LOPIK:
HONCKA: Díky. Ono je to celý trochu komplikovanější.
On si totiž koupil poslední 2 kusy (poslední sériová čísla) z té 1200 GLD Technics edice, takže totální rarita, celkem za to vysolil dle vlastních slov 20k € a teď se chystá natáčet tzv. unboxing video, kde to celé rozbalí a chce to zapojit a pustit na tom desku, možná 2 mixnout. :) Do toho se nějakým způsobem angažují ještě 2 firmy, které mu na to zapůjčí a následně asi i výhodně prodají
mix a
zesilovač a on chce aby to celý bylo absolutně dokonalý a jediné co mu chybí jsou jehly. Chce aby to byly jehly vhodné pro běžné mixování, byť s citem, ale zároveň aby to byl audio hi-end studivých parametrů. Shure M44 jsem mu doporučoval mezi prvníma, ale to nebere a přišel s těmi hi-endy co jsem níže uvedl a chtěl po mně vědět, který z nich bych si koupil. Já jsem sice letitý dj, ale až tolik do techniky nevidím, abych mu objektivně poradil. Takže bych rád od někoho technicky vyspělého slyšel, které z těch uvedených budou zřejmě nejlépe hrát, a to mu snad bude stačit ke štěstí. :)
Jinak ty gramce mají zlatý snad úplně všechno včetně hlav a desek má určitě víc jak 10k kusů, všechny jako nový..psycho :)