• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    na nástěnce pár postřehů k literární rešerši
    rozbalit záhlaví
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: yoyo, já to řikám furt, boží zázrak :))
    hlavně že se nikomu nic nestalo ;))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    s tim dělem je to ale divný. Bylo zaplý na automat, ten je řízenej počítačem. Dopoledne vypli proud a pak ho nahodili. No a potom se to dělo zbláznilo.... nevíme proč.
    A_2
    A_2 --- ---
    no ty s prominutím krávo :))
    vrahu! ;))

no jo, je potřeba být opatrný, né vždy to ale funguje...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: hlavně, že si kamarád poradil, ne? :)

Ty vole, s prominutím, včera jsem mohla mít po pokusu. Málem jsem o všechny kachny přišla. Nevyplo dělo (topení) a kačeny měly na hale přes 50 stupňů. 133 mrtvejch z 2400 docela jde, i když mi to pěkně všechno zkomplikovalo. Měla jsem takový divný tušení, šla se kouknout na halu a bác ho. Přijít o hodinu později bylo by po všech. Chuděry, a takový krásný už byly. No snad to nebude mít moc vliv na přírůstky :(
    A_2
    A_2 --- ---
    btw jeden můj kamarád - je to diplomant - mi psal, jak se včera opil a nemohl se dostat na pokoj - dokonce mi posílal fotky, myslel si asi, že je to vtipný:))
    http://bunda.wz.cz/dvere1.JPG
    http://bunda.wz.cz/dvere2.JPG

no až zas budou volat studenti po shovívavosti, tak NASRAT! :))
    alkohol, drogy a já nevím co ještě všechno, to by se jim líbilo, pak všechno zničit, rozbít, vysát, vydojit, ale kdo to vodsere? Zase jenom ta příroda! A kdo to vyčistí? Zase jenom já, starej poctivec ádva
    A_2
    A_2 --- ---
    sice nejseš OT (jinak bych ti narval banán do prdele), ale nějak nechápu, co tím chtěl autor (to vyžraný prase jak prase) říct:)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    doktóóóórandiiii doktóóóórandiiii lálá lálá doktóóóórandi :))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: :) no zrovna na vás koukám ;)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    kdepak technika
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: no já taky, Institut. Ty Agro? :))
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    SAGEMA: yoyo hnojař jak víno ze suchdola a co ty
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: a hele, další zemedělec ;))
    A_2
    A_2 --- ---
    dává, ale je to hodně divně napsaný)

Zmíněné výhrady souvisí zejména s výskytem BSE v posledních letech...
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    fragment zní docela dobře a části mam schovaný, když nic jinýho nevymyslim, zatim díky a mam tu další: Zmíněné výhrady jsou zejména z hlediska v posledních letech se vyskytující BSE - dává tahle věta smysl nebo sem jedinej, komu to příde celý překroucený
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    A proč nemůže být normálně použito slovo částí?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: element mě taky napadl, ale nějak mi k mozku moc nesedí.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    a co třeba FRAGMENT
    A_2
    A_2 --- ---
    riziko přenosu ČÁSTIC mozkové tkáně krevním proudem (i když částice je spíš fyzikální pojem mi intuice šeptá)
    riziko přenosu ELEMENTů mozkové tkáně krevním proudem

ale podle mě částečky nejsou špatný

SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    to je takový malý překladatelský oříšek..... :)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    tak doufám, že ste tady ty největší odborníci a poradíte: Je zde riziko přenosu ČÁSTEČEK mozkové tkáně krevním proudem. Jakým synonymem mám nahradit slovo částeček, aby to znělo dost odborně a nezměnilo to smysl díky
    A_2
    A_2 --- ---
    Já mám 3 (nejlehčí) z 6ti odborných. + 2 jazyky - anglinu dám, jen to bude stát trochu úsilí (sesmolit CV+ nějaký další blbosti), ale ruština, to bude boj ještě tak na minimálně rok a půl (nečekám, že jestli studium zdárně dokončím, že to bude za ty 3 roky).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam