Ale ty
nemáš aparát, na kterým by se dalo rozlišit něco jako kabely. Vždyť máš podoma dělaný domácí kino, člověče, co na tom chceš testovat? Tak jste nic neslyšeli, no. Gratuluju! Konečně máš důkaz, že u tebe doma není nic slyšet. Mimochodem, co to bylo za kabely?
To o tom maníkovi, co léta chodí do společnosti sommeliérů, aby jim do zemdlení vykládal, že jsou všichni blbci a že mezi víny přece nejsou rozdíly, protože
odkaz na test, kde někdo někoho ošálil přelitím bohemky do flašky od šampusu, sedí jak prdel na hrnec. K čemu ti to je? Máš pocit, že ty sommeliéry jednoho dne přesvědčíš? Nebo to děláš z lidumilství, abys běžný smrtelníky odradil od nákupu drahejch vín, protože jsou stejně na hovno a můžou si koupit tetru? Jako co ti musím přiznat je, že tady ti to částečně vychází, minimálně se tu sesbírala slušná klaka, která si (nejen díky tobě, ale i) fakt myslí, že nejsou rozdíly mezi ničím jiným než bednama. To gratuluju! Slušnej achievement. Podařilo se ti poplést třeba deset lidí. Dokonce dvěma jsi to i odprezentoval na svým podoma stlučeným 5.1 bez rozlišení (ze kterýho byli jistě odvaření, protože jestli byli odsud, jak říkáš, tak sami mají doma beztak jen počítač a sluchátka, takže relevantní zpětné vazby se ti od nich dostat nemohlo).
Ty pořád nechápeš, žes nikdy žádnej důkaz ničeho nedodal. Ty si myslíš, že jo, ale vskutečnosti ne. Odkaz na cokoli nebo 20 normostran pindů není důkaz. Důkaz, a to jsem ti psal už z Argentiny někdy v roce 2010, nelze podat přes internet, ten se musí slyšet. Ty pořád chceš důkaz po mně - i to jsem ti psal před čtyřma rokama, že je kokotina, ten můžeš získat jenom tak, že vylezeš z té své nory, seženeš si kamaráda s dostatečně dobrým aparátem, a necháš se od něj pozvat domů a budete testovat věci. Jiná možnost není. Opakuju, jiná možnost důkazu, jak co je slyšet, není. Odkaz na článek není důkaz, leda tak ve tvým světě.
No a teď ještě naposledy, jak do tvé teorie o snobech, kteří poslouchají jen čelní panely, zapadá, že se zhusta stane, že komponent, od kterýho se dle všech indicií očekává, že bude skvělej a lepší než jinej komponent, v tomto selže a jde přímo naproti všem očekáváním, zjistí se, že je to navoněná bída. Jak si to vysvětluješ?