MACHALIK:
"Read argument from list, argument := invalid"
Tohle opakuješ stále dokola, ale žádný argument nevidím a už vůbec ne seznam argumentů. Nejsou jím ani dlouhé odstavce, jejichž význam lze shrnout do jediné věty "i jiní lidé mají stejné subjektivní pocity a názory jako já".
A proč ty lidi pořád vyvíjej nový a nový věci?
"Lidi jsou různý a různý koníčky maj...". A když máš dobrý měřáky, tak dokážeš detekovat i nedostatky hluboko pod prahem lidského vnímání. Ale když je na obrazovce vidíš, tak tě štvou a snažíš se jich zbavit. Sám jsem takhle kdysi trávil mraky hodin nad zesilovačema, protože mi vadil šum, z místa posluchače naprosto neslyšitelný. Spokojený jsem byl až s konstrukcí, jejíž vlastní šum (s uchem na výškáči) byl o poznání menší než ten, který se objevil po zapnutí CD přehrávače. Ten zesík mimochodem kamarádovi slouží dodnes. Od té doby ovšem uplynuly skoro tři desítky let, součástky mají řádově lepší parametry a jsou řádově levnější. Jediné, co se nezměnilo, je existence lidí přesvědčených o tom, že zesílit nízkofrekvenční signál v řádu pár desítek kHz v kvalitě "lepší než lidské ucho" je nepřekonatelný problém, a pokud, tak to musí stát majlant. Přitom když se podíváš na testy zesíků v "odborných" časopisech tehdy a dnes, tak se nezměnilo vůbec nic - v obou případech (jde-li o drahý přístroj správné značky) se hýří výrazy jako transparentní, hloubka prostoru, muzikálnost, popř. hláškami o tom, že když člověk zavře oči, má pocit, jako by hudebníci stáli přímo před ním. Stačí přitom porovnat jakýkoli elektronický přístroj z té doby s dnešním, aby ta ohromná propast techniky byla jasná na první pohled. Jenom ty zesíky jsou (soudě podle hodnocení) pořád tak nějak stejné... :)
"OK. Co teda hobbíci? Nic neprodávají (mimochodem, uvedl jsem Macuru právě proto, že není výrobcem ani prodejcem, je jen badatelem...)" - tak zrovna Macura má na svých stránkách kolonku Pricelist. Že tam toho moc nemá, na podstatě věci nic nemění.
Btw to tvý "vyhrožování" :) účtem na Slovanetu, kde si to budu moci rozdat s opravdovými borci, mě úplně vrátilo do dětství a připomělo mi kluka ze sousedství, který na mě přes plot volal něco v tom smyslu, "že se se mnou prát nebude, ale jen ať počkám, až se vrátí jeho starší brácha" :).