Ahoj vespolek,
koupil jsem na eBayi Spotify Offline Player - Mighty 1. generace, ale jak bylo v popisu, bez napájecího kabelu. Originál stojí cca 7Liber ale je drahý poštovný. Tak přemýšlím nad alternativou.
Jde o kabel z USB-A na 4-pin 3.5mm jack. Ale nesmí to být pro iPod Shuffle, tenhle kabel není kompatibilní.
Přemýšlím, čím se liší.
Našel jsem čtyři různé kombinace zapojení TRRS konektoru. Mám dotaz - má u USB konektoru smysl řešit ohledně nabíjení i datové (vnitřní) piny? A nebo u nabíjení jsou u USB k něčemu jen piny vnější (+/-)?
Přehrávač se má dle instrukcí nějak rozsvítit a s iPod Shuffle kabelem se rozsvítí jinak. Když použiju jiné zapojení TRRS konektoru, Mighty přehrávač neudělá po připojení nic. Když použiju to zapojení pro iPod sice se Mighty zapne, ale nerozsvítí se předepsaným způsobem.
Tak nějak přemýšlím co v tom kabelu ještě může být za záhadu.. ;-)
Nejste někdo v Anglii či USA? Že bych vám objednal kabel a po návratu do ČR bych se pro něj někde po Praze a okolí zastavil? Tam se dá originální kabel sehnat celkem v pohodě, ale i alternativy na Amazonu tam mají. V EU je to horší.