• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    sem hledal synonimu k slovu jedinec v googlu a mimo jiný jedince to vyhodilo tohle : :)
    http://studentweb.ihned.cz/3-14174890-doktorandi-y00000_detail-f7

"Doktorand je většinou jedinec s málo penězi a velkou vůlí"....

TO BYCH KURVA ŘEK ŽE MÁM VELKOU VŮLI :))
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    SAGEMA: drtí se úderem nebo mechanickým tlakem, omlouvám se za to, že vám tu všechno kritizuju, asi tu větu useknu za tim 0,5 MPa
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: a co A UPLNE HO ROZDRTI
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: rozmělnit = blbost
    A_2
    A_2 --- ---
    PUPEK: ROZESRAČKUJE HO NA MADĚRU. :)

a způsobí jeho dokonalé rozmělnění?? Jen netuším, jestli je slovo rozmělnění pačésky..

EUFORIA: Doktorand je student doktorského programu na vysoké škole. Jako jsou bakaláři a magistři, tak pak jsou doktoři:) ale v různých vědeckých oborech.
    No radit už asi nemá cenu, ale já bych se na prášky co přitěžujou vy...
    YENNI
    YENNI --- ---
    EUFORIA: :-))) to neni spravny klub. Leda by tu byl nekdo z lekarske, coz myslim neni.
    EUFORIA
    EUFORIA --- ---
    nevim co to znamena doktorandi .. ale doufam, ze neoc jako doktori ;)) ...pls kdyztak moc nervete kdyby to sem nepatrilo .. :)
    potrebovala bych poradit .. vcera,tzn. v patek, jsem dostala antibiotika na boreliozu,beru je po 12 hodinach, a dneska rano se mi po nich udelalo strasne spatne,este ted zvracim .. myslite, ze ti mam v 2230 vzit dalsi nebo pockat do pondelka na konzultaci s doktorkou?
    zjistila sem to vcera, ze mam bor. a zda se mi, ze od ty doby co beru ty prasky tak je mi cim dal tim hur, vsechno me boli a brni, predtim sem byla uplne v pohode, nic mi nebylo,tak nevim ..muze byt chybna diagnoza? prosim poradte .. :)diky
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    přátelé, kamarádi, doktorandi i vy doma u televizních obrazovek, poraďte. Potřebuju zas tuhle větu převést do publikovatelný podoby: Čelní kost je proražena dutým čepem, kterým následně vnikne do mozku vzduch pod tlakem 0,5 MPa a ROZESRAČKUJE HO NA KAŠI
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    úhyny se sbírají jednou denně a dávají se do popelnic, které se pak odvezou do kafilérie.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    a co když umře jen jedno nebožátko
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: jj
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    SAGEMA: a pak na kafilerku?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: sezbíráš je mezi ostatníma, živý před Tebou utečou, mrtvý zůstanou ležet :))
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: jen tak mimochodem ty dveře sem nevyrazil já, ale kožeňák a jestli sem ti to nepsal, tak si při tom udělal něco s kolenem, má tejdenní neschopenku, nemůže se na to postavit a příští tejden s tim musí na nějakou sonografii, to už ho jolča za mnou asi nepustí
    SAGEMA: co s takovejma mrtvolkama, přeženete ty ostatní jinam a pak je vyhrábnete nebo je sbíráte mezi ostatníma
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: yoyo, já to řikám furt, boží zázrak :))
    hlavně že se nikomu nic nestalo ;))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    s tim dělem je to ale divný. Bylo zaplý na automat, ten je řízenej počítačem. Dopoledne vypli proud a pak ho nahodili. No a potom se to dělo zbláznilo.... nevíme proč.
    A_2
    A_2 --- ---
    no ty s prominutím krávo :))
    vrahu! ;))

no jo, je potřeba být opatrný, né vždy to ale funguje...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: hlavně, že si kamarád poradil, ne? :)

Ty vole, s prominutím, včera jsem mohla mít po pokusu. Málem jsem o všechny kachny přišla. Nevyplo dělo (topení) a kačeny měly na hale přes 50 stupňů. 133 mrtvejch z 2400 docela jde, i když mi to pěkně všechno zkomplikovalo. Měla jsem takový divný tušení, šla se kouknout na halu a bác ho. Přijít o hodinu později bylo by po všech. Chuděry, a takový krásný už byly. No snad to nebude mít moc vliv na přírůstky :(
    A_2
    A_2 --- ---
    btw jeden můj kamarád - je to diplomant - mi psal, jak se včera opil a nemohl se dostat na pokoj - dokonce mi posílal fotky, myslel si asi, že je to vtipný:))
    http://bunda.wz.cz/dvere1.JPG
    http://bunda.wz.cz/dvere2.JPG

no až zas budou volat studenti po shovívavosti, tak NASRAT! :))
    alkohol, drogy a já nevím co ještě všechno, to by se jim líbilo, pak všechno zničit, rozbít, vysát, vydojit, ale kdo to vodsere? Zase jenom ta příroda! A kdo to vyčistí? Zase jenom já, starej poctivec ádva
    A_2
    A_2 --- ---
    sice nejseš OT (jinak bych ti narval banán do prdele), ale nějak nechápu, co tím chtěl autor (to vyžraný prase jak prase) říct:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam