• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Fotil jsem to presne tam.
    Dela i vejsky vychylka? Nebo jenom basy dela vychylka?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Tos mohl napsat hned, žes to fotil v kamrlíku ale hraješ to jinde.
    Výchylka= membrána repro jde dopředu/ dozadu.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    rad bych, ale nemam na to metry ctverecny
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ty budeš Beddyho žák, ne?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    vy, až budete starý, uslyšite piču na 23 kiloHertzech, a budete radi ; D
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Větší než ta tvoje, tím bych začal :) A dál bych se už rád dozvěděl, co znamená věta "basy dělá výchylka", protože tady někde tkví základ všech tvejch nepochopení a z nich plynoucích zmatení.
    CROME
    CROME --- ---
    nejlepsi stejne je, jak zenovym se tento klub stane s pomoci ignore funkce nyxu, jen na dva uzivatele....blissss
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Už mi svitlo s těma tvejma analogiema. Nemyslíš to spíš tak, jakože nejlepší eroplán je jumbo, páč je největší & nejdražší. Kdežto osobní tryskáč je nahovno mrdka, páč se ani netřesou vokna?
    Můžeš už kua bez kliček otevřeně říct jak velká je ta tvá cimra? Páč to je úplně to hlavní, nejde to vyautovat, ani vobejít ani vokecat.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Inu basy dělá výchylka, hlasitost dělá velikost, s tím se nedá nic dělat, a proto musíš mít doma budky k počítači na lampě z gramce. A adoruješ levný APčka a Wienny a tyhlety krámy z marketu, o kterejch ses v katalogu dočetl, jak top technologie cedí do Elektroworldklasse, což ti jen potvrzuje tvoje domněnky. Já to beru, je to taky způsob a manželkám to míň vadí. Ber to tak, že su mladší, nemusím tyhle kompromisy dělat, můžu mít doma, co chci. Kámošům v hospodě ale můžeš navykládat cokoli, tam bych směřoval svoje mesiášský úsilí :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Mluvíme především o tobě amigo, resp. fotkách tvý cimry. Dyk sem se tě normálně ptal, esi to je tvůj mjůzik salón. Já hraju taky v malým cca 26m2, proto mám ale taky ty malý bedny abych si místo hifi nezpůsobil akustický vlnobití. Ale chápu, že esi ty titány brousíš tam, kdes to fotil, seš na to citlivej.

    Tak můžem vo tom furt dokola hloupě žertovat, to ale nic nemění na faktu, že velkejma kysnama akorát natlakuješ cimru+ ušní bubínky) vzduchem jak pumlíč. Tak na bigbít dobrý no, ale pak nemá cenu dohadovat se vo nějakým hiendu, fábkách nebo ferrari. Na výkon ferrari totiž potřebuješ řádnej vokruh ne malou garáž, v ní se akorát udusíš. Je to tak nepochopitelný?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Doporučuju se zbavit především toho minipokojíčku. Neuvědomil jsem si, že to je to, co tě primárně trápí. Slyšel jsem o jednom, kterýho manželka vystěhovala do 15 m2, ale tys ho překonal.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Ať zvednou ruku všichni chytráci, co v minipokojíčku tůrujou ferrari, místo aby si zapařili forzu :o)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ať zdvihnou ruku všichni nýmandi a mandžové, kteří spokojeně vyměnili Ferrari za Fabku, protože jim stará zabrala garáž fíkusama.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Tak docela dobrý imo. Krom zmatenýho kolegy tady, už jen dva deprivanti myslí, že v 12m2 bude nejvíc prima hifi skorem půltuny reprobeden. Je to ale vyčerpávající facha ta osvěta :o).
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ne-li spokojenejsi :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Pochopitelně. Neolithy na 100m2 v příslušným setu v ceně cca 3M- za mě dobrý. Každýmu, kdo má příslušnej prostor a volný prachy vřele doporučuji. Kdo má kamrlík 12m2 bude zrovnatak spokojenej třeba s tímhle http://www.whathifi.com/atc/scm-11/review
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Tak jasně, seš hluchej, máš škopky s hadrem nahoře a k tomu Musical Fidelity, dříve Meka :) To zamává ušima i protřelýho harcovníka.

    Neolithy dobrý, jo? :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TOMATSU: Na promo M. Loganů v Bořivojce krmili Neolithy dvouma Devialetama premierama. Za mě bez připomínek.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Mi řekni amigo, co tobě může tak vadit na Dclass? Chtěl jsem napsat, proč, když jediná tvá hifi zkušenost sou stříbrný digitalní placky. Tzn. nemáš gramec, čili ani nevíš, jak to má opravdu hrát. Ale budu taky ohleduplnej a radši se ptát nebudu :o)
    MATT
    MATT --- ---
    TEDDYBEDDY: co si chtěl říct těma šipkama, mě jako nehifistovi to nějak nedocvaká..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam