Snad tu nikoho neurazí promo vlastního projektu.
Narazil jsem na následující problém: chci si pořídit kvalitní zvuk k počítači, do pracovny, do ložnice, do kuchyně k vaření a podobně, mám vyšší standardy na zvuk protože jsem zvyklý na velké hifi, ale nechci domů další velké repráky protože to zabírá moc prostoru a vzhledově se to na ta místa nehodí.
Přenosná bluetooth blbost nepřichází v úvahu kvůli zvuku. Poslední léta spousta lidí pro podobné účely kupuje studiové monitory, které většinou splňují požadavky na kvalitu zvuku, ale jsou nevzhledné a nepraktické z hlediska konektivity, kabelů atp. Hifi regálovky taky nejsou žádná hitparáda, navíc nemívají kontrolovanou direktivitu, která zvuku v horší akustice dost pomůže. A dál už moc variant nezbývá.
Proto jsme vyvinuli set hlook audio Canvas: ploché nástěnné reprosoustavy, které jsou navržené pro použití v běžné domácí akustice a vypadají jako panely potažené celoplošně potištěnou látkou, jejíž vzhled si můžete zvolit. Dodávané jsou s kompaktním zesilovačem s podporou Bluetooth.
Web s více informacemi a obrázky najdete zde:
Canvas loudspeakers | hlook audio
https://www.hlookaudio.cz/
Vynikajícího zvuku v akusticky neideálních místnostech dosahujeme jednak použitím bodového zdroje zvuku s plochou fázovou charakteristikou, a jednak nízkou tloušťkou a užší direktivitou, díky kterým potlačujeme negativní vliv stěny a odrazivých ploch v okolí na zvuk. Jsou tedy ideální do menších místností, k poslechu z blízka nebo pro poslech na pozadí kdekoliv. I v horší akustice nabídnou přirozené a čitelné středy a dobré podání prostoru.
Reprosoustavy Canvas díky nízké váze nepotřebují žádný speciální držák na zeď, u pevných stěn stačí i větší skoba. Fungují stejně dobře i jen tak postavené v polici či na skříni, vertikálně i horizontálně, podmínkou je pouze umístění u zdi.
Ze začátku nabízíme především decentní minimalistické designy, které jsou v interiéru co nejuniverzálnější, ale tisková technologie zvládne i foto kvalitu.