• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BETSABE: jak strida osloveni je skoro az zarazejici.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    MAGUMI:
    KAREN:

,DD
    opravdu si nedelam kozy a prisly mi tyhle dva maily za posledni 2 dny zcela nezavisle na sobe, a jeste pridam dalsi ze dneska:

Ahoj XXX,

Jsme partnerem nového filmu s takovým zvláštním názvem - Muži co zírají na kozy, ale má to být satira na armádu v hlavní roli s Cloonym. Máme pro klienty extra představení, nechcete zajít? Dej mi prosím když tak vědět, poslala bych vám dva lístky.

YYY

MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    BETSABE: A to jako fakt? Neděláš si kozy?
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: ty mas ted nejaky kozi obdobi, ne? ,D
    BETSABE
    BETSABE --- ---

Předmět Užijte si jaro s kozami

Zdravím Vás srdečně,
    Během celého měsíce dubna bude v Praze 1 na Kozím plácku (křižovatka ulic Kozí, Haštalská, Vězeňská a U Obecního dvora) v galerii VICE veřejnosti zpřístupněna sbírka exemplářů s kozí tématikou. V případě, že máte nějaký takový předmět, případně historku, fotografii, pohled s kozami a chcete jí předat do chystaného Kozího muzea, přijďte a udělejte to. Výstava bude volně zdarma přístupná každý den od 10 hod. do 17 hod mimo pondělí. Pro školní výlety a dětské kroužky případně rodinné výlety lze domluvit krátkou poutavou přednášku. Návštěvníci budou moci nakreslit obrázek s tématem koz, ochutnat kozí tvaroh a dostanou dárek na památku. V sobotu 17. dubna bude na Kozím plácku celé odpoledne a večer probíhat první ročník Kozích slavností, při kterém zahrají muzikanti, divadelníci a promítneme kozí film a pohádku.
    Více o programu naleznete na www.kozy.cz nebo od začátku dubna přímo na Kozím plácku a v Galerii VICE.
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: zrovna sem si pred par mesicema rikala, jak to asi bude prelozeny do cestiny .)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    PŘEDMĚT: promítání - Muži, co zírají na kozy

Dobrý den XXX,

připravujeme filmovou předpremiéru nového filmu Muži, co zírají na kozy, která se uskuteční 1.4.2010 na Novém Smíchově v kinosále č. 1. Od 19hod.

Pokud se budete mít čas, dejte mi prosím věděti, zda se zúčastníte, či nikoli.

Děkuji a mějte se moc hezky.

BETSABE
    BETSABE --- ---
    potesilo.... :)

Dobrý den,
    Já jsem Tran Minh Vuong,od Písku
    Potřebuju nájem místo na prodej asia občenstvení ( Nudle a závitek )
    Bez alkoho ani nealkoho.

Naši sortimen Činský nudle za 60kč/porce
    Závitek za 15kč/kus
    Hranolky za 25kč/porce
    Prosím, Můžete mi dat nějaký informace
    VANEK
    VANEK --- ---
    _THE_WOLF_: A ještě mjr.
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    BETSABE: s Prof. Vaclavem Klausem

to teda bylo vuci Prof. Ing. Valavu Klausovi CSc. dost neuctive... :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: jooo! ,D
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KAREN: asi sem dam tu fotku ,DDD
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: hehehe :DD

KAREN: přesně!
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Nečekaně vtipný fejeton z toho dokázal uvařit Zahradníček: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=052&r=nazorya&idc=1344738
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ha - tak nejen Patrik Chan, ale taky slováci!
    "...
    Moje meno je David Kukta, Prosím, zavolajte mi na 0721778227 dostane vás 15.000 eur som v Prahe, caká na vás. ..."
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BETSABE: chce tě sbalit!
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: ,D devadesatkovej levl - nemel nahodou fialovy sako? .DD
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den paní XXX,
    dostávám se k Vašemu včerejšímu e-mailu, tedy na zítřejší akci nepřijdu, nevadí. O akci jsem se dozvěděl od kolegy a měl jsem specielní zájem se zúčastnit. Navíc, ve vasi prodejne jsem nedávno byl v souvislosti s předpokládaným nákupem. Příležitostně se můžeme sejít- pohovoříme.

Jinak - mimo jiné- jsem v úzkém kontaktu s panem prezidentem - viz foto. I když se neznáme- budete-li chtít, mohu Vám případně zajistit pozvání na nějakou zajímavou akci na Hradě.

Přeji panu majiteli i Vám, aby zítřejší akce úspěšně proběhla.

S pozdravem Ing XXX

soucasti mailu byla fotka nejakeho obtloustleho cloveka s Prof. Vaclavem Klausem:)))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BIGJOINT: myslím že by měla nastudovat tu část, proč se ležáku říká ležák a jak moc to souvisí s kvalitou chuti.

Ale jako ženská s vlastním pivovarem, byť domácím, není to téměř splněný sen?
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Mili kolegove,
    Včera jsme varila domaci pivo, kdo by mel zajem prinesu mu ochutnat
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Aha, tak diakritika byla rozsypaná je u mě v mailu :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam