• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    FATTY
    FATTY --- ---
    Já mám z hifionline bedynky a dlouhodobá spokojenost. Pan Holcner ma u me uznani.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    FURYAN: Je to tom, že čím omezenější finance- tím užší výběr= nemůžeš libovolně kupovat, co se ti líbí na oko a ne bez ověření interakce s dalším článkem řetězce. Jinými slovy, esi čekáš , že k těm Dali posléze nějakej zesík automaticky sedne ( jako třeba ten Vincent) pak se mýlíš.
    Výsledkem na 90% bude vyhozených 50k, páč tě to po dvou měsících přestane bavit poslouchat. Za 100- 200-300k už si můžeš trochu vybírat. Ale ty ještě nevíš co a proč, páč to ještě neslyšíš, jelikož doteď tvý uši v podstatěˇznají jenom " hluk".....
    PS. Osobně mám 200k jen v zesíku např. záměrně tu na nyxu nepíšu total cifry, abych tu nebyl za honibrka ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Zní jako když sere koza je skvělý!
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: Jo, ja jsem smirenej, ze jsem polohluchej kokot, co si kupuje sracky, co hrajou a vypadaj jak hovna, zni jak kdyz sere koza atd. Hele, nenadelas nic :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, ja bych si na tom hifionline v kategorii okolo 30-40 k bez problemu vybral.

    Nu, vsak on prijde cas...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Jako jasně, ono to hraje každý jinak, to zas jo. Jedno hraje jak zprdele, když máš zácpu, druhý jak zprdele, když máš sračku, třetí jak ze sudu s kyslým zelím a čtvrtý syčí jak klubko hadů... to nikdo nepopírá. Tak prostě kup to, co se ti nejvíc líbí, ideálně aby ti to kompenzovalo módy místnosti, ale ty neznáš, takže je to buřt. Já bych se orientoval podle designu a pak to měl obalený v bublinkové folii, aby se to dalo po roce prodat a bylo to opravdu jako nový a ztráta byla pod polovinu.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    LA_PIOVRA: Vzdyt jsem na zacatku psal, ze jsem vcera slysel, ze to jsou rozdily mezi stejne drahymi repraky jak krava. tak jak je mozny, ze kazdy "odbornik" muze napsat, ze "je to u prdele"? To nechapu... :))
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FURYAN: ackoli se treba Machalikem muzu lisit v nazoru na vliv kabelaze (cimze netvrdim, ze neverim tomu, ze on rozdil slysi:), tak v tomhle ma naprostou pravdu: v tehle cenovych relacich je uplne u prdele, co si koupis. Cili kup si co se ti libi.

    Ehm, co te nuti kupovat si nove misto bazaroveho, tedy pokud to neni silenec s upilovanou brokovnici?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: Dikes :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Vidím, že se vyznáš. Tak ať to hraje!
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TEDDYBEDDY: No mas trochu pravdu v tom, ze lide, kteri maji opravdu dost penez na top audio se na internetu v diskuzich obecne moc nevyskytuji :) Nam ostatnim musi stacit hifi za čičet z ciny, a je uplne jedno, kdo nebo proc si tu bude honit triko s audiem za 200 litru, protoze i tech 200k je tak mozna nejaky ten spodni okraj hiend peletonu. :))

    Takze o cem ze se tu vlastne bavime? :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Klídek kucí. Já tedy optimisticky vidím posun k lepšímu. Na serveru milovníků repro logitech a mp3 je každá snaha o posun k hifi sympatická :o)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: OK, taze cely tvuj prinos diskuzi je nula :) Ty 250tky jsou tam na hifionline asi pul roku, dost mozna, ze mnohem dyl (jsou tam dvoje), co tak jako sleduju, a moc se " asi neprodavaj" :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FURYAN: Teď nějakej člověk prodával 250ky za 36 tisíc. Blázen. A ty nemáš špetku vkusu, to je ale jiná písnička.

    Za třicet nic novýho dobrýho neseženeš. Výrobní cena deset až patnáct tisíc, zbytek marže, dvacátej osmej odvar z toho, co kterákoli ta firma doopravdy umí. Si kup cokoli, je to jedno.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nebyla by v tyhle cenovy hladine lepsi nejaka bazarovka z proverenyho zdroje?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MACHALIK: A co by to tak podle vas pane melo byt "nceo slusnyho"? :)

    Vim, pamatuju si, psal JBL TI-250, ale sorry, neco tak hnusnyho si do bytu fakt nedam i kdyby v tom byl zavrenej samotnej buh hudby :)

    Napis mi sem repro, do 30k nove, ktere by dle tebe byly "neco slusnyho" DIky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Áha, prima. Diky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DOCKINEZ: Jedny z nejlepších beden, supertweeter jim pomůže. Má je chlapík od Pardubic a jedny jsou v Teplicích, o dalších nevím.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mohl bych mit dotaz na Tannoy Westminster Royal? Bedny jsou to nadherny, ale na nekterych fotkach jsem si vsiml jakehosi pridavneho tweeteru:



    Takovej nadhernej kus nabytku a k tomu takova ufo zprznenost. Mel jste nekdo moznost slyset s prislusenstvim a bez? Je to opravdu takovy prinos?

    (otazka je to samozrejme akademicka, anzto domu se je kupovat nechystam, ale proste mne to zajima. diky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam