• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :))) to mi něco připomíná :))
    A_2
    A_2 --- ---
    tak jeden člověk se ani neobtěžoval číst zadání a jeden úkol odevzdal na hulváta s loňským zadáním... :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ježíš a jestli budou tak to nevim. Je to úplnej základ!! :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: uvidíme hi hi. Měli by to být převážně čeští studenti a ti v tom moc chyb nedělaj :)))
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: To bude exotiky. Každou hodinu musíš začít že 10 gramů je jedno procento. A taky tak končit. A každý cviko písemka kolik že je to 10 gramů!...
    Sem se nechal trochu unést:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    no jo G je hodně exotický, je to nejlepší kolej, tak tam bydlej hlavně cizinci :))) Jinak já zatím učila jen tohohle člověka. U nás nejsou volný úvazky. Od příštího zimního semestru ale budu, jedna kolegyně odchází.
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: :) Jsem minulej rok na Suchdole bydlel, na G. Tam je to hodně exoticko - tropický.

Jinak dneska jsme měli přednášku - seminář, kde studenti prezentovali své seminárky. Z mojich dvou kroužků jsem počítal se 4 (i když nechtěl nikdo, všechny jsem musel přemlouvat). Nakonec to dopadlo tak, že 1 nepřišel vůbec, 2 se omluvili že jako nee, nestihli... Naštěstí se objevil jeden další s kterým jsem nepočítal. Takže z mých 2 kroužků dva a z kroužku přednášejícího tři...
    Trošku trapas, takže další na řadě je pan XXX, načež jsem prohlásil "Já se omlouvám, ale pan XXX neni přítomen"...haha, ale dopadlo to v cajku
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jinak já dělám doktorád na ČZU, obor tropické a subtropické zemědělství, živočišná výroba :))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jak jsem četla ty příspěvky tak si taky říkám, kde je chyba. Jestli ve mně nebo ve studentovi. Celej semestr jsem učila jednoho Lybijce. Celej semestr počítal, že 10 g = 1 % a on mi na poslední hodině píše 10 g = 0,1 % a když jsem ho opravila, tak se mě zeptal proč? Možná jazyková bariéra (výuka v angličtině). Nebo že bych byla ta hezká doktorandka a on byl ze mě paf? To pochybuju. A navíc, ve své zemi má bakaláře z chemie, takže se předpokládá, že převody jednotek ovládá....
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    :))
    no celkem bych si ji dal, uvidime :))
    A_2
    A_2 --- ---
    :) já ci bejt taky hezká doktorandka!
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    heh neska sem prisel do skoly na cvyko, na kterym sem byl jenom jednou,
    tam samozrejme nikdo, pac maj vsichni uz povinnosti splneny zejo :)
    tak sem ty pekny doktorandce rek ze si chci napsat pisemku
    este mi s ni trosku radila, tak to byla pohoda :)
    A_2
    A_2 --- ---
    JIXIPIEN: ale je to zajímavá zkušenost:)

Já opět opravuju úkoly a má duše se zase zmítá mezi přísností (všechno jim to vrátím ať se ty chyby uvědoměj a naučej se to) a shovívavostí (stejně to většině bude na vyliž tralala tak jim to jednoduše dám).
    Ale pár lidí už to mělo dobře, takže tak zlý to nejni
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    MFF UK, ale me v prvaku ucit nenechali (moc doktorandu na katedre) a pak uz jsem mela praci, malo casu... takze jsem se po tom ani nehonila.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    robi tu nekdo doktoraturu z pedagogiky???????
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    jaderka, cvut
    A_2
    A_2 --- ---
    CVUT- Stavebka obor voda ( ... )
    a co ty?
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    co to je za skolu ?
    A_2
    A_2 --- ---
    jasně, to máš určitě pravdu, ale sem rád že si mohu postěžovat :)

další perlička: Zásobní objem nádrže pánu kolegovi vyšel 41,88 mil m3/s. :)) no nic
    CERVIK
    CERVIK --- ---
    ad tvuj prvni prispevek, to je to samy jako dyz tady na nyxu nekdo da link na svuj vlastni lokal na voknech ( "c:\..." ) :)
    jasne ze ti to pride jednoduchy, me taky pridou jednoduchy veci ktery sme brali loni
    a loni sem na to cucel jak vyorana mys
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam