• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOMATSU: ale dyt jo, "reference" mezi jinejma 5.1/7.1... proc ne :)

/ser na mne, jsem staromilec :)/
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: To ty seš vyhlášenej referenční hifimakléř po českejch bazarech :o)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    HENNYVILLE: Že by se Tomáš Dvořáček, někde je s ním i rozhovor na netu, schovával pod tímto pseudonymem a pocházel z Brna? :D
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Ja sem presvedcenej o tom, ze to psal Beddy.
    TOMATSU
    TOMATSU --- ---
    DOCKINEZ: Proc by 5.1/7.1 nemohla byt "reference" ? Treba toto se uz skoro da nazvat "reference" : http://www.hifionline.cz/hifibazar/fotografie/28072_2.jpg/
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    MACHALIK: No musím říct, že mě to trochu evokovalo :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To by od něj bylo šalamounské!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To píše Beddy!
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    A co teprv toto:
    Mission 700
    2 pásmová stereo reprosoustava
    dobrý den, předmětem inzerátu jest kompaktní 2pásmová reprosousava renomovaného britského výrobce, bassreflexová konstrukce s otevřenou ozvučnicí se zdvojeným předním nátrubkem. Reproduktorové membrány z kevlaru (=pevné a přitom velmi lehké) takže i přes malý kompaktní rozměr má teno výrobek překvapivě vyrovnaný přednes ve všech pásmech, a to ještě s hlubokým basovým základem (s odezvou už od ca 40Hz!). Troufám si tvrdit, že široko daleko nenajde přemožitele, už vůbec ne v současné klidně až pěticiferné "konkurenci". Jest vhodná do menších až středně velkých prostor (do ca 20-25m2). Tento pár pochází opět od prvního majitele, takže luxusní stav, k dodání v originálním prodejním balení.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Vidim spravne spojeni "reference" a "5.1/7.1"?

LOL
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    hlavne nezapominejte, ze u basu je bodovost zdroje naprosto zasadni, protoze ucho je na to nejvic citlive a rozpozna i ty nejjemnejsi nuance!
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    TOMATSU: Nj kam se hrabe háj énd! :) Ještě tam měl jednu dobu repráky, který byly tak drahý, že se sem nedovážely!
    TOMATSU
    TOMATSU --- ---
    DELLAMORTE: Jsem nemohl odolat si ten "zazrak" nevyhledat. Ale o co se jedna jsem zacal tusit od slova legenda :))
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    TOMATSU: To neplatí :) Já myslel podle toho popisu.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Při koukání po netu jsem narazil na tento inzerát, kdo uhodne o jaký zesilovač se jedná má u mě minimálně pivo! :)
    "dobrý den, předmětem inzerátu je tato legenda a high-endová špička mezi zesilovači vůbec, jeden z nejlepších zesilovačů, jaký byl kdy vyvinut a určitě nejlepší zesilovač, co se dá za tyto peníze dnes (nejen) na Aukru koupit, jedny z posledních modelů, které ještě byly vyráběny přímo v japonsku; precizní konstrukční i dílenská práce, při vývoji použity ty nejlepší značkové součástky a komponenty, masivní trafo, masivní filtrační elektrolyty i pasivní chlazení (v kombinaci s aktivním chlazením, které jsem ale v domácích podmínkách nezažil sepnout), přední panel z kartáčovaného eloxovaného duralu, kovové soustružené knoflíky, úctyhodná hmotnost ca 21kg. Kdo hledá zesilovač od renomovaného výrobce, který pravidelně vyhrával všechny poslechové testy, a jehož zesilovače byly používány redakcí časopisu Stereo Video jako referenční, pak nemusíte více hledat. Vhodné jak do 5.1/7.1 režimu, ale paradoxně hlavně do STEREO kde se navíc nabízí zapojení Bi-Amp. Díky vysokému damping faktoru (DF=200 což značí "tvrdé" koncáky, podobných zesilovačů je k sehnání naprosté minimum) je především vhodný pro použití s těmi největšími a nejdražšími reprosoustavami (typidky s reprosoustavami osazenými basáky s velkými chlapáckými kmitacími cívkami), jejichž chod (a tedy přednes v basech) bude kontrolovaný a "pevný", a to s absolutní precizností. Výhodou xxxxx je pak i rozpojitelný pre-amp a koncáky, což umožňuje vřazení grafického equalizéru, dále přítomnost digitálních vstupů (optika i koax) atp... Koupili jste desitikilový hdmi AV receiver za 30tis kč a jste zklamáni jeho zvukem, nebo se Vám při větším zatížení přepíná do "protection mode" a přesto se jej nechcete vzdát? použijte jej jako předzesilovač pro tuto xxxxxxx a budete mít jak funkce a fíčurýny, tak zvuk a výkon (a životnost mnoho desítek let).
    technické parametry jen stručně, zde snad není třeba žádný další komentář: výkon na předky 2x140W (main, 4ohm), celkové harmonické zkreslení THD 0,005%, S/N 96dB, fr. rozsah 10Hz-50kHz, damping faktor >200"
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tohle je jedno z top auditek, a to o hifi netuším naprosto nic. Jen houšť a větší kapky!
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    HENNYVILLE: Cool! A pod železničním mostem dostaneš ty nejbetelnější 2Hz/ 100dB :o)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    TEDDYBEDDY: čéče, furt nějak troškaříš. Top model škodovky je toto https://i.ytimg.com/vi/TgCrJJuWbrk/maxresdefault.jpg nejvíc kol, nějvíc výkon, nejvíc cena.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    VOZKA: Ve chvíli kdy si z malý cimry uděláš přetlakovou komoru a máš bubínky perforovaný nekontrolovatelným subbasovým vlnobitím je to úplně jedno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam