CAIDEL a
MUCKER: Co to melete? Jednak jsem nepsal, že marihuana a houby nejsou přírodní, ale že sex je samozřejmě přirozenější. Dočkal jsem se přesně takové odpovědi, jakou jsem čekal, tedy obhajoby drog, na které jsem v té větě ale vůbec neútočil. A pokud jde o křesťany a sex a dokonce i oni pochopili se svým zvráceným pohledem na život (ne lidský život, ale prostě život), že bez sexu neboli rozmnožování by jaksi nebylo moc nových křesťanů. Navíc ohánět se křesťany je stejné jako ohánět se jakoukoliv jinou ideologií. Nicméně každý živočišný i rostlinný druh potřebuje rozmnožování, bez ohledu na číkoli názor.
Máte-li problém pochopit rozdíl v přirozenosti sexu a drog, pak máte větší problém, než si myslíte.
Ad
MUCKER: To je přesně ono, marihuana možná nezpůsobuje závislost, jak si ji kde kdo představuje, ale slečna evidentně vede dost prázdný život, když se neumí nijak zabavit. Droga jako řešení nudy. Normální člověk si umí najít zábavu. Ani se nepamatuju, kdy jsem se naposledy nudil. Občas dělám nudnou práci, ale to není nudění se, protože vykonávám činnost, které se plně věnuju.