:-)
Dobrý den,
já jsem z Karlových Varů a nenechám si ujít MFF a potřeboval bych se zeptat, kolik by mě stála akreditace ,,Festival PASS ", jestliže mi je 14 let (v říjnu 15 let) a chodím do ZŠ - Libxxxna v K. Varech do 7 třídy. Já bych chtěl akreditaci na celý festival, ale nevím, jestli mám nárok na slevu. Festival Pass se slevou stojí 1200 Kč
Festival Pass bez slevy stojí 800 Kč. Tak bych Vás poprosil o co nejrychlejší odpověď. Já si myslím, že bych měl mít nárok na slevu, ale když si budu kupovat akreditaci a budu chtít slevu (co já budu chtít), tak mi řeknou, abych jim ukázal nějaký papír o studiu, ale ten já žádný nemám, protože chodím do 7. třídy. Tak můžete mi prosím Vás poradit, jak to mám provést? Já už chodím na festival od 10 let, ale kupoval jsem si na 1 den. Kdyby náhodou tohle vy nevyřizujete, tak to prosím Vás pošlete tomu, který tohle vyřizuje. Já Vám moc děkuji a těším na letošní festival. Jelikož já šetřím na tu akreditaci, tak snad dostanu tu slevu, a já doufám, že ji dostanu. A rovnou mi můžete napsat, od kolika se to bude asi prodávat, ty akreditace, vím, že od 1.7. 2004, ale od kolika. Já už mám našetřeno na festival 785 korun, tak snad nebudu dávat 1200 korun za akreditaci, to snad pochopíte, když mi je 14 let a nejsem výdělečná činná osoba. Děkuji za pochopení a určitě mi odepište nebo zavolejte.
Děkuji
SxxDxK Daniel