Dobrý den, můj milovaný One,
Dobrý den drahoušku, doufám, že je vše v pořádku s tebou, Mé jméno je slečna. Rose Rajis, vím, že tato zpráva přijde k vám jako překvapení jsem spadl bych vám říct, kdo jsem. Jsem mladý Sýrii a jediné dítě Dr Mohammed Rajis, můj zesnulý otec provedl vklad částku 3,5, miliónů dolarů v zahraniční bance byla jsem teď v Belgii uprchlickém táboře. Tento fond byl chtěl navázat oděvní společnost v Belgii a moje matka zemřela v Bashar al-Assad bomba shell během povstání protestu v roce 2010 v Sýrii, chci, abys mi pomohl nárok tohoto fondu, a přijmout to v žádném případě podle svého výběru, jak mám nikdo pomáhat mi tvrdit, tento fond z Belgie banky, a já mám příjem podání.
Minulý týden jsme viděli Belgie NDTV novinky do Refuge tábora, kde jsem bydlel, že Rusko bylo bombardovat naše lidi, a my nevíme, kdy válka skončila.
Jsem připraven vyjednat lepší procento s vámi, pokud jste se dohodli, aby mi pomohl ven. Řeknu vám více o mně a dát vám veškeré podrobnosti, jak kontaktovat banku, kde byl fond podané mého zesnulého otce.
To proto, že trpí mnoho odstupy v důsledku neustálého politické krize. Smrt mé milované jednou, ve skutečnosti přinesl smutek do mého života. Jsem upřímnou touhou vašeho pokorného pomoc v této souvislosti bych chtěl investovat ve vaší péči, prosím. Vaše podněty a nápady budou velmi pokládaný
Prosím, Zvažte to a vrátit se ke mně co nejdříve, tak, že vám mohu dát podrobnosti o transakci.
S úctou