• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

Jaké preferujete středy

18 hlasy od 18 respondentů

rozbalit záhlaví
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: tak určitě, sice ten brum, který mi vadil, už není slyšet, ale podle někoho "dost vzdělaného", co zjevně rád střílí pouhé domněnky, jsem to vlastně zhoršil.
      Šroubům žádná délka samovolně nenarostla (už se tu operuje dokonce se zázraky, wow!).
      Nejvtipnější ovšem je paradox, kdy argumentuješ dětským telefonem s gumičkou mezi plastovými kelímky coby efektivním přenašečem infrazvuku, abys záhy doporučil gumový silentblok jako účinný antirezonátor a odmítl kontrolované měření (sázku).
      Zkrátka pan "dost vzdělaný" má vždycky pravdu a je vždy připraven si ji dle potřeby ohnout a vybrat jen to, co se mu zrovna hodí do jeho krámku.
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      PLAYER: Hele, ať si každý udělá obrázek sám. Já argumetoval dostatečně. Možná když si to změříš dokonce zjistíš, že jsi rezonanci podpořil a zhoršil jsi to. (doporučuju změřit)
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: no vida, už začínají úhybné manévry, toliko typické pro egoistické zbabělce, kteří nejsou natolik čestní, aby přiznali svůj omyl. Žádné delší šrouby jsem nedával, je vidět, že si tonoucí, co se chytá velmi tenkého stébla.
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      Nebo se dá pořídit pořítit rovnou toto:
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      PLAYER: Riskovat nic nebudu, co kdyby štěstí přálo hlupákům a ty ses větší délkou šroubů záhadně trefil mimo rezonanci a místo "gumy s různou tvrdostí" by stejně zafungovaly kovové podložky stejné výšky. Pokud chceš ale opravdu trafo akusticky izolovat od kostry, pak doporučuju zvětšit díry v těch nohách, tak aby se jich šrouby dotýkat nemohly, pod hlavy šroubů dát velké položky a mezi podložky a nožky toho trafa i shora další "gumou s různou tvrdostí" ;)
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: já to měřit nepotřebuju, já totiž rozdíl slyším. Ale ty tvrdíš, že jde o placebo, tudíž ti jdu vyloženě na ruku s měřením. Z nějakého "záhadného" důvodu se ale sázky zjevně bojíš.
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      PLAYER: Změř si to sám, abys pak neplakal.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: faul. Bojíš se měření, viď?
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      PLAYER: I infazvuk, pokud bude plocha dna kelímku dostatečně pružná a velká.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: obzvlášť ony kritické nízké frekvence se tímto způsobem přenášejí výtečně.

Přiznej se, že už jen trollíš?
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      Je to marný, kde není rozum nelze argumentoval....
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: hlupáka tu ze sebe děláš především ty. Nejprve ses jakože nenápadně vysmál poslechovce, která poslechovkou ovšem není a teď mi tu pro změnu podsouváš placebo na základě tvé zjevné neznalosti konkrétního případu.

Mám tu velice citlivý kalibrační mikrofon, ten rozdíl jsem schopný doložit měřením. Ale protože by to znamenalo rozebrání subu, což je časově náročné, tak to dělat jen kvůli očividnému závistivci jako si ty, dělat nebudu. Ale když přistoupíš na sázku, tak ji rád příjmu. Klidně si zvol výši částky, o kterou si ochoten za tu tvou "pravdu" ochoten přijít :)
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      A slyšel jsi pojem "nitkový telefon" chytrolíne? https://fyzmatik.pise.cz/63-nitkovy-telefon.html Tam je styčná plocha jako kráva!
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      PLAYER: Jo a že třeba taková kobylka u houslí (nebo u basy, ať máme "brum") taky nechápe, že styčná plocha je důležitá a dotýká se jen ve dvou malých ploškách korpusu. Že ty housle vůbec jsou slyšet? Prosím tě nedělej ze sebe ještě většího hlupáka.
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: pohádky tu vyprávíš ty. Na základě tvých zcestných domněnek. Byl si na tvůj omyl upozorněn, ego ti však zjevně nedovolilo (si) to přiznat.
      A že nechápeš vztah mezi styčnou plochou a přenosem brumu je problém tvůj, nikoliv můj. Ony se dávají hroty pod reprosoustavy přeci jen kvůli tomu, aby to bylo hezké a nazývají se antirezonanční, aby to zmátlo plebs. To dá rozum.
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      PLAYER: jj, střelba od boku - a teď tu o červené Karkulce. Snímkem jsi dokumentoval výši své erudice dostatečně, já bych to dál nerozmazával. (Akorát je mi líto těch beden že skončily u někoho, kdo nemá šanci je docenit)
      ANONYM_CZ
      ANONYM_CZ --- ---
      VOZKA: jo, Amir uz mi usetril par penez :))
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: njn, lol jako ta tvoje strelba od boku ohledne akustiky.
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      PLAYER: lol :-D
      PLAYER
      PLAYER --- ---
      HOWKING: říká ti něco pojem styčná plocha? Pokud ano, tak sám dojdeš k závěru, jakou hloupost si unáhleně napsal. Pokud ne, rád vysvětlím na vyžádání.
      Pokud ty trpíš na placebo, tak ti upřímně závidím. Já si nic namluvit, jako perfekcionista, ke své spokojenosti bohužel nedokážu.
      HOWKING
      HOWKING --- ---
      PLAYER: Tak hlavně, že přes ty šrouby je to na ten plech natvrdo. Jako by tam to podložení nebylo. Ať žije placebo.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam