PLAYER: Pamatuješ si jak to repro v sádrokartonu fungovalo, jestli to tam někde bylo ukázané? Tipoval bych si podle vzhledu z videa že tam jsou excitery které vibrují tou deskou samotnou, a pokud ano, tak v tomhle případě vždycky výrobci taktně mlčí o tom, že tahle technologie má v kritickém středovém pásmu zhruba 10x horší harmonické zkreslení než průměrná levná hifi sestava, a to jen když se udělá nadprůměrně dobře.
Ad ten Šroll - tenhle koncept, konstantně směrující zvukovod s navazujícím středobasem, funguje výborně, ale (a posuzuju to z fotek a z videa protože je to víceméně univerzální pravidlo a do nějaké míry to posoudit fakt jde) hodně důležité je kromě vnitřní geometrie zvukovodu i zakončení - nejlepšího a "nejméně hornového" zvuku se docílí co největším zaoblením vyústění, co nejplynulejším přechodem ze zvukovodu na čelo. To tady zjevně není udělané dokonale (ty ostré hrany taky nepomáhají) a myslím si že je to o stupeň důležitější než použití bespoke měničů. Ale jak říkám, věřím že to hrálo skvěle i tak.
"Šukací jazz" se hraje z mojí zkušenosti ne proto že by si vystavovatelé mysleli že je tak populární, ale proto že reprákům hodně lichotí, je to zvukově nekomplikovaná hudba která zní dobře skoro na čemkoliv nad určitou úroveň kvality a moc neukáže nedostatky. Já jazz miluju, ale ne tenhle, oni tam fakt hrajou strašný píčoviny. Jinak když to jsou aspoň návštěvníci co pokládají nějaké otázky k produktům, tak to mi přijde ještě jako lepší případ, já pokaždý narážel na vystavující kteří se hlasitě bavili mezi sebou nebo třeba na manželku vystavujícího co se s někým baví o tom kde na Náplavce koupit nejlepší chleba tvl.