• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NYEMI
    NYEMI --- ---

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nejaky slunickovy vylejvani srdicka z minulyho vikendu.

PES
    PES --- ---
    NYEMI: kdyby nebylo tolik práce a lokalita nebyla tak daleko... :-X ..., tak bych na grilování koně přijel ;-)))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Kdyby tu byl nejakej zajemce, tak dneska grill mini party u kone! Bude prochazka podzimni krajinou a vecer vohen a mozna i nejaka kytara, bo co! A budou tam dost divny lidi, co jsou my kamaradi!
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: takhle nějak si připadám po ránu :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Neco z posledni doby.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Sedim tak v praci a docetla jsem knizku a rekla jsem si, ze Darionovi nakreslim jednoho ze svejch voblibencu.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Vejlet s konem a psama a milon fotek! Diky Mathee za super vejlet s vobrazkama!

mathea | Výlet za Nyemi 15.9. – rajce.net
    http://mathea.rajce.idnes.cz/Vylet_za_Nyemi_15.9.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: pěkné :) jenom bych se bez zátěže trochu bála, že když ti to vezme z ruky, omlátí si zadky o rozporku - a pořád lobuju spíš za kládu než pneu, pneu skáčou, sfině jedny :D
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    NYEMI: Projekt Manhattan? Tak to jsme pak lidově řečeno v prdeli! Ale bylo by ji to podobný s tím kladným vztahem k radioaktivitě a tak. :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    KORAL: A v pytlicku si krade manhattan.
    KORAL
    KORAL --- ---
    NYEMI: Godzilla mini ? :-D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Repastik.

Hej, zase nejaka naloz a tentokrat muzou opet zaplesat lidi, co by mne videli nejradsi mrtvou - uz jsem skoro tam!

Vcera jsme poprve zaprahaly jakoze na vazno, s rozporkou a pneumatikou. Po malym uvodnim dramatu "PROBOHA SLDUJE ME TO A NEVIDIM NA TO", jsme sundaly (no, spis ona sundala) pneumatiku a zacaly jen s rozporkou (vona je tezka dost, a dela hluk). Co je docela komicky je, ze jsem prisla ke zraneni proto, ze kun se bal a sel ke mne, misto aby utekl dopryc. Jak se kolem me tocila, zeleznym sroubem na chomoutu mi rozdrbla lokytek. Jo a jeste mne sundala tou pneumatikou, pac mi nedoslo, ze tam je a podmetla mi nohy. Jenze na zraneni neni cas, kdyz je treba se ucit, takze jsme odtahaly asi 15 minut, a bylo toho dost. Kdyz jsem pak koukala na ty videa, prislo mi to mnohem dramatictejsi, ale asi jsem mela adrenalin ze zraneni. Dokonce to ani nebylo na siti, jen mi to u doktora jeste jednou vycistili a prevazali (poprvy jsem si to udelala uz sama v mastali, pac jsem nezodpovedna a nosim dezinfekci a lekarnicku vzdycky s sebou ;)
    No, a aby se nemela cas vzpamatovat, dneska dopoledne jsme na to sly znova. Jako rikala jsem si, ze by se mohla vzpouzet pri nandavani postroje, protoze to bude mit spojeny s tim, ze pak ji bude honit pneumatika, ale drzela a pak tahala rozporku uplne krasne. Pak jsem teda pridelala pneumatiku a kobyla zase udelala par kolecek, nez se zklidnila a zjistila, ze se pneumatiky proste nezbavi. Jako pneu dneska mnohem min dramaticka, asi se tam pokusim zajet i zitra, aby to odsejpalo.
    Zajimava vec - tady strasne dobre reaguje na "stuj", uplne sama a hnedka. Prijde mi, ze dokud je sebejista, nechce poslouchat, ale jakmile je problem, tak ceka, co s tim provedu ja. Spis bylo tezsi ji rozejit, hlavne ze zacatku, protoze se bala, ze ji to zase bude sledovat. A vono jo.

Jo, a i naproti tomu, ze vcera se mnou zazila takovy peklo, tak za mnou dneska prisla z pastvy zase sama :)

Solipull
    http://www.youtube.com/watch?v=VpHlMVlBXKQ
    DARKSWORD
    DARKSWORD --- ---
    NYEMI: Cheese, please :-))))
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    NYEMI: Hodně brzo poránu? :)
    YORK
    YORK --- ---
    NYEMI: Jé, ty se tváříš jak já, když mě fotěj ;)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HELE, CO JSEM DOSTALA!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    PEPSIN:
    NAVARA: To je felitaur. Stejne jako kentaur, napul feline forma, napul humanoidni. Docela popularni, proste furries.

Repastuju vobrazky z furaffinity.net, jak to presne funguje nevim. Proste jen relinkuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam