• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

Jaké preferujete středy

18 hlasy od 18 respondentů

rozbalit záhlaví
      VOZKA
      VOZKA --- ---
      PLAYER: Tohle není úplně moje doména, takže brát s jistou rezervou, ale afaik harmonické složky SPDIF signálu mají dostatečně krátkou vlnovou délku na to, aby v kabelu vznikaly odrazy, a použití správného kabelu je potlačuje. Protože se z toho signálu extrahuje časování, tak to reálně znamená možné zvýšení jitteru. Ale jestli to v praxi může být slyšet ti nikdo neřekne, záleží na délce a vlastnostech konkrétního kabelu a hlavně na kvalitě přijímače - nějaké potlačování jitteru je na všech digitálních vstupech a je normální, že to s rezervou vykryje pod hranici slyšitelnosti. Pokud má ten cinch max metr, tak bych to osobně prostě zkusil.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      Technický dotaz. Čemu vadí, když na digitální propojení namísto 75 Ohm koaxu použiju "obyčejný" audio kabel (cinch-cinch)?
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MAJA: zaregistroval jsem ve vetsi mire uzivatelske upravy u Dynavoxu X7000, ktery ma na to skrin jak delanou.
      Puvodni stav:

Upravy:

MAJA
      MAJA --- ---
      Já už mám delší dobu rozdělaný síťový filtr samodomo ... velké 3kVA oddělovací trafo s odbočkama po 5V na vstupu (mám barák kousek od trafačky a síť mi leze přes 245V), druhé oddělovací 100VA trafo, odstranění DC složky, filtry ... jen to seskládat do nějaké vhodné krabice se ukázal být docela problém.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      Na Amazonu 40% sleva, tak jsem neodolal poridit si nastroj na plecebo :D
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      JOPS: mno ale je to peklo, vis jak :D
      KOZLIKK
      KOZLIKK --- ---
      JOPS: nad tím má plátno. .)
      JOPS
      JOPS --- ---
      PLAYER: ty uz mas plochou TV? :)
      VOZKA
      VOZKA --- ---
      Jsem si ani nevšiml, že se přesunuli pryč z příšerného hotelu Don Giovanni, to je motivace navíc se po pár letech taky zajít podívat.
      DR_RIC
      DR_RIC --- ---
      MAJA: Zitra
      MAJA
      MAJA --- ---
      Jdete někdo zítra/pozítří na Audio Video Show ?
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      MAJA: Však jo, jedno estékáčko a čau.
      MAJA
      MAJA --- ---
      DOCKINEZ: tenhle zesík jsem provozoval po renovaci za svých pubertálních let ... ještě se mi někde funkční válí v kůlně :-)

Uvnitř dělá všechno mimo zdroje a korekcí hybridní IO za pětikilo ...
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      MADCAT: ad rozměr zesu - on je menší nejen na šířku, ale hlavně je o třetinu menší do hloubky, takže na něj normální komponentu nebo víc komponent beze strachu z pádu nepostavíš.

Co k tomu výrobce vedlo, to asi nepochopím nikdy.
      MADCAT
      MADCAT --- ---
      DOCKINEZ: Tož co by ne, osumdesátkovej design mám rád, a když to třeba ještě i nějak hraje... Taky mám doma pár (opravdu pár) kousků, ale už z raných devadesátek, to už dle mnohých přicházel úpadek "klasickýho" hi-fi a začínaly se katovat kosty co to šlo, páč technologie už byly vyčerpaný a přicházela nová doba - z decků zmizelo dbx, páč výrobci nechtěli platit licence, zesilovače už nevážily dvacet kilo, ale jenom deset, atd...k

...akorát by mně asi trochu štvalo, že ten zesik je užší než zbytek... to by mě zajímalo jakej k tomu měl výrobce důvod...?
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Nějaký vintage mrtki. Ten SU-Z2 oproti bipoláru dost překvapil.

Celkově nic extra, ale na Insect Warfare a Bolt Thrower to stačí :)

DELLAMORTE
      DELLAMORTE --- ---
      PLAYER: Klidně otravuj, stejnak sem nikdo jiný nepíše. A na tohle se hezky kouká. :o)
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      Tak vymalovano, prestehovano, jeste prubezne ladim akustiku. Ale uz vas tim tady nebudu otravovat ;)
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      MAJA: tenhle AB, rv-9 ma D.
      MAJA
      MAJA --- ---
      PLAYER: má to D-čkový konce nebo klasické AB ?
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      TOMATSU: tak nakonec to klaplo, pan se nakonec ozval. Vlastni male studio v Praze, moc mily clovek.

Byl jsem skepticky, zdali bude slysitelny rozdil oproti Onkyu, preci jen je to porad jen receiver a ne dedikovany stereo zesik za bambilion, ale teda wow. Nelituju vymeny.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam