SVANC: tak to uz je ale jen tvuj problem, nikoliv muj. Psal jsem ti to jiz v minulosti, ted ti to napisu uz asi po desate a naposledy: lidi jsou porad jen lidi se vsim, co se k tomu vaze.
Z tech fotek poslechovky fakt nejsem moudrej, bedny jsou hadam blize neidentifikovatelne DIY a zdroj signalu a zesilovac nikde nevidim. Ale ten vlastne neni dulezitej, bo hrajou vsechny stejne, jsem zapomnel.
VOZKA: ale vzdy je to v principu uplne jedno, jestli nekdo na nekoho kouka, jak prehazuej kabely (pokud nevidi jake zrovna zapojil a jestli je vubec vymenil). Bud spravne urci, jaky kabel hraje a nebo neurci. Jeho problem, pokud se necha necim rozptylit. Daleko vetsi vliv ma imho to, zdali posloucha na sestave, kterou zna jak vlastni boty, totez plati o skladbe. Takze kdyz tu Svanc basni, jak Roe a Dacan neslyseli u nej rozdil, tak nemam duvod tomu neverit, je totiz vysoce pravdepodobne, ze bych u nej taky rozdil neslysel.
Ted jsem si tu smotal tu drive zminenou slabou dvojlinku na dvojnasobnou silu (jsou z toho ted cca 2 mm2), uplnej hajend kejbl je ted z toho, protoze ty nejlepsi jsou preci spletene jak pomlazka (doporucuje 10 z 10 Frantisku Krautu). A vysledek je ten, ze se to sice zlepsilo, ale porad tam slysim rozdil oproti tomu wannabe Nordostu. A jestli by se to pri dalsim pridani zil zlepsilo, kdyz by to dalo celkove vetsi prurez, je otazka. Treba jo, treba bych nakonec rozdil oproti "Nordostu" nakonec neslysel. Az pojedu kolem Bauhasu, tak si koupim obyc 4 mm2 a porovnam znova.
Kazdopadne si stojim za tim, ze rozdil mezi Nordostem a medenou dvojlinkou o prurezu 1mm2 slyset je a to ne zanedbatelny. Na me sestave. Kdybych nemel celkem logicky blok si domu pozvat ciziho cloveka a sverit mu prehazovani kabelu, tak vyzvu kohokoliv, at me prijede vyzkouset a klidne bych to motivoval sesticifernou castkou jako sazku.