Mě trosku "vadí", že ti největší siláci za klávesnicí zůstávají jen za tou klávesnicí. Samozřejmě nikoho nenutím, aby agitoval za tu jejich "pravdu&lásku" i v reálném světě, nicméně by to určitě povýšilo ten jejich boj na jinou, vyšší, úroveň. A platí to pro obě pomyslné skupiny.
Když jsem byl na veřejné akci v Pražském hiend studiu na porovnávání kabelů, kterého se osobně účastnil i mistr Kraut a organizoval Březina, tak jsem tam byl jediný, kdo se odvážil vznést námitku na způsob testu, zejména z hlediska psychologického, ale zároveň jsem i jako jediný z "davu" přiznal, že jsem žádný rozdíl mezi kabely neslyšel. Zbytek osazenstva poslušně seděl a držel hubu, protože Březina se zeptal tak krásně manipulativně, že mi bylo jasné, že i kdyby rozdíl někdo další neslyšel, tak se přeci nepřizná, neboť by ho "dav" považoval za hluchého a nám přeci strašně moc záleží na tom, co si o nás myslí druzí, zejména pak úplně cizí lidé, že jo? :)
Když tedy některé z vás tak strašně sere (jak krásně ilustrují některé zdejší komentáře), že někdo si kupuje drahé kabely a vy jste přesvědčeni o tom, že je debil a že rozdíl nemůže slyšet, proč nezvednete prdel a ty lidi tedy neobrátíte na vaší "víru" v rámci akce, jako byla například tato? Nemáte na to koule, nebo jak to mám chápat?