• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Yogi: To je asi o povaze... když víš, že pro tebe dělá dobro, které jsi sám chtěl :-)
    YOGI
    YOGI --- ---
    JIXIPEN: ale stejne... neni problem ho/ji presvedcit a pak na ne nebyt hnasna?
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Yogi: No, drahá polovice by to být neměla. Chce to kámoše/kámošku.
    YOGI
    YOGI --- ---
    JIXIPEN: a nenarusi se tim jine vztahy? ja nechcu, aby do me kopala blizka osoba :-)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Hmmm... asi jsem to vyřešila - našla jsem si osobu ochotnou do mě kopat, ošklivě se na mě koukat a nutit mě něco dělat. A osobu mě dost blízkou na to, abych se jí nechtěla vyhýbat :-). Ale uznávám, že najít někoho takového, kdo se vám dobrovolně nabídne není asi úplně triviální.
    A_2
    A_2 --- ---
    a mně taky
    YOGI
    YOGI --- ---
    a mne poradte, jak se dokopat vubec k tem zkouskam... chjo
    A_2
    A_2 --- ---
    JIXIPEN: Já v tom teda NEVIDÍM žádnej problém ;)) sice mám pořád jen 3 zkoušky, na disertaci nulu, ale jako no problemo, obvzláště teď, když je venku tak krásně :))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    JIXIPEN: tady je každá rada drahá :))
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Já mám pocit, že u doktoranda platí nepřímá úměra mezi penězi a jeho vůlí dopsat dizertaci.

Poraďte finty, jak se donutit dopsat ten šílený pamflet po jehož odevzdání získáte jiný pamflet, v důsledku čehož budete moci psát za jméno PhD. a nebudete se muset otravovat dalším sepisováním nesmyslných úvah :-).
    A_2
    A_2 --- ---
    sem hledal synonimu k slovu jedinec v googlu a mimo jiný jedince to vyhodilo tohle : :)
    http://studentweb.ihned.cz/3-14174890-doktorandi-y00000_detail-f7

"Doktorand je většinou jedinec s málo penězi a velkou vůlí"....

TO BYCH KURVA ŘEK ŽE MÁM VELKOU VŮLI :))
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    SAGEMA: drtí se úderem nebo mechanickým tlakem, omlouvám se za to, že vám tu všechno kritizuju, asi tu větu useknu za tim 0,5 MPa
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: a co A UPLNE HO ROZDRTI
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: rozmělnit = blbost
    A_2
    A_2 --- ---
    PUPEK: ROZESRAČKUJE HO NA MADĚRU. :)

a způsobí jeho dokonalé rozmělnění?? Jen netuším, jestli je slovo rozmělnění pačésky..

EUFORIA: Doktorand je student doktorského programu na vysoké škole. Jako jsou bakaláři a magistři, tak pak jsou doktoři:) ale v různých vědeckých oborech.
    No radit už asi nemá cenu, ale já bych se na prášky co přitěžujou vy...
    YENNI
    YENNI --- ---
    EUFORIA: :-))) to neni spravny klub. Leda by tu byl nekdo z lekarske, coz myslim neni.
    EUFORIA
    EUFORIA --- ---
    nevim co to znamena doktorandi .. ale doufam, ze neoc jako doktori ;)) ...pls kdyztak moc nervete kdyby to sem nepatrilo .. :)
    potrebovala bych poradit .. vcera,tzn. v patek, jsem dostala antibiotika na boreliozu,beru je po 12 hodinach, a dneska rano se mi po nich udelalo strasne spatne,este ted zvracim .. myslite, ze ti mam v 2230 vzit dalsi nebo pockat do pondelka na konzultaci s doktorkou?
    zjistila sem to vcera, ze mam bor. a zda se mi, ze od ty doby co beru ty prasky tak je mi cim dal tim hur, vsechno me boli a brni, predtim sem byla uplne v pohode, nic mi nebylo,tak nevim ..muze byt chybna diagnoza? prosim poradte .. :)diky
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    přátelé, kamarádi, doktorandi i vy doma u televizních obrazovek, poraďte. Potřebuju zas tuhle větu převést do publikovatelný podoby: Čelní kost je proražena dutým čepem, kterým následně vnikne do mozku vzduch pod tlakem 0,5 MPa a ROZESRAČKUJE HO NA KAŠI
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    úhyny se sbírají jednou denně a dávají se do popelnic, které se pak odvezou do kafilérie.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    a co když umře jen jedno nebožátko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam