• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    TOJEKONEC
    TOJEKONEC --- ---
    VANEK: a dyť nikde ani nepíše, že by odcházel dobrovolně, naopak mi to přijde docela milé
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: pověstný český třeskutý humor ;))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ja nevim, neni tohle slovickareni dalsi mutace toho povestnyho ceskyho kutilstvi? :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Čau všichni,

protože z našeho holubníčku vyletí další ptáček do světa, byla bych ráda, kdybychom mu dali na jeho další cestu něco pěknýho s sebou.
    Postup znáte – bankovky noste ke mně nebo Xxx, když tu nebudu.
    A věřte tomu, že si povedu pečlivou statistiku o tom kdo dal a kdo ne a ty druhé zmíněné si přísně ohlídám zejména u obložených mís a talířů s chlebíčkama při rozlučkovém mejdánku.

Dík všem za spolupráci.
    X.
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: další hrnečkování. (ž)úžo!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    z blahoprani k narozeni ditete kamaradovi:))

"...tak ja gratulujem k skvelemu vykonu herecke v hlavnej ulohe,ku ktoremu jej evidentne napomohla tvoja zdarna asistencia epizodky...pises ze tvoja rola ,,je v celem procesu precenovana'' ale ja by som vobec neprecenoval ako si si ten proces skusania uzil, ze? ...mate po premiere a ja tomu dielu co ste vytvorili prajem aby nikdy nestratilo nadsenie z tohto sveta v ktorom sa bude hrat....."
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Ahoj všem,
    chtěla bych Vás poprosit o spolupráci s naší kuchyňkou.Mohli by jste se prosím už naučit dávat nádobí do myčky a nenechávat ho neustále ve dřezu,když je myčka poloprázdná?Doma to jistě také neděláte.

Děkuji za spolupráci
    Xxx
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VANEK: Předmět: hrnečky ----uááááá!!! :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Předmět: Rozloučení

Vážené kolegyně, kolegové, kamarádi.
    Dnes opouštím naši společnost, strávil jsem zde pěkné 3 roky, všem děkuji za spolupráci, bylo to skvělé.
    Vždy jsem měl naší společnost rád a přeji ji hodně dalších úspěchů, tak jako vám všem, hodně štěstí a zdraví.
    Ahoj, naviděnou

(a nějaké indicie nasvědčují tomu, že dostal nabídku na rozvázání dohodou, jakou nelze odmítnout)

ZUZKAOU: Mně taky ztratili nejlepší hrnek (ale při stěhování a způsobem, kde by masové pojmy nepomohly); ztráta tváře samotným mailem je jedna věc, ale ty formulace jsou druhá.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZUZKAOU: to je přesně ten důvod, proč mám na stole několikajazyčnou cedulku, že nádobí má zůstat tam, kde je a pokud ho někdo odnese do myčky, vím, kdo to udělal :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No na druho stranu, kdyby mi někdo očóroval můj oblíbený hrnek, zejména nějaký z těch, co k nim mám citovou vazbu, tak bych asi obětovala ztrátu tváře za jeho nalezení a mail poslala taky. To mi připomíná, že jsem někomu půjčila Cílka nevím komu...
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: mejlík od kolegyňky, no jistě!:o)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: hehe, to u nás v práci taky jelo. náhodou po tom se mi stýská, takový mejlík dovede pěkně prosluníčkovat den!
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: vždycky když někde zahlídnu takovou zprávu, děkuju vesmíru za to, že jsem na volný noze ;))
    VANEK
    VANEK --- ---
    Předmět: hrnečky

Dobrý den,

prosím, kdo máte již delší dobu můj skleněný bleděmodrý hrnek na kávu a kolegův větší porcelánový hrnek, světle šedo-modro-zelený s nápisem coffee v různých jazycích a velikostech, vraťte nám je do malé kuchyńky.
    Ostatním se omlouvám za nevyžádaný spam.
    Děkuji. J.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    zadne sexy fotky u toho nebyly, alespon bych zjistil, o jake pohlavi jde..

Hey. Me jmeno je Karmen. Bydlim v blizkosti vaseho domova. Kazdy den te vidim na ulici, ale prilis plachy, aby se na vas a zacit mluvit s vami. Ted jsem se rozhodla, ze vas poznavam online. Hledam muze pro sexualni vztahy. Byl bych rad, pokud budeme sexualnich partneru Mam web-kameru, a na to muzete videt me. Slibuji vam, ze vam ukazu vsechny sve puvaby. Doufam, ze jste nainstalovali program, a budeme s vami komunikovat. Zadam vas, abyste opustit svuj prispevek bez pozornosti Posilam ti sve sexy fotky. Doufam, ze se jim libi vam. Vase sexy bitch Karmen
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Uff, jestli to spravne chapu, stale je nadeje I. vyhodit ve zkusebce... tenhle povysenej prechytracelej ton je na pest ;]
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: lol. tak takhle si ta nejista slecna predstavuje byznys... koukej ji to prodat za majlant!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ...naprosto dementni ton a vyzneni mailu, uplne pridementnela syntaxe:)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Ahoj K,

jak už od pana XXX, věřím, víš, tak jsme se nakonec s mými nadřízenými dohodli.

Chtěla bych tě tedy požádat o postupné předávání činností a tudíž bych tě poprosila o termín první schůzky. Ideálně na začátek příštího týdne.

Taky jsem uvažovala, že by bylo, myslím, dobré, kdybychom některé tématicky zaměřené schůzky absolvovali (případně jejich část) přímo s člověkem v dané tématice "zainteresovaným". Jednak by jsi mě mohla představit, ale především bychom si mohli komplexně předat informace.

A když už jsme u toho webu, tak bych tě chtěla požádat o následující.
    Potřebujeme na web co nejdříve přidat jendoho našeho nového partnera, se kterým nyní navazujeme spolupráci.
    I proto by byla schůzka vhodná - je nutné v tomto ale jednat rychle.

K.,
    bohužel ještě nemám pracovní telefon - proto prosím, v případě potřeby volej zatím na můj osobní : XXX.

Díky
    I.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam