• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: a co s nimi? na to jsou tu imho jine kluby...
    obecne zde: [ Drogy, jejich vliv na mysleni a vyvoj osobnosti ] (
    konkretni dorgy (LSD, ayuhaska, DMT, houby tu maji klubu nekolik)
    do zacatku treba tohle: [ HALUCINACE PORPVÉ - jak na to, příprava, dojezd? ]
    .. tady asi spise neco k legalizaci vs war on drugs...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MORPHLER: využití těch látek v praktickém životě...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: tak nahod vlastni tema... tenhle klub je stejne polomrtvy, tak pokud mas predstavu jak by ten level mel vypadat, pojdme do toho...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MORPHLER: njn ok, já jenom že už bych se někdy rád bavil o level dál a ne znova a znova se dohadoval na definicí americký prohibice nebo podle čeho to ty lidi jedou :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: tohle je co za flame vykrik? tos nemusel .) myslim ze ty predchozi dva dostatecne vyjadrily cos myslel...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    já vim že pro mne je samozřejmost se nad věcma zamýšlet, a že vy teprve objevujete, že můžete mít na věci i svůj názor, tak mne omluvte :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    a co je ibalgin když ne droga?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    BLABOL: a co je chleba když ne droga?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BLABOL: ani ne. dlouhodobe je imho zdravejsi zkusit si toho tripa nez si ho nezkusit a dat si juice... :)
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    MUCKER: a co to je, když to není droga?? A není zdravější dát si džus, než tripa?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    M4JKL05: trip proste neni zadna droga. cili asi lepsi nez chlast no :) výlet je vždycky lepší než sedět v hospodě u piva, páč je zdravější
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    M4JKL05: Podle toho, co očekáváš od drogy :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    M4JKL05: Me osobne je prijemnejsi byt ve vytripovanym stavu nez v opilym stavu. Bohuzel v kombinaci s "normalnim" zivotem je jednodussi se opit nez se vytripovat.
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    EUCHENIE: jedu tam
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    aha, takze podle vas je trip lepsi droga nez chlast a je nutny o tom vsechny presvedcovat
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    EUCHENIE: mno, doufam, ze tam nebude nekdo zivat :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    M4JKL05: Souhlasim s MUCKERem. Ja takhle prestal chlastat ... pri prvnim tripu jsem si uvedomil, ze i sebevetsi opilost je uplny nic proti maly vytripovanosti, i kdyz to je jen jednou za uherskej rok.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    no proste si das kousek tripa a pochopis ze chlast je k hovnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam