TEDDYBEDDY: Tannoy tím pádem jsou bodovej zdroj. Difuzita homogenita spojitost jak prase! Nic lepšího neni. Daj se teda poslouchat v malým pokojíku? Daj se poslouchat potichu? Teď jsem se v tom ztratil. Všechno to každopádně (asi?) dorazí na stejný místo ve stejnej čas, protože bodovej zdroj je to jediný správný. Jak to je s Tannoyema? Můžu mít Westminstery u sebe v kumbále nebo je tam další průser?
Fázovej závěs je z jakýho oboru? Divadlo? Bytový textil? Rozhodně není z audio oboru.
Mezi fóliema je zvukově velkej rozdíl, co to vykládáš? Jsi to neslyšel nebo co? Že se oboje natahujou, neznamená, že hodinky a holinky jsou to samý. To sis jako rozhodl, že mezi elektro a magnetostatem není zvukově žádnej rozdíl? Nebo to někdo napsal na internetu? Nebo neslyšíš rozdíl? Seš hluchej?
A ještě k těm Skyline: Proč argumentuješ Dudkama? Před dvaceti lety nebyly jen Dudci, možná tys měl Dudka nebo ten tvůj prezentátor měl Dudka. Co přesně máš na myslí tím "kotle nerozhejbalo"? Seš si jistej, že máš v pořádku ten výpočet? Posledně jsi tvrdil, že velký repráky je potřeba, ech, "budit velkým signálem", a pak se ukázalo, že velký basáky jsou schopný hrát solidně nahlas už při velmi malým signálu, na což jsi reagoval po svým: "no právě". Čili co přesně je špatně s těma Cerwin Wega XL-15S? Potřebujou... velkej signál? Chápu to správně? A Dudek nedokázal dodat dostatečně "velkej signál" před dvaceti lety?
Co je prosimtě ta "rychlost basáku"? Je to schopnost urychlit basy na stejnou "rychlost" jako maj vejšky?
Znova se tě ptám, neměl ten tvůj Novák nebo kdo cimru v podkroví?
U mě doma je to velmi v pohodě, dokonce bych řekl, že jsou lehký na basech, potřeboval bych víc. To se ještě doladí ustavením. Nějaký huhlání, vydunění mozku z hlavy - tys musel bejt úplně zfetovanej na sračku, kdyžs to poslouchal, jiný vysvětlení nemám.
----------
Jak jsem ti psal včera, možná bychom se dokázali dobrat nějakýho závěru, kdybys jednoduše přestal plácat pičoviny a mluvil jako normální člověk. Co je to RYCHLOST BASÁKU? Jak se o něčem takovým chceš vůbec bavit? Uvědomuješ si, co produkuješ, když se na svoje posty podíváš očima někoho, kdo nežije v tvé hlavě?