SVANC: jsou to alespoň příbuzní? :)
K těm "tisícům" už jsem se vyjádřil, dohledej si to, zkopíruj si to na nějakou svou nástěnku a pokaždé, když tě chytne amok se zesilovači, tak si to opakovaně čti, protože já už se ti k tomu vyjadřovat znova nebudu, což ti říkám už poněkolikáté (jak do dubu).
Dále se ptáš na něco, na co jsem ti rovněž odpověděl. Že se ti má odpověď nelíbí je zjevné, ale jen abych tě potěšil, tak jí měnit nebudu. Holt jsem se smířil s tím, že ti pozice zaseknuté desky z nějakého důvodu vyhovuje.
Jediné, co bych teď aktuálně dodal je, že se dopouštíš demagogie, protože mícháš porovnání blíže nespecifikovaných zesilovačů a zcela konkrétně specifikovaných reprokabelů. K zesilovačům jsem se ti také již v minulosti vyjádřil a zjevně si vůbec nepamatuješ, co jsem ti k tomu onehdá napsal.
Btw máš nějakou tabulku, kde by si měl rozdělený HW podle toho, zdali má či nemá vliv na reprodukci zvuku? Jen tak ze zvědavosti :)
MATT: teorie o žití v Matrixi ala Musk bych sem netahal. Už takhle se tu jeden není schopen držet tématu reprokabely.