• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

    Jaké preferujete středy

    18 hlasy od 18 respondentů

      rozbalit záhlaví
      DEIKSAC
      DEIKSAC --- ---
      TEDDYBEDDY: těch 25 qm platí pro cokoliv víme? jinak se musí prostě zabejvat akustikou níízkejch frekvencí. s veliksotí beden nic společnýho

      jo vlastně já reaguju na beddyho, tak jako bych nic nenapsal
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Hlavne se uklidni amigo :) Všichni majitelé retromega nábytku & loganů jsou neklidní. Tak to prostě je. Já to ale chápu, prostě se ti ty dizajny líbí a nemůžeš si pomoct. Do tvý cimry se to ale nevleze, je z toho akorát humbuk a z toho ten neklid.

      Hele nedělám to naschvál. Jen jsem kouknul na test těch tvejch Montanů ve Fairaudio a zas:
      " entsprechenden „Auslauf“ ermöglichen, sprich mindestens um die 25 Quadratmeter Hörraumfläche zur Verfügung stellen sowie "

      Klidně se ptej, esi ti eště něco nejni jasný ;)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      SVANC: Jak rikam: aspon citujes jen jednu svatou knizku, ne vsechny.
      SVANC
      SVANC --- ---
      MACHALIK: No já se spíš držím fakt ověřených metodami, které platí jako vědecké v libovolném oboru. Nesmyslem jsou tvé hlášky o "autoritách", které ve skutečnosti znamenají, že všichni se mýlí, jenom Machalík má pravdu, protože neomylné uši.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Genialni :) Beddy: Gamates recenzi z hificasopisu. Laciny sedmireprakovy ctyrpasmo je ve "stejne lize" jako dvoupasmo Focal Utopia Diablo, ktera je ve stejne lize jako Beddy, kterej je v jine lize nez zbytek sveta. Neslysel nic, cte magaziny, je orientovanej, radi majitelum apecu za mega.

      Svancu, ja si te snad po tomhle zacnu vazit. Tvy picoviny mely aspon nejakou hlavu a patu, konzistentne jsi se drzel jednoho nesmyslu namisto mnoha.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: A *proc* bys mi radil, abych superrychly a superpresny de facto jednopasmo Logan nahradil ve velkym pokoji malejma skopkama? Proc proc proc, Beddy?
      EUR0
      EUR0 --- ---
      DOCKINEZ: mmm, doubleheader for geeks
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Ty seš ten basshunter hombre. Já ti za sebe radím spíš F. Diabla. Čímž by ses dostal do naší ligy. Tedy tam, kam nemůžeš s titanana ani montanama. Ty G.E. tam podle všeho sou taky. A když říkáš, že máš větší cimru než já, imo by to za očekování stálo.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Fascinující taky, jak najednou adoruješ bednu, která má sedm repráků na kanál. Co difuzita? Ta přece půjde úplně ukázkově do prdele.
      Jak velkou halu bys k tomuto 120 cm, 27 kg monstru doporučoval? :)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Tohle se holejm prdelím říkalo odjakživa, aby se necítily méněcenně. U tebe se jim to konečně podařilo :) Tak si to kup! :)
      HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      TEDDYBEDDY: triton one a "rovna chara od 19Hz", lol
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      Jak říkám. Poslední 2-3 roky je v hifi k vidění rychlej přesun top technologií do nižších cenových kategorií. Někerý firmy se s tím už vůbec neserou a stejný top komponenty pod jiným obchodním názvem potichu nacpou do skoroentry levelů. Sice s poměrně ošizeným dizajnem, no ale dostat 80-90% max. výkonu za zlomek ceny? Pro lidi s nákladně akusticky neupravenými prostory nejni co řešit imo.


      Class A Sound for a Class B Price?
      To answer the provocative question posed by that subhead: No, I don't think that GoldenEar Technology's Triton One delivers the quality of sound you can get from speakers like MBL's Radialstrahler 101 Mk.II ($70,500), Sonus Faber's Amati Futura ($36,000), Vivid Audio's G1 Giya ($65,000), Wilson Audio Specialties' Alexia ($48,500), or YG Acoustics' Sonja 1.3 ($106,800). If you yearn for and can afford one of these Class A superspeakers, go for it.

      And yet, the mere fact that it's not unreasonable to compare the sound of the $4999.98 Triton One with the sounds of speakers costing tens of thousands of dollars more per pair says a lot about the GoldenEar's level of performance. For the audiophile who doesn't have—or doesn't wish—to spend the money for cost-no-object speakers, yet wants sound quality that approaches what such expensive models can produce, I recommend first listening to the Triton One. You may decide that it's all the speaker you need.


      Read more at http://www.stereophile.com/...goldenear-technology-triton-one-loudspeaker-page-2#papxQB5e0hgw5QqR.99
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      Srry čéče, je to cena za kus. Pastoval jsem je už někdy předloni. Koukám že model 1- i výrobek roku Stereophile, což v týhle cenový relaci nevídaný. Prej rovná chára od 19Hz, co víc si může basomil přát?
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Az prodam bedny za pul mega, koupim si skopky za pade! Beddyho vyvoj!
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      TEDDYBEDDY: Urcite!
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Chodi to jako kachna, kvaka to jako kachna, vypada to jako kachna--
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Supér! Tak až prodáš ty Montany, Titany, etc.
      GoldenEar Triton Two Tower | Sound Style
      http://www.soundstyle.cz/produkt/goldenear-triton-two-tower/93/
      SVANC
      SVANC --- ---
      MACHALIK: Sorry, ale na další kolo debaty o tom, proč tak dobře popsaný jev jako bias podle tebe neexistuje, a na obskurní vysvětlování toho, proč jeden "zesík zkresluje jak pila" a druhý zase třeba "hučí na basech", ale poznáš to jen tehdy, když je máš týden doma a VÍŠ, KTERÝ HRAJE, fakt nemám náladu. A něco mi říká, že na to není zvědavý ani nikdo ostatní.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      SVANC: Konstrukcne je to jiny, soucastky to ma jiny, zapojeni je jiny, meri to jinak, ale je to stejny. A je to pravda, protoze to rikame vsichni.
      SVANC
      SVANC --- ---
      Rozdíly existují? To je fakt škoda, že je poznáš jen tehdy, když víš, co hraje :D.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam