• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    paypal habe ich nicht. tut mir leid. sonst müssen sie mir das geld per post senden. Gruß

snaha donutit prodávající na ebay, aby mi umožnila zaplatit zakoupené zboží. Toto je asi po výměně čtyř vzkazů a kontaktní údaje stále nemám.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    tohle mprijde dost dementní:))

From: Ljuba Baláž [XXXXX@haiqianghonggan.com]
    Subject: Hadice
    Ahoj,

pokud máš zahradu nebo auto, tak toto Ti NESMÍRNĚ usnadní život:

AKCE! -50% do 30.06!
    http://www.xhose-cz.com/

S touto zázračnou hadicí:
    - se zalévání stane supersnadným
    - snadno umyješ své auto
    - a tvá zahrada může být vždy krásně zelená

Nestáčí se, nezalamuje se, vejde se i na malé místo a roztáhne se až na 15 metrů.

Nyní k ní dostaneš stříkací hlavici jako DÁREK ještě několik dnů:

AKCE! -50% do 30.06!
    http://www.xhose-cz.com/
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BETSABE: Já hlavně oceňuju, že se můj podpis nestává automaticky členem hnutí a není za nic zodpovědný.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    JA VAM NEVIM, SEM ASI NEJAKEJ MAGNET NA DEBILNI MAILY :)

Vážení,
    oslovujeme Vás s žádostí o podporu nově vznikajícího politického hnutí s názvem Kozí alternativa. Dle zákona vznik nového politického hnutí musí svým podpisem podpořit 1000 lidí.
    Prosíme vytiskněte podpisový arch, podepište případně i s Vašimi blízkými přáteli či rodinnými příslušníky a pošlete na adresu uvedenou na listině. Podpisová listina je ke stažení zde: http://kozialternativa.cz/podpisova_listina.php. Tento podpis podporovatele nezavazuje k žádné další aktivitě, nestává se automaticky členem hnutí a není nikterak zodpovědný za jeho činnost. Vyjadřuje vůli, aby toto politické hnutí vzniklo a musela být na jeho myšlenky brána zřetel.

O co jde?

Vědomi si toho, že lidský život je rozmanitý a různorodý, založený především na svobodném rozhodování a lidské pospolitosti, rozhodli jsme se založit politické hnutí s názvem Kozí alternativa.
    Smyslem našeho konání je zvednout hlas za všechny ty, co vědí, že se naše bytí na tomto světě nezakládá jen na ekonomickém růstu, výkonech, výsledcích a společenském postavení, ale i na radostech, odpočinku, možnosti změny a hledání vlastní životní cesty.
    Navazujeme na předrevoluční občanské aktivity, které de facto zanikly před 25 lety při změně totalitního režimu v ten dnešní. Idealizmus je důležitější než pragmatický kalkul.
    Jsme přesvědčeni, že stát je zde založen pro občany, aby se nám všem lépe žilo.
    Náplní naší práce je prosazovat svobodné rozhodování každého z nás s vědomím, že svoboda je zároveň zodpovědnost.
    Trvale udržitelný život, tedy rozhodování ve věcech přírody a jejich zdrojů, s vědomím, že majetek zavazuje, musí vycházet z pohledu ještě nenarozené generace.

Máte-li podobný pohled na život a svět, nelíbí se Vám populistická politika současných politických seskupení, která je především založená na snaze vládnout na místo služby a na vytváření závisti a nevraživosti mezi spoluobčany, podpořte naši snahu vytvořit alternativu.

Za přípravný výbor vznikajícího politického hnutí Kozí alternativa

Lukáš Detail Černoch – hudebník a výtvarník
    XXX – ochránce lidských práv a ekologický hospodář
    XXX Rogo XXX – básník

Více informací se dozvíte na www.kozialternativa.cz

Líbí-li se Vám tato aktivita, prosím přepošlete tento email těm, kteří by o ní měli vědět.. V případě, že nechcete podobné emaily dostávat, stačí napsat a již Vám nic zasílat nebudeme.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    _THE_WOLF_: a neni to jedno?...))
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    kazdopadne penize bych mu nepujcoval :D
    Dlužník Tomáš Rejtek z Brna - znáte někdo? - Webtrh
    https://webtrh.cz/250874-dluznik-tomas-rejtek-brna-znate
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    _THE_WOLF_: To neni cenzura, takhle ho zridili hasici za podpory ministerstva vnitra ;)
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    BETSABE: jaky ma smysl zcenzurovat jmeno pana magistra Tomase Rejteka, reditele vesmiru, kdyz nam das cely jeho zivotopis? :D
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    prisel mi mail s dementnim podpisem:)))
    --
    S pozdravem a přáním všeho dobrého
    Mgr.XXXXX
    ředitel sekce zpravodajství, mediální komunikace a akreditačního řízení.

Šéfredaktor Záchranářského deníku zřízen za podpory Ministerstva vnitra České republiky odboru IZS

Externí poradce poslance PSP ČR Tomia Okamury, člena výboru pro vědu,sport, vzdělání, kulturu, mládež, tělovýchovu a grantovou politiku.

- ředitel mezinárodní sekce zpravodajství pro partnerská internetová a rozhlasová média v oblasti kultury sportu,společenských událostí a záchranných složek.

- Director of international news section for Affiliate Internet and broadcast media in the culture of sports, social events and rescue services.

Předseda představenstva Mezinárodní asociace profesionálních novinářů a fotografů IMJ - DFJ

Pověřený předseda mezinárodní mediální sekce SVN pro: Českou,Slovenskou,Rakouskou a Německou republiku.

Pověřen jednáním se státními orgány, pořadateli sportovních, společenských a kulturních akcí v oblasti zajišťování komplexní mediální prezentace,zajišťování novinářských akreditací a volných vstupů za účelem pořizování fotoreportáží a přímých přenosů pro redaktory, fotografy a kameramany partnerských domácích a zahraničních médií a jejich následné mediální propagace jak v České republice tak v zahraničí.
    Kontakt:
    Skopalíkova 4
    Brno 61500
    TEL: +420777191262

Designated chairman of the international media section KVN at SNCR for Czech,
    Slovak, Austrian and German Republic. Responsible for dealing with state authorities, organizers of sporting, social and cultural events in the provision of comprehensive media presentations, securing press credentials and free entry for the purpose of gathering partner reports to editors of local and foreign media and their subsequent media promotion.

Skopalíkova 4
    Brno 61500
    TEL: 420777191262

Číslo mezinárodního novinářského průkazu: 55146
    Číslo průkazu Syndikátu fotografů ČR : 4021/F0
    Číslo průkazu mediálního delegáta UEM 224
    Číslo průkazu mediálního delegáta FIM 292
    Číslo průkazu mediálního delegáta FIA 863

Partneři kterým poskytujeme komplexní mediální servis v oblasti sportu

FIM, FIA, UEM, FIFA,ČMFS
    Ústředí automotoklub České republiky
    Česká motocyklová federace
    Autoklub Slovenské republiky
    Slovakia Ring
    Automotoklub- Plochá dráha Žarnovice
    Slovenská motocyklová federacia
    Kometa Brno
    FC Zbrojovka Brno

Partneři kterým poskytujeme komplexní mediální servis v oblasti kultury:

Moravské zemské muzeum Brno
    Technické muzeum Brno
    Klub Fléda
    Metro music bar
    Turistické a informační centrum města Brna
    Kino Art Brno
    Moravská galerie Brno
    KC Semilasso
    Zoologická zahrada v Brně
    Magistrát města Brna
    Národní divadlo v Praze
    Divadlo Husa na provázku Brno
    Divadlo na Fidlovačce

Partneři kterým poskytujeme mediální servis v oblasti státní správy:

Úřad vlády České republiky
    Ministerstvo kultury České republiky
    Ministerstvo vnitra České republiky
    Policejní prezidium České republiky
    Generální inspekce bezpečnostních sborů
    Ministerstvo dopravy České republiky
    Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy
    Ministerstvo zahraničních věcí

SEZNAM NAŠICH REDAKTORŮ
    Aneta Zachová - redaktorka
    Ivona Obrovská - redktorka, fotografka
    Michaela Obrovská - redaktorka
    Chiára Šimonová - redaktorka - fotografka
    Michaela Michalíková - redaktorka
    Jiří Šoltys - zpravodaj HZS, PČR GIBS
    Petr Schubert - hlavní fotograf
    Tomáš Moravec - redaktor - fotograf
    Aleš Říman-redaktor, fotograf

partner sites:
    http://www.zachranarskydenik.cz/
    URL: http://www.regionycr.cz
    URL:http://www.novinky.cz
    URL:http://aktualne.centrum.cz
    URL:http://www.prvnizpravy.cz
    URL:http://www.ecn.cz
    URL:http://www.ctk.cz
    URL://http://www.mafra.cz/cs/default.asp
    URL:http://www.diepresse.at
    URL:http://www.wienerzeitung.at
    URL:http://www.krone.at
    URL:http://derstandard.at
    URL:http://www.apa.at .
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Na to se odpovídá jen "Nebylo." :))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ノエミ ごっどふろあ (přátelí se s uživatelem xxxxx) také okomentoval(a) stav uživatele yyyyy...
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Prisel mi email z vesmiru

Hi there
    It used four stacked trapezoids. Bagram Air Base, Afghanistan on 31 January 2009 after landing with landing gear retracted. An important concept in range classification is that they do not necessarily need to flow in natural order of proximity.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    klasika, ale me ta zprznena cestina dokaze v nekterych pripadech dost pobavit :))

Hi sexy muz.
    Jak se mas ? Doufam, ze tento dopis vam usmev na vasi tvari a poplatek z pozitivni nalady.
    Jmenuji se Nina, jsem 32 roku. zadam vas, mi 3 minut pozornosti. Dokoncit precteni tohoto dopisu az do konce a najdete odpovedi na vsechny otazky.
    Myslim, ze jste velmi zajima, odkud jsem se naucil, jak vas najit.
    Vase e-mailova adresa rekl muj pritel. Jste s ni setkal na seznamka.
    Videl jsem vasi fotku.
    rekl jsem pritelkyni, ze te mam rad, a ze brzy budu ve vasem meste. A ona mi dala svuj e-mail.
    Jsem docela zapomnel rict, kde jsem.
    Narodil jsem se a zit v Rusku. Pracuji v obchode. Jsemreditel kosmeticke firmy.
    Nepotrebuji penize, a ne hledat sponzora pro zivot.
    Ve vasi zemi jsem letel pro obchodni jednani s partnery.
    Ale po nekolika nudnych a zdlouhavych jednanich, jsem se rozhodl usporadat dovolenou.
    Ted chci jit do samotne podstaty tohoto dopisu na vas.
    Ted jsem ve meste a bude dalsi 2 tydny.
    Jsipohledny muz, a ja bych chtel stravit dovolenou s vami.
    Veskere financni naklady sveho pobytu, beru.
    Mam penize, a jsem schopen, aby se vas zivot sladky.
    zadam, abys me videt. Nudim se a osamely v tomto meste.
    Ted nechci se vratit do Ruska, protoze nechci videt sveho muze.
    Zapomnel jsem vam rict, ze mam rusky muze. Je to spatny sex a ja nemam dost muzske pozornosti.
    Doufam, ze chapete, co se snazim naznacit, na vas.
    Chci mitdovolenou romanek s tebou.
    Muj muz je velmi zarlivy clovek, a on je neustale sleduje svuj email.
    Vi, ze uzivatelske jmeno a heslo z meho emailu.
    Staci vytisknout neustale se me volani a SMS/
    Ja jsem riskovat, ze bych psat pro vas.
    Obavam se, ze se dozvi o mem dopisu na vas, a pak se podat zadost o rozvod.
    Ne, ja se nebojim, ze by me nechal.
    Obavam se, ze to, co chce okrast me 50 % z me spolecnosti.
    Bojim se, ze pokud se zjisti, ze o mem zmeny, okamzite jde k soudu a bude pracovat na zajisteni toho, aby on by dal polovinu toho, co mam.
    Ale ja moc chci, aby se s vami setkat. A na to budu riskovat.
    zadam vas, nepiste mi k e-mailu
    Navrhuji, abyste s tebou mluvit o seznamka.
    Tam jsme se svobodne sjednat schuzku.
    zadam vas, neodpovite mi na muj email
    Pockam na vas na webu xxxxxxxxxxxxx
    Muj NICK NINA738
    Na to mi muzete najit a poslat mi zpravu.
    Myslim, ze jste jiz unaveni cist tento dopis, a myslim, ze se mi to musi skoncit.
    Chci jen rict.
    Co nikdo nevi, co se stane v budoucnosti.
    Mozna, ze to, co jsou k sobe navzajem.
    Na to jsem dokoncit dopis pro vas. Doufam, ze brzy budete psat se mnou na miste.
    Cely a jemne obejmout vam sve sexy muze z Internetu.

PS Miluji sex a jsem ochoten stravit s tebou silene sexy noc.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BIGJOINT: Náramek napuštěný MDMA?
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    BIGJOINT: Zacali jsme sklizet plody naseho Happiness programu. Nyni si staci nasadit naramek a okamzite te zahrne pocit stesti. Tvuj pracovni vykon se nasobi!

BETSABE
    BETSABE --- ---
    PISKVOR: :))) no jasne
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BETSABE: Ctu: "...pokud mozno do ceny ctyr piv. Kazdy muj dalsi problem, ktery se bude jakkoli tykat pocitacu, bude vase vina; toto je ukazka hnevu, ktery se odted bude snaset na vasi hlavu." Opravdu neodolatelna nabidka.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Zdravim,

prosim vas o pomoc. hledam schopného člověka, který mi nastavi tenhle smejdskej kompjutr tak, aby fachal a nesral. potrebuji nekoho, kdo umi zaridit uplne vse, od pripojeni k internetu pocinaje (blbej signal, musim přeinstalovat krabičku nekam jinam), přes sw pc konce, a kdo me muze zasvetit do toho "zazraku" Win 8. Surne, nez to tu roztřískám.

Dekuji předem za jakykoli kontakt. Krasny vikend.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    chjo, pan K. zas pise))))

SUBJECT: FW: KRITIKOVA ŽEŇ (ŠEŇ)-prosinec 2013
    Milovnice a milovníci divadla milí.
    Čas péefek skončen jest, a já jsem vám před Silvestrem slíbil při vlně fotografií sněžných zátiší a v těžké depresi a deziluzi z roku právě uplynulého:
    Příště vám zase jednou možná ocituji Jana Skácela. O české malosti věděl a napsal své.
    Otevřte tedy oči, přichází:

„Jsme divný národ a často o tom smutně přemýšlím. Často dusíme sami sebe. Asi nám chybí moře, otevřená dálka. I náš takzvaný ´demokratismus´ je mně podezřelý. Nedokážeme mít úctu k talentu, charakteru, čistotě myšlení. Naši lidé negují a vysmívají se všemu, co sami nemají. Chtějí si být ve všem rovni, a kde nemohou, tam, ničí a negují, buď silou, nebo intrikou, či výsměchem. J.S.“
    (Z dopisu Vítězslavu Kocourkovi. ROK – Revue otevřené kultury 1/1992, číslo věnované nedožitým sedmdesátinám Jana Skácela, str. 1)

Pozoruhodný byl konec roku aspoň v divadlech.
    Vladimír Morávek s Husou vynesli až na nebesa asi šestou verzi (Husa, Hradec, Čs. televize, New York, Husa, Husa) Pitínského Betlému, tentokrát s kongeniálními kolážemi Miroslava Huptycha. Nepodařilo se mi dopátrat, proč někteří duchové jeho vystřihovánky, ale ani jeho poezii nemají rádi?! Jak to napsal Skácel o té věčné české malosti? - Hezkým nápadem je dračí Hej, mistře!, spojení nejkrásnější vánoční mše s osudem lyžaře Bohumila Hanče, ze kterého v Krkonoších zbyla jen Vrbatova bouda. – Činili se klicperovci. David Šiktanc nastudoval v Besedě Cestu dlouhého dne do noci, SKUTR na Hlavní scéně originální, invenční a jímavé Labutí jezero (to jsem ještě nenapsal, tak až příště). – Ve Slováckém divadle mne vystavili na pranýř za to, že jsem před měsícem v Žni (šni) neuvedl, kolik procent jsem nadělil Lucerně. Poslal jsem totiž recenzi, která vyšla v Literárních novinách, a tam se procenty nehýří. Ale nadělil jsem jí rovnou stovku. Důkaz posílám zařazením recenzní glosy, která vyšla v Právu. – Nezklamala Jezerka, která do repertoáru zařadila Komedianty Arnošta Goldflama. Ten mne opravil řka, že vlastních dramat má už víc než čtyři desítky, a k tomu ještě pěknou řádku adaptací. – Protikladné názory sklízí P.Š.T.! Anny Petrželkové v Huse na provázku: od chvály k zatracení. Přikláním se k tomu prvnímu. Strýčka Jedličku i Štěpánku jsem znal osobně. Dáda mne žalovala, že jsem jednou napsal, že s dětmi šišlá. Doložila lékařsky, že mluvidla má v pořádku. Já zase, že publicistika není lékařská zpráva. Soud její žádost o omluvu smetl ze stolu. – Slož mě něžně i Smrtihlav z Ostravy potvrzují, že Národní divadlo moravskoslezské nemělo šťastný rok. Vyhroceně kritický Ost-ra-var by ale kvůli tomu zatracovat neměli. Ukázal jen, co bylo. V NDM by měli spíš přemýšlet, aby rok 2014 byl z jejich strany lepší. Nebo se chtějí izolovat? Jako Česko od Evropy?! - V Literárních novinách, které se mění na měsíčník, mi vyšla zpráva o nevyvedené dramatizaci, ale zdatné Khekově inscenaci Markety Lazarové v ABC.

NEKAMENUJTE KRITIKY!
    Mají na Tři krále uzávěrku tipů nejlepších uměleckých výkonů roku 2013 pro Svět a divadlo. Bývaly to zároveň Ceny Alfreda Radoka. Nadace téhož jména svěřila uvažování o proměně systému Petru Christovovi, vedoucímu katedry divadelní vědy Univerzity Karlovy. Neměla to dělat. Christov myslil, myslil, nic ale nevymyslil. Že by o Radocích rozhodovala nějaká komise? Lidé, které za celý rok v divadle nepotkáte? Nebo volení delegáti. Podle partajního zastoupení v parlamentu, jak jsou do zblbnutí skládány grantové komise na pražském Magistrátu?! - Jsem na straně šéfredaktora Karla Krále: Radoky určuje prostý součet hlasů zúčastněných kritiků. Ano, víc jich žije v Praze než v Brně, Olomouci nebo Ostravě (v Plzni vede nákup-prodej titulů jenom fakulta právnická, jinde jsou univerzity spíš na úrovní horších středních škol). Nic věrohodnějšího nevymyslí Christov ani za rok, na to vemte jed..
    Když si to rozházet, tak s každým...
    Zatím posílám odpověď do výroční ankety Divadelních novin (zařazeno jako poslední příloha). Výsledky se dovíte z prvního čísla. Zpracovává je – prostým sečtením hlasů – a s vlastním komentářem Vláďa Hulec.
    Nebojte se. Zima přijde: v dubnu a v květnu.
    Hezky
    XXX

P.S.: Zajděte do Krytového divadla Orfeus Radima Vašinky v Plzeňské ulici 76 na Smíchově na Ferlinghettiádu. O ní ale až v únorové Žni (šni). Zašel jsem, bavil se a o vlastní duši se chvěl 3. ledna. A s tím neumětelem Huptychem (podle Varyša) jsem se tam potkal.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    GALE: silenej canc:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam