• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

    Jaké preferujete středy

    18 hlasy od 18 respondentů

      rozbalit záhlaví
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Že ty furt seš tak strašně chytlavej čéče. Kdybych si měl kupovat každou okasi, musel bych se menovat Machalík. Á jaxe ti do hifi připletly Koudyho akty símtě? Máš to nějak propojený s ušima? To by mnohé vysvětlovalo :o)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Čéče, kdyby časáky, testéři, borci na netu a obecně třetí strany přestaly psát, měl ty bys vůbec nějakou autentickou myšlenku? Ty Revely jsi neslyšel, to je zjevný, a obecně už víme, že tvoje poslechová zkušenosti s čímkoli jiným než škopkama na pivo máš pouze z výstav, takže... vo co de?

      Po Nyxu se potuluje tady ten prapodivnej typ, říká si Gamates, beztak Koudyho mulťák nebo někdo podobně vyhrabanej, a nedělá nic jinýho než že všude lepí obrázky nahejch bab, který kutruje z internetu. Takovej spambot, ale tolerovanej. Ty ses stal Gamatesem hifi? Budeš tu kopírovat cizí moudra z časáků a pepřit je vlastní omáčkou jako difuzita, Q teorém a timing & rytmika? Si to kup, ne? :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Tak co jinýho ti zbejvá, kdybys měl mít doma v kamrlíku něco s 10 reprákama :)
      Fajnšmekr s kvalitním zdrojem, tzn. gramofonem ( & obejvákem do 30m2) stejně musí nutně sáhnout jinam. Sem třeba ;) http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=2542182632&
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      TEDDYBEDDY: Mno, tak jsem na to ještě koukal. Novější řada Performa boduje celkem dobře ale úrovně těhle starších f52 nedosahuje. Kvalitativně je f 52 vlasně level Ultima. Ale páč nejsou nejdražší a největší v Brně se jich asi moc neprodá :)

      Každopádně testeři si pochvalují mj. rychlej & transparentní bas. Což obvykle znamená, že timing je ok & rytmika šlape. To je charakteristický pro špičkový basáky cca do 10". Na druhou stranu, hloubka stereobrazu je popsána pouze jako " run-of-the-mill", tzn. průměrná. To je taky charakteristický pro poměrně velký sloupy.
      Čili, kdo preferuje hlubokej širokej stereobraz před totálním akustickým tlakem musí zas sáhnout pro nějakej špičkovej dvoupásmovej monitor. Klasika.


      HENNYVILLE: Jj. myslím že tam měl ty nový levnější f208 nebo 206. Obvykle se hodně ušetří na kvalitě tlumení a komponentů výhybky. Tak to Šroll pochopitelně poladil. když usoudil, že se mu vyplatí investovat cca 1k Eur aby z těch beden dostal maximum. Čímž de facto získal kvalitu ultimy a ušetřil 10k Eur. Evidentně ví, co dělá. Hrálo to pěkně.
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      Radical tunning by Sroll. Jo, pravda, na tu cedulku pamatuju.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Ses opil levnou kořalkou (á 390/flaška) a napsals na internet, ne? :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      Zas jeden extrakus od Revelu http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=0804311464&

      Neil Garder z Absolute sound tvrdí, že jde o nejpovedenější bedny Revelu. Neil je muzikant, což je imo dobrá dobrá reference. http://www.theabsolutesound.com/articles/revel-performa-f52-loudspeaker/

      V Audio.de je teda vyšší & novější model Ultima Studio2 ( 16.900.- Eur) benčmárkovanej na 103b Referenzklasse, stejně to vidí i ve Stereo.de i v us Stereophile. I mr. Šroll to asi slyší podobně, když na Revelech demonstruje svý zesy. I já jsem to slyšel stejně a slyšeli by to i kucí z Brna, kdyby slyšeli.

      Čili kupem těhle F52 ( Audio.de- 99b) za necelejch 5k Eur dostanete jedny z 30-50 nejlepších beden na světě bez ohledu na cenu. Což je prima vědět. Ale vám malejm buznám tady, je takový info stejně k hovnu, žejo :)

      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Za okeánem též komplet jedničková sestava Sony:

      Vintage Sony TA E1 Preamp SCD 1 CD Player TA N1 Power Amp Great Condition | eBay
      http://www.ebay.com/...NY-TA-E1-PREAMP-SCD-1-CD-PLAYER-TA-N1-POWER-AMP-GREAT-CONDITION-/112014406637
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Kdyby někoho zajímala tahle třída a nebál se oprav, tak zde asi bude možné si přijít k Sofiím za slušný peníze:

      Wilson Audio Sophia Series I Floor Standing Speakers | eBay
      http://www.ebay.com/itm/Wilson-Audio-Sophia-Series-I-Floor-Standing-Speakers-/172227130943?
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Výborně amigo! Studuješ problematiku přechodových jevů? To se cení ;)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Tesim, az to Beddy oznaci za moc silny, zejmena v dolni uvrati sinusovky, pac magie a chveni se odehrava kolem nuly--
      DELLAMORTE
      DELLAMORTE --- ---
      To je panečku krasavec!
      HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      GOSHEWAN: simte, kopat do chudaka, kterej propad uz v druhy tride z matematiky neni eticky
      SVANC
      SVANC --- ---
      MACHALIK: Svatá je leda tvoje víra v neomylnost vlastních uší.
      GOSHEWAN
      GOSHEWAN --- ---
      TEDDYBEDDY: Tak hlavne ze ty tu skolu mas... (:
      DEIKSAC
      DEIKSAC --- ---
      TEDDYBEDDY: těch 25 qm platí pro cokoliv víme? jinak se musí prostě zabejvat akustikou níízkejch frekvencí. s veliksotí beden nic společnýho

      jo vlastně já reaguju na beddyho, tak jako bych nic nenapsal
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Hele švonc na palubě, jak hádám z tvejch postů. Říklal jsem ti, že si nakonec budete rozumět. Proč si vy 2 nedoděláte školu? Po těch letech tady byste měli fel minimálně a nevymejšleli furt dokola mejdlo. Mejdlo už je vymyšlený hoši :o)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Hlavne se uklidni amigo :) Všichni majitelé retromega nábytku & loganů jsou neklidní. Tak to prostě je. Já to ale chápu, prostě se ti ty dizajny líbí a nemůžeš si pomoct. Do tvý cimry se to ale nevleze, je z toho akorát humbuk a z toho ten neklid.

      Hele nedělám to naschvál. Jen jsem kouknul na test těch tvejch Montanů ve Fairaudio a zas:
      " entsprechenden „Auslauf“ ermöglichen, sprich mindestens um die 25 Quadratmeter Hörraumfläche zur Verfügung stellen sowie "

      Klidně se ptej, esi ti eště něco nejni jasný ;)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      SVANC: Jak rikam: aspon citujes jen jednu svatou knizku, ne vsechny.
      SVANC
      SVANC --- ---
      MACHALIK: No já se spíš držím fakt ověřených metodami, které platí jako vědecké v libovolném oboru. Nesmyslem jsou tvé hlášky o "autoritách", které ve skutečnosti znamenají, že všichni se mýlí, jenom Machalík má pravdu, protože neomylné uši.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Genialni :) Beddy: Gamates recenzi z hificasopisu. Laciny sedmireprakovy ctyrpasmo je ve "stejne lize" jako dvoupasmo Focal Utopia Diablo, ktera je ve stejne lize jako Beddy, kterej je v jine lize nez zbytek sveta. Neslysel nic, cte magaziny, je orientovanej, radi majitelum apecu za mega.

      Svancu, ja si te snad po tomhle zacnu vazit. Tvy picoviny mely aspon nejakou hlavu a patu, konzistentne jsi se drzel jednoho nesmyslu namisto mnoha.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam