ... už mě to nebaví - vždycky něco vymyslím, pak to zase vyvrátím, pak vymyslím něco jiného, zjistím, že to je k ničemu a tak pořád dokola. Sem tam něco teda k něčemu je, ale v globálu mi celá práce přijde k ničemu.

Taky máte podobné zkušenosti nebo ještě pořád honíte hlavně zkoušky?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    já jednu, v úterý mám druhou :)
    A_2
    A_2 --- ---
    :) jak říkám.
    A pevně věřím, že nezůstane jen u říkání. jsem přesvědčen. VÍM TO! :)
    btw páč zkoušku jsem zatím ještě nedělal žádnou...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    přesně, u nás jsou velmi "rodinný", zkoušej nás z toho co se týká naší disertačky, píšem různé rešerže.... ale jak říkáš, teď už jdu na jistotu a ne to zkusit :)
    A_2
    A_2 --- ---
    :) no taky doufám, že zkoušky budou už více formální, než na magiterským. Taky bych si nedovolil jít to jen zkusit, jak je to běžný. Bez toho, abych něco, resp. více než něco, uměl, bych tam nelez.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    a já se zase donutila udělat další zkoušku :))) (teda ještě ji nemám, ale už mám dohodnutý termín a dokonce se i učím :)
    A_2
    A_2 --- ---
    to rád slyším. :))
    Za 4 hodiny co u toho teď sedim sem udělal to co za minulý 2 tejdny...
    K něčemu to je dobrý...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ne že by mi to něco nepřipomínalo..... :)))
    A_2
    A_2 --- ---
    "Vážení a milí doktorandi!

Březen už je v plném proudu a je tedy na čase uzavřít předmět Protipovodňová ochrana – bilancovat, co jste nastudovali a jakou práci jste připravili.

Mám už odevzdané 3 práce a 1 v konceptu.

Někteří z vás si ode mne zapomněli vyzvednout studijní materiál Protipovodňová ochrana v územních plánech obcí. Prosím, učiňte tak urychleně! Své seminární práce odevzdávejte prosím také urychleně. Co se týká prezentace vaší práce, je třeba se domluvit na termínu. Očekávám vaše, rovněž urychlené, návrhy.

Pro tuto chvíli přeji hezkou sobotoneděli!

........do prdele a já nemám ještě ani čárku.......:-?????
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :))) to mi něco připomíná :))
    A_2
    A_2 --- ---
    tak jeden člověk se ani neobtěžoval číst zadání a jeden úkol odevzdal na hulváta s loňským zadáním... :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ježíš a jestli budou tak to nevim. Je to úplnej základ!! :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: uvidíme hi hi. Měli by to být převážně čeští studenti a ti v tom moc chyb nedělaj :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam