• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Hanyska: Jsou KATEDRY!!! kde ti nepovolí jiný pracovní úvazek, někde povolí třeba poloviční, někde chtějí, abys tam byla 8 hodin denně a někde jen abys chodila na přednášky a cvika. Záleží škola od školy, fakulta od fakulty a katedra od katedry.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: konkrétně já s jiným pracovištěm kolaboruju i při presenčním studiu :) Nám bylo řečeno, že bychom měli ve škole být 6 hod denně. Ale to bude asi odvislé od školy, popř. fakulty.
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    tak to je dobrá haluz, tuhle sekci bych tady zrovna nečekala....ovšem dyž sem si tak zběžně přeběhla pár posledních příspěvků do diskuze...že by to bylo všude stejné?...dyž už teda píšu, nevíte někdo, jakým stylem se stanovuje pracovní doba prezenčního doktoranda???...ve studijním řádu sem to nějak nenašla a jelikož z toho stípka se žít fakt nedá....uvažuji o kolaboraci na jiné pracoviště...a tak přemýšlím, zda z toho nebude problém.... i když stejně, moje já se dostalo do fáze "na to sere pes"...páč fakt nevím, zda tu můžu existovat...v těchto šílených byrokratických podmínkách připomínajících mi román "zeměměřič K" od Kafky...
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Yogi: To je asi o povaze... když víš, že pro tebe dělá dobro, které jsi sám chtěl :-)
    YOGI
    YOGI --- ---
    JIXIPEN: ale stejne... neni problem ho/ji presvedcit a pak na ne nebyt hnasna?
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Yogi: No, drahá polovice by to být neměla. Chce to kámoše/kámošku.
    YOGI
    YOGI --- ---
    JIXIPEN: a nenarusi se tim jine vztahy? ja nechcu, aby do me kopala blizka osoba :-)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Hmmm... asi jsem to vyřešila - našla jsem si osobu ochotnou do mě kopat, ošklivě se na mě koukat a nutit mě něco dělat. A osobu mě dost blízkou na to, abych se jí nechtěla vyhýbat :-). Ale uznávám, že najít někoho takového, kdo se vám dobrovolně nabídne není asi úplně triviální.
    A_2
    A_2 --- ---
    a mně taky
    YOGI
    YOGI --- ---
    a mne poradte, jak se dokopat vubec k tem zkouskam... chjo
    A_2
    A_2 --- ---
    JIXIPEN: Já v tom teda NEVIDÍM žádnej problém ;)) sice mám pořád jen 3 zkoušky, na disertaci nulu, ale jako no problemo, obvzláště teď, když je venku tak krásně :))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    JIXIPEN: tady je každá rada drahá :))
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Já mám pocit, že u doktoranda platí nepřímá úměra mezi penězi a jeho vůlí dopsat dizertaci.

Poraďte finty, jak se donutit dopsat ten šílený pamflet po jehož odevzdání získáte jiný pamflet, v důsledku čehož budete moci psát za jméno PhD. a nebudete se muset otravovat dalším sepisováním nesmyslných úvah :-).
    A_2
    A_2 --- ---
    sem hledal synonimu k slovu jedinec v googlu a mimo jiný jedince to vyhodilo tohle : :)
    http://studentweb.ihned.cz/3-14174890-doktorandi-y00000_detail-f7

"Doktorand je většinou jedinec s málo penězi a velkou vůlí"....

TO BYCH KURVA ŘEK ŽE MÁM VELKOU VŮLI :))
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    SAGEMA: drtí se úderem nebo mechanickým tlakem, omlouvám se za to, že vám tu všechno kritizuju, asi tu větu useknu za tim 0,5 MPa
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    PUPEK: a co A UPLNE HO ROZDRTI
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: rozmělnit = blbost
    A_2
    A_2 --- ---
    PUPEK: ROZESRAČKUJE HO NA MADĚRU. :)

a způsobí jeho dokonalé rozmělnění?? Jen netuším, jestli je slovo rozmělnění pačésky..

EUFORIA: Doktorand je student doktorského programu na vysoké škole. Jako jsou bakaláři a magistři, tak pak jsou doktoři:) ale v různých vědeckých oborech.
    No radit už asi nemá cenu, ale já bych se na prášky co přitěžujou vy...
    YENNI
    YENNI --- ---
    EUFORIA: :-))) to neni spravny klub. Leda by tu byl nekdo z lekarske, coz myslim neni.
    EUFORIA
    EUFORIA --- ---
    nevim co to znamena doktorandi .. ale doufam, ze neoc jako doktori ;)) ...pls kdyztak moc nervete kdyby to sem nepatrilo .. :)
    potrebovala bych poradit .. vcera,tzn. v patek, jsem dostala antibiotika na boreliozu,beru je po 12 hodinach, a dneska rano se mi po nich udelalo strasne spatne,este ted zvracim .. myslite, ze ti mam v 2230 vzit dalsi nebo pockat do pondelka na konzultaci s doktorkou?
    zjistila sem to vcera, ze mam bor. a zda se mi, ze od ty doby co beru ty prasky tak je mi cim dal tim hur, vsechno me boli a brni, predtim sem byla uplne v pohode, nic mi nebylo,tak nevim ..muze byt chybna diagnoza? prosim poradte .. :)diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam