• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DELKI: ale vždyt já to nikomu rozhodně nevyčítám, dělal bych to asi taky :)

    ale prostě mi přijde decentně pokrytecký jet na takovouhle misi a pak vohrnovat nos nad prvomájovym průvodem, to je asi jako kdybych někde bojoval rok za ISIS a pak si stěžoval že v českobratrský církvi jsou bigotní :)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Tak snad se mi povede to uploadnout konecne normalne
    Narodni podnik Fruta. Plneno 1970. Asi uz pitelna nebude.



    DELKI
    DELKI --- ---
    ADAMIRA: Byli to prevazne cerstve ozeneni vysokoskolaci s rodinama. Meli maly deti, nemeli byt, bydleli u rodicu. Delali prekladatele na letisti. Tak neber to a jeste za ty penize.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DELKI: :D takže bratřit se v rámci socialistický internacionály a budovat v lybii socialismus - ok, ale jít na prvomájovej průvod, to už je trošku moc?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DZODZO: koukam ze tu jsme solidni spolek pyromanu
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    NAGASAWA: ja som niekedy 1990 podpalil kus lesa, niekto zo sidliska ma napraskal, tak prisli hasici za nasimi a musel som priznat farbu, myslel som ze ma foter roztrha, ale iba mi vysvetlil, klidnym hlasom aby som to uz nikdy nerobil, v skole potom triedna hlasila, ze pri sportovej hale niekto zapalil les, v skole sa to nastastie nedozvedeli :D

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DELKI: Pár facek málo :-P
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DELKI
    DELKI --- ---
    NAGASAWA: My do roku 87 (mych 7 let) byli socialisticky vypomahat v Lybii. Po navratu jsem hrozne chtela alespon jednou zazit prvomajovy pruvod a mit to kytickovy mavatko. Otec mi to sice splnil, ale trpel. Tak jsem pak doma dostala par facek s tim: "Spokojena?!"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem takhle jsem na Letne postaval v kvetnu roku 89 a v nedeli tam budu po triceti letech znovu. kdo by to byval byl cekal.



    Oslavy 1. Máje po Černobylu v Praze na Letné v roce 1986
    http://www.youtube.com/watch?v=NSYn8QArAD4

    RSZ
    RSZ --- ---
    1983
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ONDRASK: Ruzny bahenni jamy byly samozrejme nejlepsi. Kdyz se zacaly budovat Stodulky, tak soudruhum vylozene nevysly plany a rozestaveny sidliste byvalo pravidelne pod vodou a vypadalo to tam jako na notoricky znamych fotkach - vsude kaluze, pres ne drevene lavky, na kterych balancovaly zensky s detma a nakupama, tak se preslo k tzv. odvodnovacim melioracim, kdy uz tak rozkopany sidliste pretnuly kilometry a kilometry dva metry hlubokych prikopu, ktere se zacaly pomerne rychle plnit vodou. Rodice z toho nadseni nebyli, ale co to bylo pro kluky? Raj na zemi, zakopy prvni svetove, vychodni fronta druhe svetove a nekonecna extaze. Bojovali jsme tam, padali, jezdili do Motola na siti a zase se tam k radosti rodicu, kterym se za tmy vraceli permanentne zabahneni haranti.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Zvířatům jsem nikdy nezkřivil ani tykadlo, ale jinak ještě k té "zábavné" pyrotechnice - řeknu jen pár slov: travex, cukr a lešenářská trubka.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ONDRASK: Nejlepší prodejna pyrotechniky byla na Příkopech v suterénu Domu deti, nebo jak se to jmenovalo. Nikdo neresil vek, tak když jsme se slozili, daly se tam poridit solidni pekla a kdyz zůstala trocha penez, přešli jsme ulici, kde byl takovej ten divnej obchod, kde prodávali gumovy masky, falešnou krev a podobný legrace.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ONDRASK: tak ten teplovod vedl okolo vesnice, kde bydlel deda. Kdyz si vezmu, jak jsme skakali mezi trubkama a dole pod nama par metru dira, kde bychom skoncili rozplacli na asfaltu, tak ted si rikam ty voe.


    Nebo na tom teplovodu bratranek zapadl mezi ty dve trubky a ja ho nemohl vyndat... Tak jsem sprintoval kilometr domu, tam byl jeho tatik, rikam mu, ze tam je zapadlej, nastartoval trabanta a jel zachranovat synatora. A mam pocit, ze jsme ani do drzky nedostali :)
    SITH
    SITH --- ---
    ONDRASK: já vyrůstal ve Slaném, kde byly (resp. stále jsou) rozsáhlé podzemní chodby, kanály a cesty. Dalo se tam našlapat pár kilometrů. Pak se tam jednou někdo ztratil, už ho nenašly, tak rodiče zavřeli všechny vchody, dveře a vstupy a nesmělo se tam :) na pár let, pak se tam zas chodilo
    RSZ
    RSZ --- ---
    NAGASAWA: ja bohužel žab vyvraždil slušnou hromadu, ale navedl mě k tomu propadlík - spolužák Vykoupil, že prý po nakladení vajíček už děláme službu přírodě, fakt jsem mu věřil. Chytil nás porybnej, potom mne hlásili ve školním rozhlase. Spolužák Vykoupil potom ve 14 vyloupil trafiku u zastávky a byl odvelen do pasťáku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja byl takove svedomite dite. Takze kdyz jsem doma dostal nakazano, ze na stohy se neleze. Ja se salamounsky zeptal proc, tak prej, ze se to muze propadnout a udusim se. To mi jako vysvetleni stacilo, takze vsichni na stohu, ja pod stohem :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NAGASAWA: Tak podle mejch slusnackejch meritek jsem se o toto vysostne privilegium zaslouzil uz mnohem mene vyznamnejsimi zalezitostmi... ;-)
    Malo toho nebylo.
    Jen zkratka zviratka jsem nikdy moc netrapil. Ja je mam docela rad.
    Ale to je jina pohadka.

    Tech zapalenejch veci ale kupodivu taky moc nebylo.. ;-)
    SITH
    SITH --- ---
    krásné téma :)
    ad stohy) já tam jednou při skákání ztratil botu, už jí nenašel a doma dostal strašný peklo že jsem ztratil drahou tenisku. Pak jsem do stohu už nikdy nelez
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam