• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TURF: Svanc ti vysvětlí, že mezi zesákama rozdíly nejsou.

    Jinak s tím bastlem to byla samozřejmě prdel, bastly nehrajou, je to vždycky propadák. Ještě nikdy nikdo neubastlil bednu, která by se vyrovnala profi práci ve stejné cenové hladině, plus na tom nechal miliony hodin práce a ve výsledku má neprodejnej šmejd. Pokud nejseš mistr houslař nebo malej génius, tak na stavbu rovnou zapomeň.

    Agory jsou takovej trochu zázrak, podle mě je to nejpovedenější bedna od Revoxu vůbec. Měl jsem je léta a hrajou strašně dobře. A není k nim potřeba zesák, jen nějakej předek nebo i cédo s variable out nebo zvukovka s variable out. Jinak okolo 25 je to špatný, dají se snad sehnat třeba Infinity Renaissance 90 (výtečný pásky!) nebo T+A Criterion TMR 160 nebo tak, ale jsou to čistý nákupky a je k nim potřeba připočítat cestu a čas (= v ČR se za tyhle ceny neseženou).
    TURF
    TURF --- ---
    SVANC: nevim jakej rozdil dela zesik ve vyssich kategoriich, ale pro me jsou v kategorii okolo 20k zmeny slysitelny dostatecne.

    MACHALIK: ty agory vypadaj kolosalne, fakt skoda ze je to takhle z ruky..
    diy zbastlenou bednu jsem jeste hrat neslysel, takze k tomu mam spis neduveru. jestli to je ale vazne v tyhle cenovce uplne jina liga (parametry a recenze naznacujou, jenze recenzi jsem cetl uz hafec a poslech byl stejne vzdycky o necem jinym), tak me to dost laka. aspon se pri stavbe naucim hodne veci o zvuku. (jestli to teda nebylo mysleny ironicky, to by me nakrklo :))

    co jsem tak strucne procetl, tak se mi zda zajimava volba http://www.visaton.com/en/bauvorschlaege/2_wege/topas/index.html
    mate nekdo zkusenosti pro/proti, ppr nevite o nekom v republice, kdo by me nechal si je chvilku poslechnout?)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Raději vysvětli, jak tě může bavit se v tomhle pořád po těch letech ještě babrat, aniž bys aspoň jednou v životě hnul prdelí a šel si něco poslechnout nebo si aspoň udělal ten svůj svatej slepej test doma.
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Neřeš zateplování - raději vysvětli, jak může zesilovač zkreslením tahat za uši a přitom nebýt poznatelný od jiného. Bez pohledu na čelní panely, přirozeně... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Fascinuje mě to, jak sedíš u toho internetu a jen čteš ty články a pak je kopíruješ a cituješ z nich a máš pocit, žes na všechno přišel. Šup zateplit stěnu! Abys ušetřil.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Zapoměl jsi na hřebíky, ty jsou při stavbě hifi to hlavní. A jinak mě jenom fascinuje ta tvoje posedlost zkreslením zesilovačů. Když je to tak markantní, že to tahá za uši, tak šup za Davidem Clarkem, 10000 dolarů už na tebe čeká :).
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    PS: Samozřejmě si můžeš koupit desky v OBI a klih a udělat si stavebnici Visaton nebo TVM, pak se dostaneš na úplně jinou ligu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TURF: Tahání páskáče za uši nemá s bednama nic společnýho, je to vina předřazené elektroniky, pravděpodobně zesilovače, kterej zkresluje a páskáč to přenese. Bedna sama o sobě neřeže, ta produkuje jiný typy zkreslení, ale protivný vejšky mezi něma nejsou. Páskáče jsou naopak jedny z nejlepších výškáčů na světě.
    Nicméně celá současná produkce Dali stojí totálně za piču, takže Dali opravdu nikdo soudnej nechce. Nemá to co do činění s tím reprákem ovšem.

    25000 Kč/1000 EUR je dost malej rozpočet i na jetý bedny, natož nový. Toto hraje hrozně dobře a je to aktiv, takže bys potřeboval jen předek a zdroj. Ale je to daleko jak prase.
    SVANC
    SVANC --- ---
    TURF: Konkrétní typ neporadím, jenom zcela obecně. Při rozpočtu do 25k za bedny je dost veliký rozdíl ve výsledném zvuku mezi koupenými (novými) bednami a kitem, ovšem s nutností investovat vlastní práci. Při koupi starších beden se ten rozdíl samozřejmě zmenšuje. Navíc ne každého to baví popř. na to ani není vybaven.
    Zesík bych při tomhle rozpočtu moc neřešil, na zvuku to stejně poznat nebude - ale třeba ti kolega co "si hifi sam nestlouka hrebikama", poradí něco jiného :)
    TURF
    TURF --- ---
    ot:
    doporucite mi bedny (predpokladam regaly, ale nejakejm zazracne levnejm sloupum se samozrejme nebranim), co zahrajou pod 45hz a nemaj paskovej vejskac (nebo aspon netahaj za usi jako dali ikon)? cena do 25k
    zesilovac taky zatim nemam (zatim nekupuju, aby si dobre sedl s bednama), takze si taky rad necham poradit. mam zkusenosti s nadem c375bee, cambridge audio azur c651a a xindakem 6800r (ver 08).
    posloucham ambient, psychill a goa. novy/pouzity neresim, dulezitej je zvuk a cena. dik
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Kdo si hifi sam nestlouka hrebikama, je idiot.
    SVANC
    SVANC --- ---
    EDEN: Troufnu si tvrdit, že poznám rozdíl mezi těmito kabely a běžnými neznačkovými.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Super!
    EDEN
    EDEN --- ---
    repast z HD // audio&video pro narocne!

    Kórejská firma tvrdí, že jej S-ATA káble vylepšia zvuk | pc.sk
    http://pc.zoznam.sk/novinka/korejska-firma-tvrdi-ze-jej-s-ata-kable-vylepsia-zvuk
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MADCAT: Tak v ložnici máš stejně uši mezi stehny nebo spíš ne ;)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    TEDDYBEDDY: mp3 a wma to bere, super! :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Rozkošná věžička do ložnice, ale určitě nic pro trabantisty :)
    ...." one trip down Park Avenue looking at women's shoes and purses or one drive down Sunset Boulevard looking at the parade of Ferrari F430s, Mercedes McLaren SLRs and Bentley Continental GTs all suggest that the world of home theater and especially high-end audio spends far too much time marketing to the same customers" Audiophle review. com



    http://www.mcintoshlabs.com/us/Products/pages/ProductDetails.aspx?CollectionId=ManhattanCollection&CatId=Accessories%20LifeStyle&ProductId=MXA60
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    POLMO: Jak napsal herr machalik, tohle není fórum o muzice nebo jo?

    Tady se totiz misto muziky resej zvuky splachujiciho hajzlu z testovaciho CD :-) Inu, kazdymu dle jeho gusta, a nejlip dvojnasobne.
    POLMO
    POLMO --- ---
    MACHALIK:a ze ta ten Bunta tolko bere, ved uz nam vyrobil novy predok :) prosby boli vypocute.
    POLMO
    POLMO --- ---
    chlapy chlapy, keby ste si radsej nieco pustili... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam