• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: Tak to sem rád. jednofaktorová ANOVA slyším prvně
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    a je to tu, jasně, blbě jsem to udělala :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    trápim se teď s jednofaktorovou ANOVOU, nezobrazuje se mi hladina významnosti a tím pádem mi v tabulkách chyběj ty nejdůležitější údaje. Nevím, jestli jsem si v excelu vůbec udělala správně tabulku. To asi takhle na dálku nepůjde... neva, teď něco zkouším :)
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: No hele, něco bych měl umět, ale nic moc, ono statistika je dost široká a náročná disciplína (imho), co konkrétně myslíš?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: :) a statistice jinak rozumíš? (tonoucí se stébla chytá, víš? :)
    A_2
    A_2 --- ---
    mně
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: nee...
    Na statistiku mě stačil vždy excel..
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: umíš pracovat s programem statistika?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: tohle mi nějak uniká :))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    YENNI: nepsala jsem to tu ;)) u většiny ovcí dochází k říji v červnu až červenci a ty pak rodí někdy okolo listopadu (beru ovce v našich podmínkách). Jehňátka se odstavují po 50 - 80 dnech. To je ještě před nástupem další říje. Takže bahnice ve třetím měsíci březosti už takových 8 - 10 měsíců nekojí :))

na české zemědělské univerzitě :)
    A_2
    A_2 --- ---
    Úloha pana kolegy:

c) Otestujte schodu základních výběrových statistik mezi řadou reálnou a syntetickou

Ten pravopis je ale svinstvo :)
    YENNI
    YENNI --- ---
    (sorry jestli jsi to tu psala, nechce se mi to procitat cele.))
    YENNI
    YENNI --- ---
    SAGEMA: a ovce nemuze otehotnet hned pote co porodi to prvni jehne?

jinak dotaz - na jake skole ucis?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :)) jste stejne roztomili jako ti studenti :))

za jedna YENNI, bahnice je ovce, samice. No a kdyz je ve tretim mesici brezosti tak minula jehnata jsou uz daaaaaaaaaaaaavno, ale hodne davno odstavena :))
    (i kdyby byla ta ovce v prnim tydnu brezosti, tak uz u sebe jehnata nema)

A_2: obor opt. je optika?
    YENNI
    YENNI --- ---
    a neni bahnice ovce? (nekde jsem to cetla). ale jinak take nechapu, takze take prosim o vysvetleni:)
    A_2
    A_2 --- ---
    já to nechápu. A to ani po konzultaci s člověkem z pátého ročníku ČZU fakulty technické oboru opt.
    Jako že kojící prase nemůže bejt těhotný? (btw bahnice sem nevěděl što éto takoje).
    Nebo že bahnice nekojí?
    ?:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :))) třeba má povodí Dunaje opravdu vrátného ;))

taky mám nějaké perličky, ale asi vám moc vtipný nepřijdou :)) jedna slečna mi napsala "kojící bahnice ve třetím měsíci březosti" nerada bych vás podcenila a proto objasnění nechám až pokud mi někdo napíše, že to nechápe :)))
    A_2
    A_2 --- ---
    my zápočet nepíšem, i když z pedagogického hlediska;) bych jim taky rád nějakou písemku/testík dal...
    Ale to bych zase mohl upadnou do těžkých depresí z toho, jakej su špatnej pedagog:) že sem je nic nenaučil...

Další perlička:

"Nádrž je rovněž napojena na Mezinárodní poplachový systém pro povodí Dunaje AEWS, jehož ústředí je nutno uvědomit rovněž v případě poklesu kvality vody, které je povinen vrátný sledovat..........."

Asi pan kolega myslel hrázného, no musím se ho zítra zeptat...:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :)) jůůů tak zítra je poslední cvičení, příští týden píšou zápočet :)) celý vánoce jsem jim vymejšlela a sama počítal příklady .................. :)
    A_2
    A_2 --- ---
    Krásné slovo (ze seminárky):

Dnešní životní úroveň neumožňuje žít bez elektrické energie, ale je s ní patálie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam