• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Na tebe často vzpomínám v souvislosti s identitou známou jako Bartoli z jiného fóra. Též zaslepený příznivec slepých testů, který nikdy žádný neprovedl, což jen zvyšuje jeho zápal pro ně. Tys, co si vzpomínám, žádné racionální argumenty neměl, neustále ses oháněl nějakými autoritami, dál někým, kdo nabízí peníze za participaci v testu u něj doma, pak jsi odmítl myšlenkový experiment, který měl za cíl hledat skutečnou definici sleposti slepého testu, a do toho samozřejmě totální nezkušenost s hifi. Za sebe musím říct, že to bylo podobné jako s Beddym, včetně posledního bodu. Beddy nechápe reproduktorové soustavy a akustiku, tys zamrznul na přesvědčení, že od 80. let minulého století už nic nového či slyšitelně lepšího než tehdejší komerce nevzniklo. Těžký s váma.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Což samozřejmě nic nemění na tom, že v této konkrétní debatě je za hlupáka Teddy :).
    SVANC
    SVANC --- ---
    Královsky se bavím a opravdu se mi líbí slova o mantrách od někoho, kdo na záplavu racionálních a validních argumentů vždy nakonec reagoval jen mantrou "je to slyšet, ovšem nikoli ve slepém testu" :D.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ja to asi chapu. Znam Beddyho z jinejch klubu a je treba rict, ze je to svym zpusobem silne duchovne zamerenej clovek, tihnouci, co jsem si vsiml, k vychodnim teologiim, zenu, buddhismu aj. Neni proto divu, ze je mu tak prirozeny tohleto opakovani vet ci prostych tvrzeni, jsou to vlastne mantry a ty, jak vime, po case vedou k vysoce silnemu pocitu subjektivni jistoty. Oooom, nejdeto nejdeto nejdeto, oooooomm... Kdyz jste zvykli, ze vam neco podobnyho vali v hlave trvale, pokud jste se navykli timhle zpusobem uklidnovat, tak pak zapomenete, jak komunikovat s ostatnimi. Novopecene maminky taky po chvili uz jenom sislaji. Na kazdeho.
    Smutna pravda je, ze v tech nasich hlavach jsme vsichni sami a neni nam v tomto smeru pomoci. Beddymu to holt slape takhle, leckde jinde by to bylo v poradku, jen my tady to neocenili. Vlastne je to moje chyba, jsem malo citlivy. Promin, Beddy, melo mi to dojit driv.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Super! :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DELLAMORTE: sice furt nevim, čim to hodlá zdůvodnit, ale celý je to geniální: on vykopíruje vztah mezi činitelema jakosti z wikipedie, dělá tu nad tim ramena a nakonec to shrne tak, že hodnota statickýho parametru na rezonanční frekvenci může za naše posraný životy. génius. na vysoký škola by odpověď páč prostě Q vešla do ročenek a psoatvili by mu za to pomník
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    DEIKSAC: Prostě protože Q!
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TEDDYBEDDY: co furt ten strach z velkejch beden? a bodovej zdroj i pro nízký frekvence? a proč? (bez legrace, zatim od tebe padly jen pravdismy bez jakýkoli argumentace)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Tak jo, tak už toho necháme :)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    TEDDYBEDDY: Už někam zalez prosímtě
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    A jeje, on se chce snad bavit o dusevnich poruchach... expert na dane tema, pozor.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Beze srandy. Nejseš autista doufám?

    Zásadně platí, opakuj po mně:
    IDEÁLNÍ MÍSTNOST- ŽÁDNÁ MÍSTNOST, IDEÁLNÍ ZDROJ- BODOVÝ ZDROJ/ ČÍM VĚTŠÍ BEDNA, BLÍŽ KE STĚNÁM- TÍM HŮŘ.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    já ho chápu, informace bere z prospektů a má za to, že si těma citacema ve slušný společnosti neudělá ostudu
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ale jinak beze srandy, tobe se ty maly zkreslujici dreky fakt libi? Neni to naka znouzectnost, jakoze mas malej byt, na hifi ti vyclenila mistnustku 9 m2 a v ni bojujes, jak umis, a kdyz uz sam nemuzes, tak aspon ostatnim rikas, ze by taky nemeli? Pac jinak je prece uplne jasny, ze velka bedna je lepsi nez mala a ze neni problem ji poslouchat v libovolne mistnosti, protoze mezi tim neni zadnej vztah. Nebos uz na nejakej prisel?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Noné, citace z casopisu.

    Tak co, jakou plochu ma ten basak z obrazku?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    S temperamentem dynamitu…

    V prospektu se o C1 píše, že jde o jednu z nejlepších kompaktních reprosoustav na světě. Podle německého Audia patří mezi tři nejlepší stojanové reproduktory. Stereophile ji má zařazenou v nejvyšší kategorii A. Stojí pouze 125 tisíc. Buď jde o zázrak, nebo dokonalý marketing. Zkusme se tomu podívat na zoubek…



    Musíte jít hodně vysoko, abyste našli C1 vážného konkurenta a ve finále skončíte u prostého faktu, že velkoobjemová soustava dokáže lépe zprostředkovat concerto grande, ani ne tak tím, že by šla hlouběji (ve své poslechové místnosti jsem u C1 naměřil úbytek -3dB na 34Hz!), ale tím, že dokáže vytvořit dostatečný akustický tlak i ve větších prostorách. Porazit Confidence C1 ovšem vyžaduje značně dobře zvládnutou kontrolu basů až do nejnižších registrů, s čímž má 80% reproduktorů, které jsou na trhu, menší či větší problémy a jsou značky, které navzdory proslulým jmenovkám a cenovkám s mnoha nulami na konci tento problém nemají zvládnutý vůbec, proto je raději netestujeme


    DYNAUDIO Confidence C1
    http://www.audiodrom.cz/recenze/reprosoustavy/157-dynaudio-confidence-c1.html
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Ovšemže, do malý kundičky i do prdelky. Jasná věc :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    A kupuješ si Chivasku v půldecovejch lahvičkách?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Říkáš i holkám, že malej je lepší?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Jirko soustřeď se, uvolni se, nic neřešíš, je ti příjemně




    CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY, CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY, CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY,CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY, CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY, CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY,...CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY, CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY, CHCI PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ- MALÁ CIMRA- MALÝ BEDNY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam