• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: solidni ,DD
    VANEK
    VANEK --- ---
    from: Tomáš Koloc <tomas.koloc@centrum.cz>
    to: (20 adres včetně mé a ovv.tabor@cssd.cz, a to jsem se ho snažil přesvědčit, že by se měl od někoho nechat vysvětit o konceptu Bcc:)
    date: Thu, Feb 11, 2010 at 12:15 AM (39 minutes ago)
    subject: „Last minute nabidka“ pro ty, kdo mají zajem a drzi slovo

Milí přátelé,
    před měsícem a něco jsem Vám posílal pozvánku na Víkend s rodinnými systemickými konstelacemi 12. – 14. února u nás na zámku v Srbči. Jak mě později upozornila jejich lektorka Jindřiška Chuchlová, konstelace nejsou totéž, co obyčejný seminář; fungují dopředu v tom smyslu, že naše podvědomí udělá cokoli, jen aby se nemuselo zbavit svých starých nemocných vzorců. A tak jsem se nejdřív dozvěděl, že část pozvánek nedošla (Centrum.cz opět zapracovalo), a když jsem poslal tutéž zásilku z Googlu, došlo právě velkému hacku (nabourání) této společnosti čínskými vládními hackery. Na inzerci v papírovém a internetovém tisku pro změnu neodpověděl vůbec nikdo. Konečně se mi přihlásilo 17 statečných jmen, které ovšem zřejmě napadla epidemie podvědomého strachu, neboť se mi jich 13 tento týden odhlásilo, přestalo komunikovat, či změnilo názor, a zbyli pouzí 4 nepochybující, komunikující a stojí
    cí za svým slovem. Toto proběhlo po dvou úspěšných Víkendech otevření, jichž se ani v jednom případě nezúčastnilo méně než 15 účastníků, a navíc ani v jednom případně „odhlášení narychlo“ nebylo jako důvod uvedeno tělesné onemocnění! Takový případ se mi nestal za celých jedenáct let mého pořadatelství kulturních a vzdělávacích akcí!

Nám pořadatelům nejde o nic jiného, než využít vzácné příležitosti hlubšího vyčištění našich rodinných vztahů (a nepochybuji, že v této době máme všichni CO čistit) s renomovanou terapeutkou Jindrou Chuchlovou, na jejíž stopu nás přivedl náš přítel Igor Chaun. (I když nezastírám, že našemu týdennímu stacionáři pro postižené pomůže také to, když zásoby, které jsme nakoupili pro oněch 17 přihlášených nezůstanou ležet ladem…)

PROTO VYZÝVÁM VŠECHNY, KDO CHTĚJÍ POD ZKUŠENÝM VEDENÍM JINDŘIŠKY CHUCHLOVÉ UDĚLAT NĚCO PRO LÉČENÍ SVÝCH RODINNÝCH VZTAHŮ, ABY SE MI BEZ OHLEDU, ŽE VENKU JE SNÍH A LED, A VŠICHNI MÁME SVÉ DŮVODY, O NICHŽ VÍME JEN MY, PŘIHLÁSILI NA MAIL TOMAS.KOLOC@CENTRUM.CZ, TOMAS.KOLOC@CENTRUM.CZ, SKYPE TOMAS.KOLOC2008 ČI TELEFONNÍ ČÍSLO 313562331, NA NICHŽ BUDU OD TÉTO CHVÍLE DRŽET NEPŘETRŽITOU HLÍDKU.
    CENA VÍKENDU S RODINNÝMI KONSTELACEMI, VČETNĚ UBYTOVÁNÍ VE STYLOVÝCH ZÁMECKÝCH POKOJÍCH A PLNÉ PENZE (3 JÍDLA DENNĚ PLUS SVAČINA) JE PRO ZÁJEMCE O TUTO „LAST MINUTE NABÍDKU“ 1250KČ. AČKOLI AKCE ZAČÍNÁ V PÁTEK V 18 HODIN, LZE NAVÍC PŘIJET I BĚHEM VÍKENDU.

Program je následující:

PÁTEK
    Večerní vzájemné seznamování - vhled do témat jednotlivých účastníků.
    Naladění na předky.

SOBOTA

8.00 – 9.00 - snídaně

9 – 12.30 DOPOLEDNÍ PRACOVNÍ BLOK
    1. Úvod do rodinných konstelací ( podle potřeby) : O řádu v rodinném systému - pravidla pro protagonisty a představitele
    2. Řešení jednotlivých zakázek přítomných účastníků v konstelacích ...

12.30 – 14.00 oběd + volno na vycházku
    14 – 17.30 ODPOLEDNÍ PRACOVNÍ BLOK
    Pokračování v konstelační práci

17.30 – 19.00 večeře + volno na odpočinek (že by zase procházka :))

19.00 – 21.00 VEČERNÍ BLOK
    1. Otázky a odpovědi - vzájemné sdílení k aktuálním tématům...
    2. Relaxace

NEDĚLE

8 – 9 – snídaně

9 - 12.30 DOPOLEDNÍ PRACOVNÍ BLOK
    Seznámení s metodou RUŠ. Uzdravení sebe sama a svých vztahů metodou RUŠ - ochutnávka terapie.

12.30 – 14.00 oběd + volno na vycházku
    14 – 17 h ODPOLEDNÍ PRACOVNÍ BLOK

Co podporuje lásku v partnerských vztazích.
    Vyšší smysl vztahu. Vytváření duchovních vztahů.

UDĚLAL JSEM VŠE, CO BYLO V MÝCH SILÁCH:-) TĚŠÍM SE NA VAŠI ZPRÁVU.
    BLIŽŠÍ INFORMACE NALEZNETE V PŘÍLOZE.

Váš Tomáš Koloc,
    Společenství Dobromysl
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    BIGJOINT: ,D to je neco jako Vánoční medování pro zamestnance Novy
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: sršej kreativitou, až jim lítaj jiskry od kopýtek, že :o))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: to víš, lidičkové z reklamek, to jsou piškuntálové!
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: vy mate naky muhehe pracoviste, nee? .DD
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Kolegové,

Včera jsem s potupou a vlastní hanbou zjistil, že mé manažerské motivační techniky již zdaleko neodpovídají standardům, ke kterým po dlouhodobém zkoušení a ověřování dospěli některé nadnárodní korporace.
    Dovolte mi tedy představit vám koncept “kdo maká, má právo na čoko boule za ušima”. Tento poněkud honosný název v sobě skrývá opravdové bohatství, které si všichni neseme v sobě, ale jen málokdo z nás si ho je vědom.
    Od dnešního dne včetně budou všichni zaměstnanci, kteří se prokáží jako správní úderníci, odměňováni sladkou odměnou ve formě čokolády. A nebude to čokoláda lecjaká! Zapomeňte na prošlé belgické pralinky, které si čas od času koupíte u některé čerpací stanice … V naše novém motivačním systému se jedná o pravou, čerstvou švýcarskou čokoládu Lindt&Sprungli z Zurichu, která je díky metodě výroby zvané “konšování” považována za tu nejlepší na světě.
    Na konci roku pak ten, kdo v jeho průběhu obdrží nejvíce těchto lahodných “pochval”, dostane jako ultimátní odměnu za celoroční dřinu velký, třípatrový čokoládový dort s mým vlastním podpisem a věnováním!

Váš ČokoKing!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    prislo celymu kanclu:

Pro toho cloveka, kdo mi vypatlal zbytek oleje- jsi dost trapnej, aspon zeptat by ses mohl!!!!

druhy den rano odpoved:

Andulko moje oblíbená,
    Já se tedy přiznávám, to já ti to celou dobu beru a od chvíle, co vím, jak moc ti to vadí, to dělám ještě radši.
    Ať ho schováš kamkoliv, stejně ho vždycky najdu.

Ale dnes jsem si dala do kuchyňky svůj vlastní, je ho tam plná lahvička. A já se s tebou o něj moc ráda rozdělím, ber si, kolik chceš :-)
    Odpusť mi.
    s.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Od: Divadlo Na Prádle <pokladna@napradle.cz>
    Komu: produkce@napradle.cz
    Předmět: Pozvánka na představení
    Datum: 22.1. 2010, 16:42 - včera v 16:42

Dobrý den,
    srdečně Vás zveme na představení Večeře s přáteli (D. Margulies) dne 25.1.2010 v 19:30 hod. s novou alternací Barborou Lukešovou v roli Beth.

Více na:
    http://www.napradle.cz/divadlo.php?choose=repertoar#rep37

Omlouváme se za nevyžádanou poštu.

Tak tohle mě nasralo už tak, že jsem je málem udal ÚOOÚ...
    COOLER
    COOLER --- ---
    ZUZKAOU: ach tak, to je to mé letmé čtení :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    QUAACA: :))) du si trochu uklidit kolem stolu:p
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: to je náhodou fér mail :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Zitra tady mame od 11 naseho soucasneho evropskeho sefa. Bude v male zasedacce v patre. Zkuste prosim trochu uklidit okolo svych stolu a zitra se hlavne nejak excesivne zvukove neprojevovat.
    Predem diky,
    m
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    COOLER: no právě že podle všeho to není jen o informacích, ale že dotyčnou paní přesvědčili, že teda tam jsou ty peníze...
    COOLER
    COOLER --- ---
    ZUZKAOU: chan je evergreen - chtějí jen zjistit tvé osobní informace, za databáze kontaktů se dobře platí
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Aaano, Patrik mi take psal a chtel se podelit o sve nemale bohatstvi :) LOOKASH_II:
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Taky vám píše Patrik Chan?

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/188971-kvuli-podvodnemu-mailu-prisla-ceska-o-617-tisic-korun.html

Nevěřila jsem, že by mu na to mohl někdo skočit...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    F0B1C: Facitily manager! A je to údržbář a nebo uklízečka? A vůbec- okolo kuřárny pořádek máte, ne? Když tam nikdo nechodí...
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    Od klienta XXX jsme dostali oficialni informaci, ze jsme v cenovem finale neuspeli proti agentuře XXX, ktery tim padem zvitezil. Nechci elaborovat nad tim, jak nesmyslne ceny XXX nabidl hlavne na Nove, ktere nebude schopen dorucit, ani nad pravnimi kroky, ktere nyni vuci XXX podnikame. V tento moment je jasne to, ze s klientem XXX jiz nespolupracujeme.

Kazdopadne vsichni, kdo se na vyberovem rizeni minule 3 mesice podileli, odvedli skvelou praci. V planovaci casti jsme dokonce o nekolik lig porazili, podle sdeleni klienta, ostatni medialni agentury.
    Za to vam vsem nalezi velke podekovani!

--

Aneb moje celé pracovní "gró" spočívalo v péči právě o zmíněného klienta. Tudíž s novým rokem přišla moje agentura o klienta a já o práci :D :D

A pak že prej všechno nej do nového roku :D :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam