TEDDYBEDDY: Nejnižší třída se pozná podle toho, že je to desetikilová dvoupásmovka pár tisíc :) Nevím, celý ty roky jsem žil v přesvědčení, že seš v balíku a díky tomu víš, o co v hifi jde a co je možný. Nedošlo mi až doteď, že celá věc má to nejjednodušší vysvětlení. Tak to jo. Na trabantí komplex nikomu neradno sahat: podívej, co to udělalo se Švancem.
Hele, já se jsem schopnej přepnout do téhle polohy, jen musíš říct, že se chceš bavit o levnejch malejch věcech. Pěkný bedničky to jsou. Mně se z budek k počítači líbí samozřejmě moje Poseidony:
Ale taky třeba Mini Utopia:
A ze všeho nejvíc asi Autograph Mini:
No a samozřejmě Minigon:
Ta Utopia je nejkonvenčnější z nich, vlastně ji mám v merku jen kvůli designu. Nemyslím, že je na ní cokoli technicky zajímavýho, narozdíl od těch ostatních.
Věřím, že tahle tvoje dvoupásmovka z výstavy je hodně výjimečná mezi všema ostatníma dvoupásmovkama.
Co je pro mě ovšem ultimátní pecka je řada výrobků firmy Totem, to jsem ti ostatně už psal do pošty.
A další:
https://totemacoustic.com/en/hi-fi
Je pravda, že něco takovýho se jen tak nevidí. Zcela přirozený, že jsi skončil zrovna u nich.