• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    na nástěnce pár postřehů k literární rešerši
    rozbalit záhlaví
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: hlavně budu potřebovat sponzora, protože vynalejzat se dá nejlíp po dobrym hulení a to neni levný
    A_2
    A_2 --- ---
    PUPEK: :) no jo, z tebe bude jednou vynálezce, ty se budeš mít dobře :)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: to jo teda, zrovna včera sme řešili, jak by bylo praktický, kdyby byly oči vyndavací, jedno pěkně strčit do lacice k tahákům a ještě ho naučit listovat, ale to už je moc ski-fi
    A_2
    A_2 --- ---
    yoyo, PUPEK je na vočička expert, ten by si moch udělat doktorát
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    HANYSKA: makat nezačínej, to už bys pak nemusela mít čas na ty kalby a hlavně od příštího roku budou všechny knajpy na suchdole zavírat v 10, takže jestli seš lenoch jako já a nechce se ti jezdit do města, tak ušetříš a ještě budeš mít ráno pjekný vočíčka
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:..a jak se vůbec doktoradní na institutu?...mám tam jednu známou a ta má naprostý veget...stylem do školy na návštěvu cca 2x/1-2týdny...do menzy na obídek, navštívit po kanclech známé, poklábosit a hurá domu:)...a to mě eště fascinovalo to, když se před vánocema přidělovaly nespotřebované prachy...tak vyfásla nějakou brutální vánoční prémii... snad 20tácu...to se mi už teda ani skoro nechtělo věřit...já dostala 3kila:(((...éééé, kurva drát, to je ale spravdelnost:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: :)))
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    A_2:
    á propos...pokojíček na jihu jak vymalovaný:)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA: ááá...ČZU...já taktéž:)....ale teda na FAPPZ...mno, taky řešení..já myslím, že tady by i uvazky případně byly..ale podle mě je tu už lidí jak nas.... a pochybuju, že zrovna mě by chtěli zaměstnat...i z důvodu toho, že sem trochu jiné krevní skupiny než oni, páni "vědci"...holt, dyž člověk ráno přišel/jelikož musel/ s krvavýma očičkama a táhle z něj chlast na sto honů...to moc dobrej dojem neudělalo...:)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    A_2:
    Ale jo, jasně, ze stípka se žít dá;)..kdyby ne, už tu 3/4 roku nésu...ale de přeci taky o kvalitu...no, upřímně, kdybych tolik nepařila, nekalila a nekouřila, možná bych i ušetřila:)...nejvíc prachů padne bezpochyby na kalbách...ale bohužel této libůstky se vzdát nechci, i kdyby na chleba nebylo:)...tož, nezbývá, než začít někde makat, přišmrdlávat atd...upřímně, osobně myslím, si, že v tom není žádnej problém...teď už jen zbývá čekat, pokud pan školitel bude mít podobný názor na věc...pokud ne, tak..to nevim;)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    moznost privydelku je taky odborny asistent. Jestli teda jsou u vas na to uvazky. Jako ze u nas (CZU-institut) nejsou :(
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: jéééé kdybych tam nebydlel, tak bych tam určitě bydlet chtěl (kdo neskáče neni inža hop hop hop)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Hanyska: Tak to bych i zkusila zvážit nějakou práci, co bys mohla dělat v té škole (překládat, něco přepisovat, programovat - pokud umíš) - prostě zaplnit ten čas, co tam být musíš. Jsou školy, které prudí s 8.5 hodinami denně a přitom tam studenti jen "jsou".
    A_2
    A_2 --- ---
    HANYSKA: když je člověk línej a má dostatek ganji, tak se ze stípka žít dá :). Většina lidí od nás z katedry, co znám, skoro každej minimálně na poloviční úvazek dělá. Já se třeba ve škole neobjevím dva týdny a nic moc se neděje - pokud nejsem s někým přímo domluvenej. Každopádně u nás ale skoro každej doktorand vede nějaký cviko, já sem třeba minulej semestr měl 2x 3 hodiny. Teď mám volno, není to tak špatný, až na svědomí:)

JIXIPEN: ano.

zaplaťpámbu za to co mám :)

HANYSKA: tak to fakt škoda slov..

PUPEK: Ganja ale dochází, kamarádi taky odchází - udělali státnice - inženýři pyčo :)glogloglogloglogloglória :))
    Tak vod teďka zeberu:)
    A koukej si někdy setřít prach :) http://pupak.wz.cz/pokoj.jpg
    pozvi si na pomoc Ferdu a alou do přírody :)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    JIXIPEN:
    právě že tu pro nás ani tu práci nemají...člověk se tu pomalu kope do zadku...a to je asi na tom to nehorší...a eště, dyž máš nějakou vlastní iniciativu něco dělat, pomalu je to otravuje....jojo..škoda slov
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Hanyska: A mají tam pro vás na těch 8.5 hodin aspoň práci? Nedá se s nimi domluvit částečný úvazek na fakultě (víc peněz)? Jinak kdyby měli problémy, vždycky můžeš přejít na externí - ale to pak přijdeš i o to málo, co máš.
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    ..nám neřekli nic, ale tváří se, jako by i 8,5h bylo málo...ale to se bohužel 3roky nedá vydržet...životní styl typu socka mě už trochu neba:)...takže holt zkusím, co vydrží...při nejhorším mě vyprovodí.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Hanyska: Chce to okouknout a zjistit (třeba i od starších spolužáků) a případně nic neříkat a stejně někam chodit :-).
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    JIXIPEN:
    hm..toho sem se obávala....mám strach, že sem se nedopatřením dostala právě tam, kde mi nepovolí vůbec nic a eště ze mě sedřou kůži....
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Hanyska: Jsou KATEDRY!!! kde ti nepovolí jiný pracovní úvazek, někde povolí třeba poloviční, někde chtějí, abys tam byla 8 hodin denně a někde jen abys chodila na přednášky a cvika. Záleží škola od školy, fakulta od fakulty a katedra od katedry.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: konkrétně já s jiným pracovištěm kolaboruju i při presenčním studiu :) Nám bylo řečeno, že bychom měli ve škole být 6 hod denně. Ale to bude asi odvislé od školy, popř. fakulty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam