• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Svon, svonc, svonc :o)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Cili znova :) Nevidis koncak. Nevis, kolik je v tom materialove narvano. Vidis trafo, zdroj, cinche. Nic vic. Z ceho usuzujes, ze tam zbylo spousta financniho prostoru pro drahy konektory, krabice atd.? Ze sve predstavy o typickym zesilovaci - kterou ilustrujes (nevim proc) tim verkem pro synovca?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    kdyby někoho zajímalo, co to je za zvíře 10Watt/kanál, A třída
    http://sound-au.com/tcaas/index-1.htm
    CROME
    CROME --- ---
    to je naprosto dokonala obchodni strategie, udelat trochu hype, napalit hifi cenu, vzdy se najde dost idiotu co to koupi...300% profit :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: a jinak to jlh je fajn stroj a za ty prachy z ali v zásadě doma neudělatelný; má to svý limity (2n3055 nejsou nějakej top, koneckonců to jsou 80. léta), ale za ty koruny to může bejt třebas dobrej dárek, třeba náctiletýmu synovci ke kompu
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: ať is nechá prodejku kde chce, já poze od začátku říkám dvě věci:
    a) že to působí lacině (přičemž ten zesík z ali za zlomeček ceny je mechanicky na docela podobný úrovni)
    b) že v tom nejni materiálově nacpáno zas až tolik, aby tam nebyl prostor pro doladění detailů.
    Koneckonců je to jeho produkt, jeho strategie, jeho cílovka, jeho prachy. tady o tom jen diskutujem. Zajímavý ovšem je, jak zapáleně za to bojuješ
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Se mně líbí, jak ti stejní lidi nadávaj na to, že jsou někde drahý součástky/konektory/dráty/panely, protože to je všechno jen placebo a bižuterie a nehraje to, i na to, že tam tyhle věci nejsou :) Existuje prostě segment populace, kterýmu se člověk nezavděčí.

    Čili by tam Šroll měl dát lepší konektory atd. a zlevnit, jo? :) Jaks to říkal... chladiče pětikilo, trafo pětikilo, součástky za 3k, krabica za 5k, konektory zadarmo... de facto by prodejka měla být okolo desíti, co?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: se divim, že věnuješ tolik času surfování v těchdle levnejch vodách :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Ty bys celej zes spíchnul do dvacky, pod cenou jednoho kanálu, je to jasný :) Ostatně hrajou už věci za dvojku z Alibaby z roku 69:

    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: cinche furt stejně marný, ale aspoň to vybavil symetrickym vstupem, je tu dual mono a stojí jen něco přes 2000/kilo živý váhy :-)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    jak jsem, rikal, vas boj :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Co tohle, to uz vam prijde ok?

    A200 | SPaudio.cz
    http://www.spaudio.cz/produkty/zesilovac/a200/

    Cena 69k.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WBT RCA FEMALE 0210Ag NEXTGEN (EA) at Music Direct
    http://www.musicdirect.com/p-7725-wbt-rca-female-0210ag-nextgen-ea.aspx

    Jen namatkou vybranej.
    Proc sem chodite, borci, kteri nemate poneti o diskutovanym oboru? To samo by o sobe nevadilo, ale proc prednasite namisto abyste poslouchali?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    LOPIK: a) nejdrazsi cinc nestoji dve stovky, vubec netusis nic, b) jo, i kdyby, tak je jich tam osm plus ctyri repro svorky, tj. 12 x 200 = 2400 nakupka materialu. Udelej si z toho prodejku a pochopis, proc tam jsou levny cince. Presne tyhle naklady tam nejsou, aby to bylo levny.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MACHALIK: Nejdražší cinch na světě může stát tak dvě stovky, nevm jestli tohle je zrovna věc u který je třeba na zařízení za 80k šetřit..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Uff, to snad neni pravda. Ty cinche jsou tam proto, aby to nemuselo bejt drazsi! Kdyby tam byly drazsi cince - a drazsi panel a drazsi krabice a drazsi chladice a drazsi design a drazsi dalsi picoviny, ktery nehrajou - tak je to cely DRAZSI, a to nebyl ucel; ucel byl, aby to bylo levny a pritom stale excelentne hralo v kategorii do ctvrt milionu. Coz se kurva deje. Na cincich se setrilo, proto jsou tam levny cince. Wtf?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Dyt jsem psal, ze bezna Srollova produkce stoji 200-350k a konkuruje si se znackama, jejichz konce stoji 700k-1m. Je to levny. Tady ses v hajend klubu, ne na skladce. Je to proste levny.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    zvukové třeba ne, ale jinak by to prostě mělo vypadat slušně, ty 20 korunový cinche s šestihrannou matkou snad nejsou jediná možnost na světě
    FATTY
    FATTY --- ---
    DEIKSAC: veril bych tomu, ze s kategorii 5-20 tenhle pristroj porovnavat fakt nemuzes
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    laciný je 5-20, ne 80
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam