• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    potesilo.... :)

Dobrý den,
    Já jsem Tran Minh Vuong,od Písku
    Potřebuju nájem místo na prodej asia občenstvení ( Nudle a závitek )
    Bez alkoho ani nealkoho.

Naši sortimen Činský nudle za 60kč/porce
    Závitek za 15kč/kus
    Hranolky za 25kč/porce
    Prosím, Můžete mi dat nějaký informace
    VANEK
    VANEK --- ---
    _THE_WOLF_: A ještě mjr.
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    BETSABE: s Prof. Vaclavem Klausem

to teda bylo vuci Prof. Ing. Valavu Klausovi CSc. dost neuctive... :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: jooo! ,D
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KAREN: asi sem dam tu fotku ,DDD
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: hehehe :DD

KAREN: přesně!
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Nečekaně vtipný fejeton z toho dokázal uvařit Zahradníček: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=052&r=nazorya&idc=1344738
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ha - tak nejen Patrik Chan, ale taky slováci!
    "...
    Moje meno je David Kukta, Prosím, zavolajte mi na 0721778227 dostane vás 15.000 eur som v Prahe, caká na vás. ..."
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BETSABE: chce tě sbalit!
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: ,D devadesatkovej levl - nemel nahodou fialovy sako? .DD
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den paní XXX,
    dostávám se k Vašemu včerejšímu e-mailu, tedy na zítřejší akci nepřijdu, nevadí. O akci jsem se dozvěděl od kolegy a měl jsem specielní zájem se zúčastnit. Navíc, ve vasi prodejne jsem nedávno byl v souvislosti s předpokládaným nákupem. Příležitostně se můžeme sejít- pohovoříme.

Jinak - mimo jiné- jsem v úzkém kontaktu s panem prezidentem - viz foto. I když se neznáme- budete-li chtít, mohu Vám případně zajistit pozvání na nějakou zajímavou akci na Hradě.

Přeji panu majiteli i Vám, aby zítřejší akce úspěšně proběhla.

S pozdravem Ing XXX

soucasti mailu byla fotka nejakeho obtloustleho cloveka s Prof. Vaclavem Klausem:)))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BIGJOINT: myslím že by měla nastudovat tu část, proč se ležáku říká ležák a jak moc to souvisí s kvalitou chuti.

Ale jako ženská s vlastním pivovarem, byť domácím, není to téměř splněný sen?
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Mili kolegove,
    Včera jsme varila domaci pivo, kdo by mel zajem prinesu mu ochutnat
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Aha, tak diakritika byla rozsypaná je u mě v mailu :(
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Kombinace strojového překladu a rozsypané diakritiky je opravdu kouzelná:

Re: Urgentní mail prosím!

Dearest One,

Já jsem pana Isaaca George, advokát. Zemřelých můj klient, jménem pan Andrew Parker z vaší země, který se dále jen můj klient,
    jehož život a že celé jeho rodiny se neberou v potaz, když jste na dovolené ve středisku Phuket dovolenou v Thajsku na 26. Tsunami v prosinci
    2004 v důsledku přírodní katastrofy.

Musím se s vámi na pomoc při repatriaci peníze, které po sobě zanechal můj klient, než bude zabaven nebo prohlášeno za neschopné
    provozu od břehu, kde je tento vklad v hodnotě $ 12.5million dolarů je lodged.This banka vydala mi oznámení kontaktovat nejbližšího
    příbuzného, nebo na účet bude zabaven Vzhledem k tomu, že je vláda Gazzette / pověření / Povolení všech bank ke zmrazení nebo
    zabavit jakýkoli účet, který nebyl v provozuschopném dlouhou dobu, je to zaměřené na únik kapitálu na ekonomiku.

Můj návrh, aby si je získat Váš souhlas se vás jako Next-v-kin a příjemce s názvem mého klienta tak, aby příjmy z tohoto účtu
    může být vyplacena na vás. To bude vyplacena, nebo sdílené v těchto procent, 50% pro mě a 40% na vás, zatímco 10% je pro veškeré
    náklady, které vznikly v průběhu transaction.All právní dokumenty zálohovat jak má klient nárok na next-o-kin bude poskytována . Co
    potřebuji, je vaše upřímná spolupráce umožnit nás vidět tuto transakci prostřednictvím.

To bude provedena v rámci legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení tohoto law.If obchodní nabídku uráží své morální
    hodnoty, to přijmout moji omluvu, ale pokud ne, kontaktujte mě okamžitě uvést váš zájem tím, že mě naléhavě následující
    níže:

URGENT PROSÍM.

1. Vaše celé jméno
    2. Vaše telefonní a faxová čísla
    3. Vaše kontaktní adresa.
    4. Váš věk a povolání.

Vaše urgentní odpověď bude velmi očekávaný a ocenil. Laskavě zavolejte mi na můj soukromý telefon +229 9752 49 34 pro více
    ústní vysvětlení a informace.

Pozdravy,

Pan Isaac George, (Esq)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    Drahoušku, jmenuji se Tina Jáma a je mi 22 let věku ženy. Viděl jsem váš profil a to mě zajímá hodně.

etc etc etc
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Já myslel na nějakém vlastním pozemku, kde není třeba se sousedky ptát (na pergolu snad dávat svolení nemusí), ale samozřejmě to byl celé žert.
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    Good Afternoon!

Don’t be not surprised to this letter! It isn’t an accident!

Find your love and the world will get better!!! We will begin this letter with these words with great pleasure!!!

You have received this letter from the manager of dating agency, amid hopes that it will help you.

You are disturbed by the agent of the independent organization "Love without borders". Our organization is engaged in search of love pairs worldwide, from different points of the planet. We are searching for perfect couples. We are glad to advise, that we have found an awesome couple for you!

« The world can be changed by love. If you are doing something that you love, you will necessarily score a success. Love is coming from heavens, uninvited and unexpected!» Palladian have spoken so! But today, when you have received this letter, you can think of its sense. I can say fully positively that it is especially actually for you now! Each person is able to love, and it is not necessary to miss such possibility!!!

At this date these words especially disturb everyone and nobody knows, where is that ideal person that will match to you. It don’t need to set unnecessary questions, I only want to acquaint you with the beautiful woman, who, undoubtedly, will be your ideal significant other! She will give a present only of pleasure to you!!!

In order to educe your best pair has been made many researches, and now we possess that volume of knowledge which will cardinally change your life!

Let us to present to you a beautiful person who, undoubtedly, will match you!

Her name is Lyudmila. She is 35 years old.
    She has no pernicious habits. She does not drink and smoke.
    She likes to go in for sports and has many other hobbies about which she will tell to you later.

This beautiful woman is lonely now. There was a lot of an unsuccessful experience in her life. She could not recover long time from failures, and we have decided to help her!
    As the productive life is possible only with the beloved man!!!
    The person should not live for itself, but for the apple of somebody's eye. To live on somebody's account and to gift him pleasure every day is a true meaning of the life.
    And now you are reading my letter.

The given letter has no commercial basis, it is absolutely free. Even if you get acquainted through the Internet for the first time, I think that this experience will present love of all your life!
    Lyudmila is waiting for seriously relationships for the purpose of family creation. She is broadbrow and sunbeam!

Trust in destiny. I’m sure that you deserve this happiness. Be opened for love!
    Gladden each other and write to Lyudmila

Its personal e-mail is: lyudmilasweety10@yahoo.com

You must have faith in that, that there are only two hearts on the earth, which should find each other. The photo will give you representation about the look of %%%%%.
    Equal the hopes of each other!

Write Lyudmila on her e-mail: lyudmilababy@yahoo.com
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: Čerstvě přijeté auto navíc hřeje... Šlo by ledacos, ale na to potřebuješ, aby se domluvit chtěly obě strany. Ona vždycky prudila, ale vzhledem k absurditě posledních měsíců, jsem přesvědčena, že si kočky prostě vzala jako vnějšího nepřítele, na kterého může svést svou frustraci. A tam by pomohl leda stacionář pro duševní onemocnění...
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: A nemůžete vybudovat alternativní pergolu, nebo ještě to auto nějak odspodu hřeje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam