• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    na nástěnce pár postřehů k literární rešerši
    rozbalit záhlaví
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: No hele, něco bych měl umět, ale nic moc, ono statistika je dost široká a náročná disciplína (imho), co konkrétně myslíš?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: :) a statistice jinak rozumíš? (tonoucí se stébla chytá, víš? :)
    A_2
    A_2 --- ---
    mně
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: nee...
    Na statistiku mě stačil vždy excel..
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: umíš pracovat s programem statistika?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: tohle mi nějak uniká :))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    YENNI: nepsala jsem to tu ;)) u většiny ovcí dochází k říji v červnu až červenci a ty pak rodí někdy okolo listopadu (beru ovce v našich podmínkách). Jehňátka se odstavují po 50 - 80 dnech. To je ještě před nástupem další říje. Takže bahnice ve třetím měsíci březosti už takových 8 - 10 měsíců nekojí :))

na české zemědělské univerzitě :)
    A_2
    A_2 --- ---
    Úloha pana kolegy:

c) Otestujte schodu základních výběrových statistik mezi řadou reálnou a syntetickou

Ten pravopis je ale svinstvo :)
    YENNI
    YENNI --- ---
    (sorry jestli jsi to tu psala, nechce se mi to procitat cele.))
    YENNI
    YENNI --- ---
    SAGEMA: a ovce nemuze otehotnet hned pote co porodi to prvni jehne?

jinak dotaz - na jake skole ucis?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :)) jste stejne roztomili jako ti studenti :))

za jedna YENNI, bahnice je ovce, samice. No a kdyz je ve tretim mesici brezosti tak minula jehnata jsou uz daaaaaaaaaaaaavno, ale hodne davno odstavena :))
    (i kdyby byla ta ovce v prnim tydnu brezosti, tak uz u sebe jehnata nema)

A_2: obor opt. je optika?
    YENNI
    YENNI --- ---
    a neni bahnice ovce? (nekde jsem to cetla). ale jinak take nechapu, takze take prosim o vysvetleni:)
    A_2
    A_2 --- ---
    já to nechápu. A to ani po konzultaci s člověkem z pátého ročníku ČZU fakulty technické oboru opt.
    Jako že kojící prase nemůže bejt těhotný? (btw bahnice sem nevěděl što éto takoje).
    Nebo že bahnice nekojí?
    ?:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :))) třeba má povodí Dunaje opravdu vrátného ;))

taky mám nějaké perličky, ale asi vám moc vtipný nepřijdou :)) jedna slečna mi napsala "kojící bahnice ve třetím měsíci březosti" nerada bych vás podcenila a proto objasnění nechám až pokud mi někdo napíše, že to nechápe :)))
    A_2
    A_2 --- ---
    my zápočet nepíšem, i když z pedagogického hlediska;) bych jim taky rád nějakou písemku/testík dal...
    Ale to bych zase mohl upadnou do těžkých depresí z toho, jakej su špatnej pedagog:) že sem je nic nenaučil...

Další perlička:

"Nádrž je rovněž napojena na Mezinárodní poplachový systém pro povodí Dunaje AEWS, jehož ústředí je nutno uvědomit rovněž v případě poklesu kvality vody, které je povinen vrátný sledovat..........."

Asi pan kolega myslel hrázného, no musím se ho zítra zeptat...:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :)) jůůů tak zítra je poslední cvičení, příští týden píšou zápočet :)) celý vánoce jsem jim vymejšlela a sama počítal příklady .................. :)
    A_2
    A_2 --- ---
    Krásné slovo (ze seminárky):

Dnešní životní úroveň neumožňuje žít bez elektrické energie, ale je s ní patálie
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    a hele, intelektuální bitka :))
    A_2
    A_2 --- ---
    CHOCHY: :) moje svědomí je ale na cizí promluvy do duše imunní - Sám vím nejlíp, že bych měl dělat něco jinýho než "a ještě na obrázky se kouknu", "a ještě mrknu, jestli někdo na www.sachmat.cz nezahrál" "A ještě chvilku jen tak budu sedět" :)

btw a ty se koukej nad sebou zamyslet, jezdíš do Prahy do školy nebo všechno ostatní :)
    CHOCHY
    CHOCHY --- ---
    A_2: To by ses ty prasaku musel taky nekdy ucit, kazdou zkousku nedostanes zadarmo :-)

btw. nepripomina ti ta hlaska jar-INa :-) ?
    A_2
    A_2 --- ---
    Mamí, já ci taký
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam