SVANC: hm, takže i napodruhé bez odpovědi na mou triviální otázku. Dobře, tak ja napíšu to, co ty se očividně "bojíš" napsat, protože to zničí ten tvůj dlouholetý argument o tom, že "to stejnak neslyšíš", jelikož to o něm vůbec není:
Když není kvalitní audio CD, protože to debilové posrali ve studiu, tak holt musím sáhnout třeba po té strašně zlé a úplně zbytečné 24/192 verzi. Co stále nechápeš je, že po tom nesahám kvůli tomu, že bych věřil, že to !technicky! je slyšet, ale proto, protože zdrojem toho hires formátu nebylo zkurvený komerční CD, co koupíš na pultech v hudebninách. Proč je na BD uložené LPCM jako 24bit a 96 kHz a ne 16/44,1 se mě neptej, mě je to totiž úplně jedno :) Mě zajímá výsledek, takže tvůj "pláč" nad tím, jak je to zbytečné a příliš velké, je přesně ten typ krásného pláče, ale nad špatným hrobem.
A zase jsme u toho, že je to jen a pouze prskání za klávesnicí v nějakém zapadlém Nyxu. Tak když seš tak sebevědomý a erudovaný, tak otevři alespoň mail a napiš do Supraphonu, nebo Tidalu, Apple music atp., proč ti blbci prodávají hires hudbu, když to nemá žádný slyšitelný přínos a akorát ti to zabírá místo na HDD nebo zatěžuje internet. Ale ja vím, "nemáš to zapotřebí" :)