• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    :) malá ukázka, z tohodle odstavce a pak ještě stránky dál sem dneska kvet. Prostě moje buňky ne a ne a ne a ne a ne a ne. atd.
    Ale veselý je to "for example :))" to mě fakt pobavilo. Sem si hnedka řek ahá, takže jedna desetina z 1000 kubíků je 100 kubíků! šikovný!

Když něco nevíš, snaž se pochopit, ale až jindy:) => přeskočit:)

Ale jinak je to zajímavý, jen mě štve, že to všechno nechápu, jednak odborně a taky občas nechápu význam angličtiny:( i když mě angličtina baví a velice se mi jako řeč líbí. Víc než čeština, musím vlastenecky říct;)

A co ty??
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    tak jak jde studium? :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    lopátu teď beru velmi pravidelně, ale nevydělám si tím ani na vodu, dělám zadarmo :( hi hi
    A_2
    A_2 --- ---
    Si na ni vyděláme ne:)
    vemu lópátů...
    a pudu
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK je ze Suchdola? To já taky :)) A mimochodem, ani já bych se nezlobila mít takovou koňskou nádheru doma :))
    A_2
    A_2 --- ---
    :) ne, to jsou id PUPEK - kamarád, na Suchdole jim nějak ořezali net, že nemůžou nahrávat přez ftp, nebo aspoň nám to nešlo. I když mít takovýho koníčka bych se nezlobil
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    chytrej jsi určitě, aaaa teď jsem si všimla, Ty jsi dával do klubu o koních toho nádhernýho fríse.... Tvůj?
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: To rád slyším, i když neměnil bych;)
    Ale ta zkouška co mě čeká, bude pravej opak. Pan docent, kterej byl jeden z čistkařů na magisterským ve druháku, u něj to fakt jednoduchý nebude...
    Ale aspoň, jak doufám, se to naučím do hloubky - pokud toho budu schopnej:( nevim, nakolik jsem chytrej a nakolik nee
    uvidíme
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    uch, u nás to tak jednoduchý není, u nás je to formou tak paní inženýrko, co víte o tomhle a o tomhle a ještě o tomhle a jaký názor máte na tohle a jak byste udělala tohle, když tohle.... . Za tři roky musíme udělat 11 zkoušek. Takže defacto 4 každej rok + spousta pokusů. Ale aspoň to není nudné studium a mě děsně baví :)) Takže taky spokojenost ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    zas tak dobrej nee;)
    no taky mi ještě chybí jedna, máme mít za rok tři. Ale tak nějak věřím i počítám s tím, že to neni závazný.
    Tahle zkouška se mi fakt líbila. Sice sem musel udělat studii, což mi dalo dost práce, ale dost věcí sem se dověděl a navíc o rodným městečku, zkouška pak proběhla ale stylem, pane inženýre přečetl jste si ty skripta, co jsem vám půjčila? Přečetl, bylo to zajímavý čtení. + pár prohozených vět o studii + že se jí to líbilo (sem fakt dobrej) - celý to trvalo 20 minut i se zápisem do indexu, což milé paní inženýrce zabralo taky nějakou chvilku, páč máme nový indexy!:) a chudinka nevěděla jak to tam napsat aby to nezkazila...
    no spokojenost:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    dobreeej :)) já si počkám na září :))
    A_2
    A_2 --- ---
    Ušš mám taky dvjé:) hurá
    A_2
    A_2 --- ---
    tak to je dobré, já sem se svojí leností sice furt nespokojenej, ale je to lepší než to bylo
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    já už mám dvě a taky měly barvu barvičku ;)) Teď jsem v jednom kole, běží mi první pokus, za 14 dní končí a potom za 5 dnů začíná další, uf, uf, ale už se výsledky hromaděj, je to bezva :)
    A_2
    A_2 --- ---
    SEM SAKRA DOBREJ! UDELAL JSEM PRVNI ZKOUSKU a mela barvu barvičků...

výsledky ankety:
    tralala wole ti poudám
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: Operativní řízení vodohospodářských soustav.

začínaj mě ty povinosti docela zasypávat. dneska jsem se zkoušel naučit něco teoreticky napsanýho a vůbec nic! Jak kdybych už byl starej a tupej a neschopnej se naučit něco ve smyslu stará dobrá matika!
    Ale byla to první bitva, válku musím vyhrát..:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: taky jsem teprve v prváku :)) A co máš za téma? :)
    A_2
    A_2 --- ---
    já už mám téma:)
    a to je všechno.
    Zkoušku nemám ještě ani jednu, ale sem teprv v 1. ročníku.
    Trošku smutný je, že už od novýho roku každej den říkám "zejtra už konečně začnu dělat něco užitečnýho"
    to samý dneska. Ale už mě honí termín, takže buď a nebo...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    já zatím honím zkoušky, ale s dizertačkou snad problémy mít nebudu. Všechno budu mít založené na výsledcích pokusů, které dělám.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Já mám zkoušky hotový, potřebovala bych spíš návod na téma "dizertační práce snadno a rychle" ... už mě to nebaví - vždycky něco vymyslím, pak to zase vyvrátím, pak vymyslím něco jiného, zjistím, že to je k ničemu a tak pořád dokola. Sem tam něco teda k něčemu je, ale v globálu mi celá práce přijde k ničemu.

Taky máte podobné zkušenosti nebo ještě pořád honíte hlavně zkoušky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam