• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: Není to striktně vzato mail, ale plácnu to teda sem, poněvadž o jiném klubu pro tenhle kancelářský folklór nevím (což ale bude spíš moje chyba než Nyxu, tady jsou kluby na všechno). V kuchyňce na stolku papír A4 zapřený o nějaký stojánek:

Žádost o vrácení hrnečku
    Hledá se hrneček
    [barevná fotka hrnečku vyjetá na vyblité tiskárně]
    Prosím vraťtte ho do velké kuchyňky na vyznačené místo.

Vedle položená A4:
    Vyznačené místo
    [grafika terče, tučně červeně]
    Hrneček vraťte sem!

Zmizelo to po jednom dni, těžko říct, s jakým výsledkem...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    ZUZKAOU: To bude urcite fejk, z Afghanistanu se ted prej posilaj jenom 30ti strankovy milostny dopisy...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kchůl, píše mi seržant od speciálů amerického námořnictva, co má obavy kvůli Barackovi!

Dear Partner & Friend,

I am Sgt. Alex Crawford, a US Marine Sgt. serving in the 1st Battalion, 6th Marine Regiment. I am presently in Afghanistan. I have summoned up courage to write you, we managed to move funds that we seized from the sale of opium from the Taliban. The total amount is US$20.5 million in cash, mostly $100 dollar bills. We want to move this money to you so that you may invest it for us … No strings attached. We are not businessmen or investors so we need your help.
    Because of the elections back home we don’t know what the future holds, if we would be staying here longer than planned. The winner could make a drastic change anytime. So we want to move the funds to you now using diplomatic and military means.
    Send us your full name and address and what you do for a living and what investment ideas you have for the funds. I will give you 40% of the total amount, 10% for expenses. Then you invest the other 50% for us. We will join you in your country soon once the funds have been delivered to you.
    Thank you and i await your quick response so that we can begin.

Signed

Best Regards,
    Sgt. Alex Crawford
    My Private Email: alexcrawford@vmail.me
    TOJEKONEC
    TOJEKONEC --- ---
    VANEK: a dyť nikde ani nepíše, že by odcházel dobrovolně, naopak mi to přijde docela milé
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: pověstný český třeskutý humor ;))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ja nevim, neni tohle slovickareni dalsi mutace toho povestnyho ceskyho kutilstvi? :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Čau všichni,

protože z našeho holubníčku vyletí další ptáček do světa, byla bych ráda, kdybychom mu dali na jeho další cestu něco pěknýho s sebou.
    Postup znáte – bankovky noste ke mně nebo Xxx, když tu nebudu.
    A věřte tomu, že si povedu pečlivou statistiku o tom kdo dal a kdo ne a ty druhé zmíněné si přísně ohlídám zejména u obložených mís a talířů s chlebíčkama při rozlučkovém mejdánku.

Dík všem za spolupráci.
    X.
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: další hrnečkování. (ž)úžo!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    z blahoprani k narozeni ditete kamaradovi:))

"...tak ja gratulujem k skvelemu vykonu herecke v hlavnej ulohe,ku ktoremu jej evidentne napomohla tvoja zdarna asistencia epizodky...pises ze tvoja rola ,,je v celem procesu precenovana'' ale ja by som vobec neprecenoval ako si si ten proces skusania uzil, ze? ...mate po premiere a ja tomu dielu co ste vytvorili prajem aby nikdy nestratilo nadsenie z tohto sveta v ktorom sa bude hrat....."
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Ahoj všem,
    chtěla bych Vás poprosit o spolupráci s naší kuchyňkou.Mohli by jste se prosím už naučit dávat nádobí do myčky a nenechávat ho neustále ve dřezu,když je myčka poloprázdná?Doma to jistě také neděláte.

Děkuji za spolupráci
    Xxx
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VANEK: Předmět: hrnečky ----uááááá!!! :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Předmět: Rozloučení

Vážené kolegyně, kolegové, kamarádi.
    Dnes opouštím naši společnost, strávil jsem zde pěkné 3 roky, všem děkuji za spolupráci, bylo to skvělé.
    Vždy jsem měl naší společnost rád a přeji ji hodně dalších úspěchů, tak jako vám všem, hodně štěstí a zdraví.
    Ahoj, naviděnou

(a nějaké indicie nasvědčují tomu, že dostal nabídku na rozvázání dohodou, jakou nelze odmítnout)

ZUZKAOU: Mně taky ztratili nejlepší hrnek (ale při stěhování a způsobem, kde by masové pojmy nepomohly); ztráta tváře samotným mailem je jedna věc, ale ty formulace jsou druhá.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZUZKAOU: to je přesně ten důvod, proč mám na stole několikajazyčnou cedulku, že nádobí má zůstat tam, kde je a pokud ho někdo odnese do myčky, vím, kdo to udělal :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No na druho stranu, kdyby mi někdo očóroval můj oblíbený hrnek, zejména nějaký z těch, co k nim mám citovou vazbu, tak bych asi obětovala ztrátu tváře za jeho nalezení a mail poslala taky. To mi připomíná, že jsem někomu půjčila Cílka nevím komu...
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: mejlík od kolegyňky, no jistě!:o)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: hehe, to u nás v práci taky jelo. náhodou po tom se mi stýská, takový mejlík dovede pěkně prosluníčkovat den!
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: vždycky když někde zahlídnu takovou zprávu, děkuju vesmíru za to, že jsem na volný noze ;))
    VANEK
    VANEK --- ---
    Předmět: hrnečky

Dobrý den,

prosím, kdo máte již delší dobu můj skleněný bleděmodrý hrnek na kávu a kolegův větší porcelánový hrnek, světle šedo-modro-zelený s nápisem coffee v různých jazycích a velikostech, vraťte nám je do malé kuchyńky.
    Ostatním se omlouvám za nevyžádaný spam.
    Děkuji. J.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    zadne sexy fotky u toho nebyly, alespon bych zjistil, o jake pohlavi jde..

Hey. Me jmeno je Karmen. Bydlim v blizkosti vaseho domova. Kazdy den te vidim na ulici, ale prilis plachy, aby se na vas a zacit mluvit s vami. Ted jsem se rozhodla, ze vas poznavam online. Hledam muze pro sexualni vztahy. Byl bych rad, pokud budeme sexualnich partneru Mam web-kameru, a na to muzete videt me. Slibuji vam, ze vam ukazu vsechny sve puvaby. Doufam, ze jste nainstalovali program, a budeme s vami komunikovat. Zadam vas, abyste opustit svuj prispevek bez pozornosti Posilam ti sve sexy fotky. Doufam, ze se jim libi vam. Vase sexy bitch Karmen
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Uff, jestli to spravne chapu, stale je nadeje I. vyhodit ve zkusebce... tenhle povysenej prechytracelej ton je na pest ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam