• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: To proto, že tvrdošíjně opakuješ (se), že "v tom nejni materiálově nacpáno zas až tolik, aby tam nebyl prostor pro doladění detailů." Což je ptákovina, protože nevíš, co je v tom materiálově nacpáno. Doufal jsem, že když ti to napíšu podrohé, tak tě to trkne.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: opakuješ se
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    TEDDYBEDDY: mozna by nebylo od veci si poslechnout samotne ciche
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Srollovi v technice netreba radit, ale povim mu to :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MATT: A první kolo třeba úplně bez zesíku aby se rozhejbaly sluchový vorgány :o)
    MATT
    MATT --- ---
    TEDDYBEDDY: ja myslim, ze by mel nejdriv udelat slepej test :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MACHALIK: S 300% marží by se high end audio nevyplatilo nikomu asi ani vyrábět, tam to jsou spíš tisíce procent, ale budiž - je to luxusní zboží.. Ale právě proto by se za ty peníze měla dát čekat nějaká kvalita provedení..
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Ser na nyxkids. Šrolovi ale vyřiď, že konektory hrajou. Defakto právě na relativně drahejch konektorech nahoní nejvíc / umenší ztráty kvality za nejmíň peněz. Třeba ty WBT nextgeny s bodovým kontaktem sou slyšet jak kráva. Téměř 0 přechodový odpory, l, C, tzn. parazitní vířivý proudy, etc.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    CROME: Aha? Takze i ty: mas pocit, ze kolem stroje Casea Cassiopeia je nejakej hype? Tys o nem nekdy v zivote slysel? Hype? Opravdu?

    79k za integrac ti prijde jako high end cena? *High end cena*? Videls nekdy high end ceny? Nebo si jako tady Lopik myslis, ze nejdrazsi konektor stoji dve kila?

    Mas pocit, ze kdo koupi Caseu, je idiot? Co nabizis pro srovnani? Jakej pristroj hraje za osm petek? Co ten SP Audio, mas z neho lepsi pocit? Je to teda jen koncak, jeste bys musel prihodit predek za 35k. Kdyz si nekdo koupi to za 104 tisic, je to taky idiot?

    No a v neposledni rade, 300 % profit? Takze naklad na ten zes odhadujes na 20k, jo? Z toho desitka jsou ty veci, co vyjmenoval kolega, = kanal musi stat 5000 CZK a praci zanedbame. Tohle je tvoje kalkulace?
    CROME
    CROME --- ---
    CROME: a jeste tomu budou delat na siti zdarma reklamu :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Svon, svonc, svonc :o)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Cili znova :) Nevidis koncak. Nevis, kolik je v tom materialove narvano. Vidis trafo, zdroj, cinche. Nic vic. Z ceho usuzujes, ze tam zbylo spousta financniho prostoru pro drahy konektory, krabice atd.? Ze sve predstavy o typickym zesilovaci - kterou ilustrujes (nevim proc) tim verkem pro synovca?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    kdyby někoho zajímalo, co to je za zvíře 10Watt/kanál, A třída
    http://sound-au.com/tcaas/index-1.htm
    CROME
    CROME --- ---
    to je naprosto dokonala obchodni strategie, udelat trochu hype, napalit hifi cenu, vzdy se najde dost idiotu co to koupi...300% profit :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: a jinak to jlh je fajn stroj a za ty prachy z ali v zásadě doma neudělatelný; má to svý limity (2n3055 nejsou nějakej top, koneckonců to jsou 80. léta), ale za ty koruny to může bejt třebas dobrej dárek, třeba náctiletýmu synovci ke kompu
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: ať is nechá prodejku kde chce, já poze od začátku říkám dvě věci:
    a) že to působí lacině (přičemž ten zesík z ali za zlomeček ceny je mechanicky na docela podobný úrovni)
    b) že v tom nejni materiálově nacpáno zas až tolik, aby tam nebyl prostor pro doladění detailů.
    Koneckonců je to jeho produkt, jeho strategie, jeho cílovka, jeho prachy. tady o tom jen diskutujem. Zajímavý ovšem je, jak zapáleně za to bojuješ
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Se mně líbí, jak ti stejní lidi nadávaj na to, že jsou někde drahý součástky/konektory/dráty/panely, protože to je všechno jen placebo a bižuterie a nehraje to, i na to, že tam tyhle věci nejsou :) Existuje prostě segment populace, kterýmu se člověk nezavděčí.

    Čili by tam Šroll měl dát lepší konektory atd. a zlevnit, jo? :) Jaks to říkal... chladiče pětikilo, trafo pětikilo, součástky za 3k, krabica za 5k, konektory zadarmo... de facto by prodejka měla být okolo desíti, co?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MACHALIK: se divim, že věnuješ tolik času surfování v těchdle levnejch vodách :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEIKSAC: Ty bys celej zes spíchnul do dvacky, pod cenou jednoho kanálu, je to jasný :) Ostatně hrajou už věci za dvojku z Alibaby z roku 69:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam